Jag ångrar ingenting

Mitt internetbehov kan jämföras med chokladsug. Man bara MÅSTE! Jaja precis som det går väl det här i perioder oxå.
Vill vara social. träffa folk, isoleringen börjar väl kännas av nu.
Kristin och jag ska försöka hitta till ett disco i Castelfiorentino ikväll, får se om vi lyckas. det är ju HALLOWEEN!

Sofia smsade idag! Blev överlycklig! Iaf någon som vet att jag lever. Å det glömde jag sist, vet inte om jag dock skrev det på bilddagboken men men. Micaela sa att jag behöver inte ha hemlängtan för ni finns där när jag kommer tillbaka och det värmde verkligen jättemycket precis vad jag då behövde höra.
Å fille ringde inatt. Klockan ELVA! fattade inte vad det var för fel på mobilen haha

Kiara var pigg och rörde sig igår förmiddag. på eftermiddagen låg hon och ville bara resa sig till hälften. Att hästar ligger ner är INTE gulligt längre! Här betyder det att de kan vara påväg att dö.

Mulåsnan här är otroligt söt och Dylan (häståsnan hehe) vill jag ta med mig hem. Jag är faktiskt hästkunnig!

Har skadat tummen på en valnöt.... REJÄLT

Jobbat lite till med vinet idag. Igår satt vi tre timmar på kvällen och de vinångorna satte sig fint i knoppen. Vi hade väldigt roligt å väldigt oroliga saker där på slutet heh...

Har inte ens varit här i två veckor men det känns som evigheter. Tror man att en dag är plannerad och kommer flyta så händer något garanterat. Bilen går sönder, hästar blir sjuka. den måste det tjatas på. det måste fixas.
Å jag räknar med att min vistelse här kommer hjälpa mig att få lite perspektiv på saker, något jag redan fått tom.
Att säga att detta var NYTTIGT känns så stelt, men det är det på fler än ett sätt.

När jag kommer hem vill jag gå på krogen haha!

häst vin och olja

Så här ligger det till. När jag kom hit gav Antonio (greven) mig ett simkort. Nummret till det är 00393291185156 vilket ni SÅÅÅ gärna får bombardera med sms! då blir jag glad. Det simkortet laddade jag med lite pengar och så skickade jag i väg lite sms. dock kom det bara fram till vissa och jag har NU fattat varför! det där 0046 problemet haha
jag har hursomhelst inte pengar för att kunna svara på alla sms men att få dem skulle vara underbart =D
man ska ju inte lägga ut sitt nummer på nätet men det här är ju inte "mitt" haha

det är vinter här nu. storm och regn men med sol omvartannat och då runt 20 grader hehe

Just nu sitter jag i en trappuppgång i slottet för det är bara här det finns lyse. Kristin och jag ska titta på supernaturale när jag är färdig här. Internet är ju inte snabbt, som allt annat i detta land. bilddagboken har panik.
jag har börjat störa mig på kristin, men jag har aldrig heller levt så nära inpå någon MEN det som skrämmer mig om jag har börjat göra det lite grann hur mycket har då inte HON börjat störa sig på mig!? haha

min tatuering får mig att inte tappa bort mig själv har jag märkt. finns hästen där måste ju jag oxå finnas där. vi sitter ju ihop =P

jag får verkligen inte in någon bild här! suck

Sofia du har en tuff tid framför dig och jag skulle gärna velat finns där för att hålla dig handen. men härda ut. i tunneln finns det ljus.
David var snäll mot sofia. hon kämpar lika hårt som du, fast på en annan ort.
Micaela nu ger du dig fan på det här med polisen! lycka till.
Malin ska njuta av lugnet
Marcus ska ta sig i kragen =P
Patrik får ta å inse att människor kommer och går. det är jobbigt men naturligt...

Sen är det ju en hel drös av er som bör höra av sig å berätta för mig hur det går för er! Ni är INTE ego om ni skriver om er själva. det är vad jag vill.

Nu får jag ge mig.

"Vill ni lämna lite pengar till organistationen?"
"Vi är volonterer"
"Ja men kan ni inte bara ge några mynt"
"Hallå! Vi är volunterer, vi har INGA pengar!" haha

fast vi har jobbat i vinkällaren så jag kommer åka härifrån både häst och vinkunningare dä ni!

Toscana

David en vacker dag ska jag strypa dig! För du har så feeeel. och jag säger det bara för att du tror du kan fortsätta förklara nått till världens ände och tillslut får rätt. Rätt ger folk dig aldrig de ger bara upp =P
men du är du och jag är jag. ALLA andra som INTE heter David är jättevälkommna från och med nu att kommentera =P

Nu tror jag saker och ting börjar lugna ner sig. Gjorde innerundan helt själv idag och jag är jättestolt!
Svar på frågan vad jag gör så är det mata hästar, tillsyn, sårvård och lite mockning. Vi får ju inget betalt så hur mycket jobb som helst kan de inte kräva av oss. Och för tillfället är det bara jag och kristin här som ser till 70 hästar så så mycket träning hinns lixom inte med och det står bara hypermagra hästar som får mat på själva gården så nån ridning på dem är ju inte tänkbart!
Men jag kom inte hit för å rida. jag kom hit för att lära mig om sjuka och SVAGA hästar och det gör jag helt klart! Switch är svenskt och första gången jag använder det är i Italien haha

Nu är det oxå så att det borde vara ca 5-6 människor som jobbar med hästarna. Vi är två... Å kristin hade tänkt att få åka hem i miten på november, men det kommer ingen ny arbetare innan jul...kanske inte ens innan mars. men jag har sagt te marita att jag åker hem i mitten på januari.
Hursomhelst, blir saker och ting som det är tänkt så kommer jag klara av att vara själv med Mario, blir det inte som det är tänkt...då blir Kristin TVUNGEN att stanna över jul...

Hallå jag vill ha sms! Hittills bara marcus som självmant svarat! Sofia svarade efter tvång. Fråga henne om nummret. Jag kan det inte.

När man pratar om Toscana säger man att det är väldigt pittoreskt och vackert. Vackert är det verkligen men så pittoreskt känns det knappast när man ligger och huttrar i sängen

har lovat kristin datorn sen. Bless adapters!I am a live

Okej okej kan vi släppa hela lumpen skiten nu? jag orkar inte ens läsa allt det där just nu. orkar inte bli nedtryckt =P

HEJ allesammans som inte klagar. Jag lever och har hittat internet. Måste gå straxt igen men nu vet jag iaf att det finns.
Starten min var fruktansvärd, men då kan det ju bara bli bättre nu.
Det är vinter nu = regn uff och att hästar skulle gå bort det var jag införstådd i MEN och det är ett stort MEN, jag pallade inte att TVÅ hästar dog på min FÖRSTA dag....det var jobbigt. och så en däng av hemlängtan och förkylning på det då kan det ju bara inte bli bättre.

Men det är här jag ska va nu och det känns bra mer info kommer såklart, men som sagt det har varit lite mycket nu i början. Saknar folk men det var dags för nått nytt.
Vill någon posta ner en osthyvel åt mig så skulle den vara underbar. adress finns på filicaja.it.
Fyllekajan! haha

Puss och kram på er. Nu ska jag och min kollega Kristin (som ni lär höra mer om) flytta saker från deras gammla lägenhet och snart ringer Marita igen. Jag måste sluta böla för allt ovan jisses!

Brevet

Detta är något jag känner på mig du kommer bli sur över, men jag skriver det här i bloggen för att verkligen visa att jag inte kräver något svar eller ens fortsättning. (är ju helt otroligt om du ens läser detta) Och jag skriver det lika mycket för min egen skull som för din. Du är nog medveten om det redan, det är ingen nyhet, och mycket av det blev väl sagt sist men inte så som jag ville att det skulle komma ut!
Att jag skriver detta betyder ingenting. Jag ska bort nu och livet kommer ta oss på skilda vägar så det finns inget mer att fundera över, detta är för min del nog bara ett konstaterande.

Jag gjorde ett misstag. Ett misstag jag lär ångra resten av mitt liv. Det kändes som det minst värsta sättet, men jag kommer väl aldrig få veta om det verkligen var det. Kanske hade det varit bättre att fortsatt och låtit det gå åt helvete, för som vänner får jag bara se vad jag går miste om.
I efterhand är det ju så lätt att erkänna saker, men jag har på mycket kort tid lärt mig att det finns ingen jag vill ha mer än dig.Jag skulle kunna skriva mer. Ni vet ju vem det är som har denna blogg. jag kan analysera till världensände. Men mer behövs inte för att budskapet ska gå fram tror jag.Lycka till till Sofia och David jag tror på er mycket mer idag än tidigare! Förlåt för att jag inte gjorde det innan.
Phil Collins - Can't stop loving you

So youre leaving
In the morning
On the early train
But I could say everythings alright
And I could pretend and say goodbye

Got your ticket
Got your suitcase
Got your leaving smile
Oh, I could say thats the way it goes
And I could pretend and you wont know
That I was lying

Because I cant stop loving you
No, I cant stop loving you
No, I wont stop loving you
Why should i

We took a taxi
To the station
Not a word was said
And I saw you walk across the road
For maybe the last time, I dont know

Feeling humble
Heard a rumble
On the railway track
And when I hear the whistle blow
I walk away and you wont know
That ill be crying

Because I cant stop loving you
No, I cant stop loving you
No, I wont stop loving you
Why should i

Even try
Ill always be here by your side (why why why)
I never wanted to say goodbye
Im always here if you change, change your mind

So your leaving
In the morning
On the early train
But I could say everythings alright
And I could pretend and say goodbye
But that would be lying,no

Because I cant stop loving you
Why should I even try

Det kommer mera

Idag kommer det bli två inlägg bara för att jag inte kan ta att nån klagar och sedan inte få säga nått tillbaka. Att du inte skriver vem du är det är skitsamma. MEN:
1. Jag klagar väl för fan på vilken bit av lumpen jag vill! Vill du att den punkten du tycker är fel ska tas upp skaffa en egen blogg och analysera det i! Jag lovar att läsa.
2. Jag håller med, vi ska kämpa mot ett mer jämlikt samhälle, vi kan göra det genom att göra lumpen frivillig för alla. Nej men va!? vad säger världen? DET ÄR DET JU!
3. Vadå gratis? De som gör lumpen får lön. Dålig lön, men fri bostad och mat ska fan räknas som lön det oxå.

Det är precis som när folk svarar på insändare i tidningen. De hänger upp sig på vad de TROR att de läst i artikeln och så börjar de klaga. Think before action.
Nu får jag väl nån spännande komentar på det här oxå, men oftast är det bara trevligt med sådana. Hur som helst kommer jag inte kunna läsa det på ett tag iaf. Så nu "flyr" jag =P

Jag blev faktiskt lite putt haha

Marina smsa din adress! Eller alla som vill ha kort/brev får lov att smsa sin adress =D  det är nog mer troligt att jag skriver brev haha


Besviken på världen

Till er lumpenmänniskor där ute: Det är inte okej av er att kräva av era vänner att De ska hålla ER uppdaterade. Ni har själva valt att ge er in på nått så dumt som lumpen då är det även eran egen skyldighet att försöka hålla koll på folk. Ni får visa ert intresse. Er omgivning tröttnar lätt.

På tal om detta jag är faktiskt besviken på världen och vissa människor i den. Det är synd att folk inte inser hur sköra vissa vänskapsband är. De borde inte vara det, vänska ska vara starkt, men faktum är det är den inte jämt.

Jag kommer ha NOLL KOLL när jag kommer tillbaka (om jag inte hittar internet där nere haha) men jag vill då få höra vad ni haft för er! jag är nyfiken!
sofia har iaf lovat brevväxla med mig tack och lov.

I hope you find someone and then realize that I am better =D

Jag är numera blondin så tänk på att inte krångla till det för mig.

Funderar på å skriva en grej jag tänkt på länge imorrn, men jag får se vad jag känner för.

Att packa ner allt i väskan är det lättaste!

Blekt morot!

Ledsen linda. ja jag kommer hem efter italien... men jag åker igen efter en vecka  =P till Sydafrika!!!!
Det har varit ett par rejält intensiva dagar. Mycket om min framtid har bestämts och jag älskar det! jag är på väg någonstanns nu. jag måste få en chans att leva det liv jag önskar mig. måste börja nånstanns då =D

trodde det skulle bli jobbigt med avsked och så....men det visade sig att folk inte var så intreserade av mig. och de som var det är upptagna...lite surt...för mig iaf.
men jag är skraj oxå. är ju inte mer än mänsklig. men det som skrämmer mig mest är att NI som är så underbara och bäst inte kommer finnas här hos mig sen när jag väl träder tillbaka.
Jag är inte redo att förlora ER! Aldrig!

Onsdagen var hemsk, men det var väl dags för det att gå åt helvete. Skämms över mig själv samtidigt som jag är arg...
Döm mig inte.

This time I wonder what it feels like
To find the one in this life
The one we all dream of
But dreams just aren't enough
So I´ll be waiting for the real thing.Idag har jag varit så produktiv så det varit otroligt! Upp tidigt (8.00) Åkte till Hallsberg och fixade pass. För italien är det inte nödvändigt, men sydafrika. Sen satte jag in pengarna från mormor. Sen åkte jag å mamma till vårdcentralen men vi fick ta oss till läkargruppen för att jag skulle få en stelkrampsspruta. Där frågade jag även om det var nått mer jag behövde tänka på för sydafrika (italien är ju europa=ENKELT) och fick höra om typhoonfeber som jag då måste vaccinera mig mot innan för att jag ska vara borta mer än en månad.
Sen satt jag i en frisör stol igen i 2.5 timma!! för ett par sketna slingor. inkompetenta personer! 450 spänn och nu ser jag mer ut som en blekt morot än innan. jaja ingen utväxt nu iaf.
Gotta be somebody - Nickelback
This time I wonder what it feels like
To find the one in this life
The one we all dream of
But dreams just aren't enough
So I´ll be waiting for the real thing.
I'll know it by the feeling.
The moment when we´re meeting
Will play out like a scene straight off the silver screen
So I`ll be holdin' my breath
Right up to the end
Until that moment when
I find the one that I'll spend forever with

`Cause nobody wants to be the last one there.
'Cause everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There`s gotta be somebody for me like that.

`Cause nobody wants to go it on their own
And everyone wants to know they´re not alone.
Somebody else that feels the same somewhere.
There`s gotta be somebody for me out there.

Tonight out on the street out in the moonlight
And damn it this feels too right
It´s just like Déjà Vu
Me standin' here with you
So I´ll be holdin`my breath
Could this be the end?
Is it that moment when
I find the one that I spend forever with?

‘Cause nobody wants to be the last one there
'Cause everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There´s gotta be somebody for me like that.

`Cause nobody wants to go it on their own
And everyone wants to know they´re not alone.
Is there somebody else that feels the same somewhere?
There`s gotta be somebody for me out there.

You can´t give up!
When you're Lookin´ for a diamond in the rough
Because you never know when it shows up
Make sure you´re holdin` on
‘Cause it could be the one, the one you´re waiting on

‘Cause nobody wants to be the last one there.
And everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There has gotta be somebody for me
Ohhhhhh.


Nobody wants to go it on their own
And everyone wants to know they´re not alone.
Is there somebody else that feels the same somewhere?
There `s gotta be somebody for me out there.

Nobody wants to be the last one there
And everyone wants to feel like someone cares.
Is there somebody else that feels the same somewhere?

There has gotta be somebody for me out there.När han tar i refrängen vill jag bara slita av mig kläderna, ruffsa till håret och skaka av mig all oro =D

Förlåt johanna.

Ojojoj nu har det hänt mycket. Vill börja med att säga förlåt johanna. Men när det kommer till Italien ELLER norge vad skulle du välja?

Jag ska åka till Italien!!! På tisdag!! En dam ringde i lördags (en gammal göteborgare haha) och det var ju tur att hon ringde när hon gjorde för att det varit senare hade det inte blivit bra.
Mina föräldrar söp mig så fruktansvärt under bordet i lördags när vi hade kräftskiva. Mådde väldigt dåligt under natten men nästa dag var det okej.
Ja på tisdag smäller det och jag är ju så nervös så jag håller på att dö. Men vad hade jag förväntat mig, jag är ju en alvida.

Det är ett rescuecenter för gammla, övergivna misshandlade hästar i toscana. Men helt ärligt har jag ingen aning om vad jag ger mig in på =S   kanske går åt helvete å så är jag hemma igen om en vecka vem vet. men nu kör vi!

Fått tid hos frissan, men det blir på torsdag hade hoppats på innan onsdag. men så blond kanske jag inte blir? =P

Vad jobbigt det blir när man inser hur mycket det är man behöver göra, men sen blir jag helt paralyzerad och kommer inte på nått. pusha mig inte!

Dum som jag var lyckades jag ju fastna för en anan sak innan hon från italien ringde, men det är långt kvar så vi får se vad ödet vill. Jag har gjort mitt nu iaf.
Så igår bar det av för lite shopping. mina ridskor har ju gått upp i rök! Världens underbaraste ridbyxor. Anastasia, svarta helskodda. lite spännande va att jag som ridit i 14 år aldrig ägt ett par helskodda =P
efter mycket om och men bidde det även ett par träningsdojjor. den vänstra är svart och den högra grön...heh men det ska tydligen gå att fixa.
Å så sist men inte minst....något mycket onödigt! men som jag letat efter i flera år, men ej hittat. KNÄHÖGA STÖVLAR! men grejen är ju att på mig blir de ju lårhöga haha. så snygga så läckra.
men efter att ha blivit kallad hora och slampa av sin mor så tänker man väl sig lite för innan man går ut med dem =P hm....

Det är fint väder idag jag måste ut! (fast det blåser väldigt) Den här låten har frälst mig! "The man who can't be moved"

I'm not...broke I'm just a broken hearted man,
I know it makes no sense, but what else can I do,
How can I move on when I'm still in love with you...

Cos if one day you wake up and find that you're missing me,
And your heart starts to wonder where on this earth I can be,
Thinking maybe you'll come back here to the place that we'd meet,
And you'd see me waiting for you on the corner of the street.
Kräftgång

Nu har jag gett mig in på nått dumt igen... men vad ska man annars göra lixom =P

jag saknar sofia!!

pappa och anton kommer hit sen och så ska vi ha försenad kräftskiva. Något jag dock inte fattade vad att kräftskiva handlar lika mycket om pilla med äckliga skal bara för att komma åt något litet gott som det handlar om att dricka....
Me my drink and I
det känns bra när ens pappa har tänkt å supa en under bordet

"Höör du det är snart jul! Ska du ha julklappar?"
"öhm....nä"
"Bra"

I går när jag hamnade framför spegeln iförd min lite för korta pompano-t-shirt och mina låga ljusblåa mjukisar dök ordet ideal upp i mitt huvud samtidigt som den osmikrande lilla "lat-magen" stack fram och visade sig på ett mycket förnedrande sätt tackvare den för korta tröjan.
Jag kände mig knappast som något ideal, och har aldrig ansett att jag är något eller ens har något för den delen.
tanken var helt enkelt så anti så som jag kände mig att jag bara p.g.a det reagerade extra starkt på det hela. uff.

När jag inte äter är det något som är fel =P


Spanska ridskolan nästa

ännu en dag i paradiset

mamma har börjat spela julmusik...

det har inte gått så bra för mig idag. saker har vält, fallit i golvet, läckt och skitit sig helt enkelt.
nu när jag läst andras bloggar en del har jag märkt att jämfört med dem så skriver jag väldigt lite om vad jaggjort på dagarna...vilket kanske beror på att jag inte gör så mycket men jag tror snarare att det beror på att jag tycker det är tråkigt å själv läsa om sånt.

Muntra upp mig. lek med mig. AKTIVERA mig! =P
det här vädret tar kål på mig. man vill ju lixom inte gå en milimeter utanför dörren. å när hela rummet är grått och tråkigt på morgonen när man vaknar då vill man ju knappast gå ur sängen heller.

har en sak på luringen, men jag måste vara på humör för det tror jag. annars blir det bara pannkaka. fast det blev det sist iaf trots att jag var på humör.


Det finns inget underligt med de
Jag kan inte hjälpa att jag e
så förunderligt förlorad som jag aldrig varit förr


Mormor redo för svampplockning. Vi hittade MASSOR!

händer, svett och stön...

läppar, hud, värme, beröring...

just nu sitter jag å ger mig själv huvudvärk med hjälp av såndär aromolja. mitt rum är fullt med mysiga ljus. allt som kan lysa i mitt rum förutom taklampan är tänd och det är enormt mysigt, men jag är iaf väldigt uttråkad. det är det som är problemet med att göra saker, man vänjer sig snabbt vid det och då när man inte gör det längre så blir man lätt uttråkad.

mitt rum är precis som jag känner mig just nu...fast bara på ett plan. jag vill inte gå ut och möta världen idag...den är för grå helt enkelt. gör den ljus! önskar att några personer skulle knacka på min dörr just nu men det är väl bara för att jag vet hur otroligt det då skulle vara.

Lever jag i en låtsas värld? Har jag byggt upp en rosa mur täckt med rosor och liljor?
Tack och lov för fille som ska ta ut mig imorrn. det behövs. jag är trött på hemmaplan.

funderade på om jag skulle skriva vad jag önskade just nu men kom fram till att det nog är något jag ska hålla för mig själv. tror ju inte direkt att det finns barn som läser min blogg...men... heh....vissa saker vill man visa istället för att skriva dem =P


I feel your desire as a moonlight lingers in the sky
I'm walking through fire, can't you hear me when I cry

One night of passion, one night of hunger
And my attraction is getting stronger
I need to feel you, I need to hold youHow do you spell motive?

De är underbara flickor så är det bara =D   emmas komentar "jag har aldrig varit inne på alvidas toalett nykter tidigare" HAHA

Min mor och släkt fick smått panik igår när det gick upp för dem att jag kanske hade mina pengar i en fond. Något som inte hade varit så bra nu för världens ekonomi är ju påväg att gå i botten. Men det var ingen fara och jag överraskade både mig själv min mor och bankmannen med hur mycket jag hängde med.

Kan du inte säga det själv säg det med en låt

Det är så underbart å ha ett hår man inte behöver göra något med. rakt ur dushen låt det torka och PRADA

The truth dose not set you free but it is out thereBut you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

For the first time, there is no mercy in your eyes
And the cold wind is hitting my face and you're gone

Wishing's just no good
'Cause you don't see me like I wish you would

I'm a lady. That's my man.

som sagt: börjar friskis och svettis med strippstångs aerobics DÅ ska jag börja träna! gud vad kul det verkar.alltså nej, jag är inte ute efter en pojkvänn just nu men jag har kommit fram till att jag borde väl iallafall kunna få fundera på vad jag i framtiden kommer söka? tror att det definerar även mig själv, vilken typ av person jag är och vad jag vill ha. att bara säga "glenn det är vad jag vill ha" det funkar ju inte längre. jag vill ha nått mer konkret. så här är lite av vad jag kommit fram till. Å kom ihåg nu att vi snackar inte giftermål och får nån grabb tag på denna lista i framtiden så är det ju även så att man måste inte matcha den te hundra procent. hur kul är det lixom? =P

         detta är bara tönterier (bra ord) haha

Okej: först och främst jag vill ha en vän! har ni hört uttrycket "Love is friendship on fire"? det tycker jag stämmer jättebra. han måste tåla att jag bråkar med honom, är krävande och rent av elak ibland.
jag älskar serier och film och det är gärna nått jag disskuterar, på en lagom ytlig nivå iaf haha

jag hoppas verkligen det kommer finnas en häst i mitt liv i framtiden och den kommer alltid komma först. deal with it.
och nu ska jag avslöja nått stort här; kyssen är viktigare än sexet! en kram kan tom vara ger givande....(typ)

bekvämlighet är viktigt. vill jag gå omkring i mina sunkiga mjukisbyxor flera dar i sträck och vara fet i håret med orakade ben så vill jag bli älskad iaf. =D  det blir så mycket roligare då när jag väl anstränger mig ska ni se.
jag vill inte bli överraskad. säger man det åt mig kan jag vara glad över det längre.


utseende mässigt trodde jag att jag hade en typ...jag hade fel. eller än har jag det iaf inte.
var kompis med mina vänner men inte FÖR bra kompis =P
grabben måste kunna bjuda på sig själv, men inte göra allt i hans makt för att göra bort sig. onödigt. definitionen cool vet jag inte vad det betyder hihi
bråka med mig kaxa dig emot mig. jag går inte sönder. gå på. pusha. men säger jag STOPP, backa då fort som fan och försök igen senare.

sen vet jag inte om det är något man behöver ta upp men efter samtal med mina tjejkompisar så har det visat sig vara lite viktigt. så här ligger det till: jag är en sån som INTE går på krogen för att dricka. jag går på krogen för att dansa! dansa är INTE att vara otrogen. dansa är att ha kul! jag har stått på golvet med flickor (grabbar med för den delen) som så fort någon av det andra könet visat intresse kört upp förlovningsringen i fejan på dem. hallå! det är bara en dans.
okej det finns väl gränser för det oxå (fråga micaela =P). men jag måste kunna få dansa med vem jag vill oav vem jag är ihop med punk slut.
"she's dancing with him, but I'm the one she's leaving with"han måste kunna bädda en säng och får VÄLDIGT gärna laga mat. jag diskar i sånt fall inga problem.vägen till denna kvinnas hjärta går via magen haha
inga komplimanger...eller jo...men sparsamt. jag kan inte ta dem eller ge dem och då tycker jag inte att nån ska ge mig några det är orättvist. i musikalen "My fair lady" finns det en scen där hon sjunger "show me!" om och om igen till en man som älskar henne men som typ bara skriver det till henne i form av fina dikter. hon vill egentligen bara att han ska svepa henne av hennes fötter och kyssa henne. SHOW ME! jag vill bli visad vad jag betyder. show me.

PRATA ja herregud disskutera! debbatera. men lyssna oxå tills dina öron blöder =P
jag ältar! men ge inte upp hoppet tillslut går det faktiskt över.

har nån orkat läsa allt detta så är den iaf en bit på vägen haha. vill han läsa sånt jag skrivit är det helt klart pluspoäng. samma sak gäller om han kan komma överrens med min mamma. där är en utmaning!


Märkt för livet JIPPI

Born a believer, I walk alone
Can´t find a place where I feel home
Well I´m crazy, but I am sane
I´m guilty, but not to blame
This is my nature, who I am
If you don´t like it, here I stand


JAG GJORDE DET!och jag trodde det mest var tönterier från andras håll, men det är sant har man väl skaffat en så vill man ha fler. men nu får det vara ett tag haha. en liten gullig djävul på ena axeln och en ängel på andra kanske?


Något annat stort jag kommit fram till idag är att jag lutar mot uppsala nästa höst. Herrejävlar Umeå lixom! norrland är ju norr om Lillån för sjutton. skulle nog inte palla det. men kalmar...nej ingen högskola.
då återstod uppsala, som inte verkar ha så dåliga utbyten iaf.
Liu har jag ju gett upp. även om lilla marcus inte gjort det än haha känns lite uppskattande även om jag inte tror det har med att han vill ha dit just mig å göra. Reklam? Säljare? det kanske vore något för dig? =P

Okej ska vi förklara för världen nu hur dan kallhjärtlösbitch alvida är? nej trodde inte det. får bli en annan gång.
desto mer jag försöker visa alla hur hemsk jag är...DESTO MER tycker de om mig! jag fattar inte =P


Såg nyss en sak jag bara var tvungen att lägga till. Cityakuten. den snygga läkaren från "huset fullt" tog med sin tjej in i ett undersökningsrum och ja, det gick hett till. gud så härligt =P

bedragare

I'm to emotional conected....or not.

Patrik har nu samma tema som Glenn på sn blogg. jag blev förvirrad. =P men patrik skriver ju iaf i sin

Det är söndag. och ett förjävligt väder.... vad trött jag blir. den motion jag skaffar mig dagar som denna är på min tur ut till brevlådan och tillbaka. När det är sånt här väder önskar man bara bort dagen. en bra film, en bok. tända ljus och rejäl filt och många kuddar. det botar inte men det lindrar.
Man känner sig ju inte direkt produktiv en sån här dag  heller....suck   jag vill ha ljus!! och jag som funderar på å plugga i umeå...heh.

jag vill åka till linköping, göteborg och stockholm. Av helt olika anledningar. men är man pank och värdelös så  är man.

I natt drömde jag en låååång dröm. som handlade ovanligt mycket om mig själv, men på samma gång var jag väldigt sällan närvarande. läskigt om man drömmer om sin egen död.

vet ni vad. micaela var faktiskt jävligt duktig förr. det gick ju faktiskt att föra ett samtal med henne utan att dra upp någon som gjorde mig arg.
Nu är sofia sådär försvunnen igen =P

jag vill ha smörgåstårta. men man får ju somsagt inte det man vill ha eller hur?

Jag tar bara med bitar av låtar för i alla låtar finns någon mening som alla kan relatera till. oavsett vad låten handlar om.


I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sleep alone
Sweep the streets I used to own
Lilla lilla emma. En hel liten explorer var lite mycket.

Tillägnad dig

Lindas blogg är väldigt inspererande mycket ofta. den får mitt huvud att kvickna till och användas....vilket för tillfället ju är lite otroligt.  http://www.brutalasanningar.blogspot.com/ den skilde sig väldigt mycket igår ifrån vad jag skrev i förrgår. Hon pratade om fantastiskt och perfekt...jag skrev "dumpa" ...men på nått vis drog jag väldigt lätt paralleller....
Är något FÖR fantastiskt, MÅSTE det finnas nått fel. ja realisten i mig vill tycka det. romantikern vill tro att det är fel.

Idag är det kanelbullensdag och jag tänkte baka, men det visade sig att vi hade varken mjöl eller jäst. jag har fixat med proffice men finn.no och nav.no orkar jag inte med just nu. kanske senare.

Jag skriver  inte om det som betyder mest

I miss my friend, my ex, a love, a life, a classmate, a car, a job, reason, ect ect.... varför kan man aldrig vara nöjd med vad man har?


Come stop your crying
It will be alright
Just take my hand
Hold it tight, now
I will protect you from, all around you


Är det på det här sättet jag blir kär så klarar jag mig utan det. Det är för jobbigt och oklart =S Jag vill kunna lita på mig själv. Är jag kär kan jag inte det.Jennica kände sig utanför bland alla studenter.

stora steg på liten gata

Det där var mysigt! Så många komentarer haha
Marina!! Om jag inte skrev med din pojk kanske det var en positiv sak?
din pojk är okej (konstigt nog) men det är bara för att han uppenbarligen fortfarande gör dig lycklig och så länge jag är övertygad ÖVERTYGAD om det så är grabben okej =D men som sagt det går lätt utför så akta er =P

Å nej sofia det är inte MINA pojkvänner helt rätt, men DU är min vän, det var det som var själva grejen med inlägget.

Nej inget klaras ikväll, jag behöver mer människor med mig och jag orkar inte tjata på er så sorry. ni kan anmäla ert intresse själva. Numbers blir mitt fredags häng. Numbers som blivit flyttat ännu senare på grund av SKETNA idol!

Bludiblu hade alldeles för mycket snyggt igår när jag tittade in en sväng.
Å Scrubs är bara bra om man följer det. tittar man bara då och då tycker man dom bara är töntiga men ger man inte upp så blir man kär i karaktärerna efter en stund hehe

You better get to livin', givin'
Don't forget to throw in a little forgivin'
And lovin' on the way

A little more willin' to make a better way
Don't sweat the small stuff
Keep your chin up
Just hang tough

The day we're born we start to die
Don't waste one minute of this life

Get to livin'
Share your dreams and share your laughter
Make some points for the great hereafter.Jag tittade på Fringe igår...å ja...det var äckligt...men bra.
När jag åkte förbi kyrkan såg jag en bil som var som mormors och en gestalt i röd respektive beig jacka. "Det måste vara mormor och rolf" så jag knallade tillbaka en busshållplats och tänk så rätt jag hade. De rör sig ju inte så mycket i Kumla nu längre....

Jag vaknade snorig och med huvudvärk idag...kul.

Fan vad jag skriver. Önskar dock att texten skulle kunna bli större i bloggen och annan stil, men då måste jag byta tema och det vill jag inte. det blå är väldigt corisia haha

Jag vet vad jag utsätter mig själv för...jag fattar dock inte varför. Jag är förälskad i vad jag hade och det kommer jag inte få tillbaka så tro inte att jag är knäpp jag är införstådd mer än väl i situationen. MEN jag lever ändå i det förflutna. Därav; det behövs förändring. ända sättet för mig å ge mig tror jag.
den bekräftelsen jag söker kommer jag inte få besvarad där. jag vet...kan jag inte bara fatta det oxå då?


Emma förklarade för mig hur man får kvinnor att spara pengar.
Jag lärde mig nått =P

I need a drink

Tack david för komentarerna...men det var väl inte riktigt vad jag tänkt mig =P kossor...kalvar...kossor..kossor...
Ni kan ju komentera vilka låtar ni tror texterna hör hemma i? hehe

I kväll är det mardrömsserien! haha

Blir det inte klaras imorrn känner jag verkligen hur min egna karaktär sjunker i styrka... NEJ jag ska inte gå på zätas.

Bussarna påminner om blåa larver som flyter fram i trafiken.

Jag är verkligen pojkvänns bitchen! Är jag emot alla mina tjejkompisars killar?? =S när det kommer te mig och killar hänger de alla på en skör tråd haha kom ihåg det.
David är en underbar person men pojkvänns matrial?? nja...
Bukt tyckte jag var tråkig och absolut inte rätt för malin...tobbe är ju nu ett kapitel för sig själv.
Fredrik h a t a d e jag....
Tobbe hade jag väl inget direkt emot när fille och han var ihop, men det var bara för att då var fille mycket lycklig över honom, men när det började gå trögt sa jag "dumpa" rätt lätt heh...
Eddy och emma var ju lite speciella oxå. de var helt enkelt inte rätt för varann...vilket gjorde att bådas poäng drogs ner av den andre. men eddy tycker jag ju om ...som david.

jag har fortfarande en hemlis....hihi. linda listade dock ut den förra.

There's nothing left for you to fear
Shake your arse come over here
Now scream

Life's too short for you to die
So grab yourself an alibi
Heaven knows your mother lied

Separate your right from wrongs
Come and sing a different song


Dissfunktionell släkt säger jag bara, jobbigt när man själv är den ende det hänger på för att den inte ska splittras.

Jag själv är kräsen, men det är för att jag vet att jag kan klara mig själv hursomhelst. att jag är osocial vet vi ju redan.

Ja som sagt jag var ju å klippte mig idag =D och en elev som klippte en kund bakom mig, jag såg dem i spegeln, hade leggings på sig, spettsleggings och som så många andra en alldeles för kort tröja som konstant åkte upp. Tur att hon hade svarta trosor säger jag bara!! och inte string.....=S gah...
min frisör var jättebra! hanna. men varför ser jag jämt ut som en svamp när jag ber om volym? blir bra sen när jag får pilla i ordning det.
det kommer dock ta en stund å vänja sig vid ...heh...så här ljus har jag inte varit på fyra år och nu har jag även en brunregnbåge i huvudet. ALLA nyanser av brunt haha men det är iaf en bit på vägen av min resa mot "blondinland"


Alvida är inte längre alvida haha!

Jag vill ha komentarer

Seriöst det vill jag! är jag ensam i denna värld eller?

JA! johanna har hittat hit! sorry för bilden haha

Köttfärslimpa och top model final.

Idag var det då jobbmässa. Vi (alvida, micaela, johanna, eddy, thomas och elin) förpestade bussen precis som vanligt haha! väl på conventum dök sen sofia, emma och andreas upp. vi gick där länge och det enda konkreta jag och johanna fick fram var väl att man bör skaffa boende i norge och bara åka, ta jobbet sen. så det är väl planen nu...

Är jag den här typen av tjej som man inte tar hem och visar sina föräldrar hur som helst?

Please talk to me
Saying why am I different?

Sadness is beautiful, loneliness is tragical
And I'm just caught in the middle, oh
I've got no direction, I wish you could help me

Hold me now or don't bother


Jag har en hemlis! Eller två.

RSS 2.0