XXL

Har man inget internet på landet får man sitta med datorn på en parkering i örebro eller kumla haha!

Det här kommer nog rulla på...=D

Hur kan man låta bli att le när man får sina alldeles egna handfängsel? hihi
Jag är färdig. Jag är ordningsvakt med förordnande, batong, fängsel, och hölster därtill. Jag är så lycklig.
Nästa bit är på gång. Jag är ju anställd men ändå vill jag lixom inte jinxa nått.

"Har ni någon tjugoetta åt henne?"
"Va fan snackar du om? Jag ska ha en tjugosexa!" Ska jag ha en batong ska jag väl ha en BATONG! (inte en pekpinne)

det är en jävla skillnad på storgatan och stortorget!

jag har glömt något jag borde ha gjort nu på datorn... vad för nått? attans kanelbulle.

Lantfia

Är lite roligt egentligen. "nej det här kommer aldrig kännas som hemma" men så sover man en natt i huset och så vipps så är det "hemma" =P känns väldigt lantligt när man på morgonen måste gå å hämta ved och på vägen tillbaka håller på att trampa på en liten kopparorm.

Provet... eller kunskapskontrollen som de så fint kallade det gick jättebra. 27 av 28. Å jag hade tom skrivit 19 på handen för det var den frågan jag visste var fel, men jag ville inte välja ett svar jag inte förstod bara för att "det ser krångligast ut därför borde det va rätt". en vilja jag väl får ta å göra mig av med till i höst hehe
har svårt å tro att det gick "dåligt" för nån. de var snälla med rättningen. viktigast är ju hur man handskas med det sen i arbetslivet.

Nu väntar en tid av att antingen går det underbart eller käpprätt åt helvete och med tanke på att jag redan fått EN önskan uppfylld är det väl inte sannolikt att jag får EN TILL, men som sagt man får ju aldrig sluta hoppas =D

- okej jag tycker inte om dig å du tycker inte om mig, fine, men vi kan väl ändå föröska uppföra oss som vuxna människor?

Tillräkligt många riskakor kan faktiskt mätta hehe

Provisoriskt släng

Första natten i nya huset. Rent vatten får vi i maj... känns väldigt mycket som att campa, bortsett från alla kartonger. Det blir nog bra.
Jag lovar mig själv härmed att ALDRIG samla på mig så mycket skräp som min mor! Hela denna vecka (och förra) kan sammanfattas med två ord. SLÄNG!! och Provisoriskt.
Willéngatan är tom, sånär som på en tv, två datorer och dushsaker =P finns inget internet därute.
Klockan är typ halv tolv och det är i denna tomhet jag ska spendera dagen. Skönt.

Helt klart det bästa med nya huset är ju islänningarna som vi har som grannar. I fredags när vi kom ut stod det ett föl i hagen! Det hade inte stått där dagen innan. hihi. Så hela sommaren tänker jag följa den lilla flickan. Härligt.

Vi ska ha prov idag. Kursen är slut på onsdag men provet är idag. Prov är en chans att visa upp sig. Visa att man minnsan lärt sig något. Men jag vill inte visa upp mig i detta ämne. Jag vill bara duga.

Jag vill bli arbetsskadad hehe

Can't blame a girl for trying

Vad är det för fasoner att kräva att ansökan ska vara i pdf-format. Hur gör man det? Tackavettja word, vad är det för fel på word!?

Inte helt nöjd med gårdagen, men man lär sig ju resten av livet och det har faktiskt slagit mig att jag har minst 60 år kvar av det. Fast något som är väldigt lustigt är att jag fortfarande ser på mig själv som att jag går i andra ring. Jag har inte tagit mig ifrån 2007 och så behandlar folk mig som en VUXEN! jag hänger inte med mig själv =P


Sulmannen

Hörde på radion idag att 10 april är det vanligaste datumet att fylla år, 15 april var näst vanligast.
Hm... tänk ett steg längre. När gjordes alla dessa barn då? Jo precis i början på industrisemestern.
Alltså blev det nu mycket uppenbart vad svensken gör på sin semester. =P

Batongträning är nog en ANING för roligt =P aldrig att jag nånsin tänker hamna i den situationen då någon annan kan slå på mig med en sån. För fy fan vad ont det måste göra.
Halar någon upp en batong emot er, tips, backa för i helvete bort ifrån den personen!

Fråga chans

Det är fruktansvärt underbart väder ute! Vevade ner rutorna på bilen för första gången idag och så radion på full sprutt. Så härligt.
Ankor brukar hålla till där det finns vattendrag. Ex. en å, en flod, en sjö. Vi har inga vattendrag i kumlaby, men vi har ankor...och mycket djupa vattenpölar hehe

Det är lådor överallt. Överallt! Trots det känns det inte riktigt som att det är JAG som ska flytta. det är ju mamma som ska. jag följer bara med...en stund. jag flyttar snart på egen hand.

Jag sover och sover...fast jag sover inte. det går inte så bra. Jag skyller på mormor. det är hennes nervositet jag ärvt =P från morfar fick jag förkärleken till kyrokor och ost.

Jag gör verkligen så gott jag kan och jag ser när andra människor försöker. Men se då att jag oxå faktiskt försöker. Det är skillnad på att "få en chans" och "ta en chansen". Sen kan man ju hävda att man skapar sina chanser. Men chanser är så flyktiga saker att man inser sällan att det var en själv som gav sig chansen förns det är för sent att ta den.

Tårta och riskakor

Förengångsskull verkar vårat rättssystem funka. Han var inte "störd" och kunde då få ett rejält straff. Dock tycker jag inte 12 års fängelse och 300 000kr i skadestånd tar en så långt när man blivit så skadad...

Det ÄR vår i luften. Visst är vädret tråkigt men det luktar vår och jag kan inte längre skylla på kylan. Magen ska bort. Blir det på bekostnad av brösten så får jag väl ta det =P hehe
Å jag ska sluta äta godis...så fort den enorma påsen från humelsta är slut hihi

Gåta: Vart MÅSTE man stanna när man åker norra vägen mot stockholm?
Ledtråd: de har öppet 11-20. (Hemskt att jag vet det...)

Jag tycker om påsk. Jag tycker om alla högtider då de involverar mat =P En tårta får även gärna dyka upp.
Jag älskar tårta! Gah!


(Å just därför att jag älskar tårta så mycket så lever jag just nu på riskakor...)

RSS 2.0