Puckon, bönder och adel

ja jag är en tråkig varelse men jag bryr mig inte...

Det är visst valborg idag. men som sagt jag bryr mig inte. Nej jag bryr mig inte om att jag inte bryr mig! HA! =P

Grannarna grillar i det underbara vädret och jag vill fortfarande ha räkor. Det är så fint väder att jag nästan är rädd för att gå ut och förstöra det =S pappa och anton är på motorcykelkortege...varför följde jag inte med på det?

Fille och micaela det ä rtvå personer som gör vad som helst för sin sprit.

Gud så lycklig jag är över att jag inte går i skolan längre. Ni har hört om hur de tänkt förändra gymnasiet för de som idag går i sjuan. Gillart inte. Hörrni puckon! Vi får rösta sjunde juni!

Man måste leva på de små sakerna här i världen en av dem för mig är vetskapen att marina och hennes mamma läser min blogg haha puss på er.

Den här låttexten kommer alltid att förbli...
Born a believer, I walk alone
Can´t find a place where I feel home
Well I´m crazy, but I am sane
I´m guilty, but not to blame
This is my nature, who I am
If you don´t like it, here I stand


1.hur länge har vi känt varandra?
2. vad är snyggast på mig?
3. skulle du vilja bli mer än vän med mig?
4. har du kramat mig?
5. är vi lika?
6. skulle du hoppa om jag gjorde det?
7. vill du träffa mig NU?
8. vill du hålla min hand?
9. är jag söt?


Make me...

Jag tittar just nu på något VÄLDIGT mysko på tvåan.

Killar är töntar och gör hönor av fjun. Jag ska sattsa på tjejer istället VI är NORMALA och LOGISKA!

David har visst kommit på att öl är gott...när man är onyker FÖRST. Typ som att jag bara klarar av att röka (för att det är äckligt) när jag är onykter först?Okej det känns som att jag måste förklara mig, då jag nu lyckats göra både fille sofia och micaela mer eller mindre upprörda. och fille jag förstår int evart du fått att jags kulle vara trött på dig ifrån? som jag sa förut, jag behöver dig!

Jag följde med micaela på hennes ridning idag. Hon skulle rida två pass för hon har så mycket å ta igen pga körtelfebern.
Vi åkte dit inga problem. Micaela hade ett lakan över sätet men dit ska vi inte gå haha jag skrattar bara.

Vi kom in i stallet och lukten. Den där underbara ljuvliga häst lukten slog emot mig. Frustningar. Prasslande. So far so good lixom. Hästarna är jättefina. Jag har träffat de flesta av dem tidigare. Men jag vill inte klappa på nån. Jag vill inte störa någon av dem i deras ätande. Så jag gick där fram och tillbaka i stallet och såg mig bara omkring.
Ett hemskt minne från när jag var där sist (kom inte ihåg när jag var där sist förns då) dök upp. Då satt jag ute på logen med en mobil i handen och grät.
Men det släppte jag och försökte lägga band på mig själv när det ville komma tårar pga nuet. Micaela sprang omkring och jag skyndade mig att fråga vad det var tänkt att jag skulle göra, för hon hade sagt nått om att jag skulle göra nått åt henne  med nån häst emellan lektionerna.
Jo hon skulle ha Billy nästa lektion och jag skulle göra iordning honom. Hjärtklappning! Och jag vet, jag om någon kan inte sätta mig in i denna situation. Sluta fjolla dig vad är detta lixom. Jag var inte rädd. hästar är inte läskiga de är underbara...men...
jaja jag börja borsta. billy gillade det inte och även fast jag visste att han skulle inte hugga mig och han kunde inte sparka mig så ville jag ändå bara lixom låta honom va när öronen åkte bakåt. det var inte rädsla, bara överdriven respekt skulle jag kalla det.
ryttarna gick upp te ridhuset och jag hjälpte en tjej som red med att lägga upp hinder. sen gick jag emot ridhusets ingång. då kom tårarna. jag fattade inte. de bara kom.

Jag vet jag låter jättetöntig. Jag om någon lever efter det här talessättet att ramlar man av är det bara att sitta upp igen. och nu när jag inte blir utsatt för hästar, satlla och ridning så är det ingen fara. men det visade sig att det är inte så bara tydligen. grejen som folk inte riktigt verkar förstå är att detta var för mig lixom inte bara en avrammling som gjorde att jag bröt foten. det blev en helt situation av det. hela sydafrika upplevelsen är kopplad till den där avrammlingen! Sjukhuset, människorna, de brustna drömmarna, de förstörda planerna och all den skiten går nu ut över min känsla för hästar! och jag vet inte hur jag ska kontrolera det.

Djupt andetag och in i ridhuset. ingen där. de rider på utebanan. ett steg ut på torvspånet. tvärstopp. jag fattade verkligen inte vad jag höll på med. varför det kändes så stort. och så grinade vi lite till...

Jag gjorde iordning billy. han var inte glad över sadeln. men jag gjorde det. men jag kände mig inte stolt över det. det är inget å va stolt över å kunna sadla en häst för fan!

micaela märkte att nått var fel påvägen hem men jag ville verkligen inte prata om det för jag vet inte hur jag ska förklara det. det känns fel när ni frågar om jag är rädd, för hur kan jag vara rädd för en häst?

Helt ärligt fille, det kanske är att någon tvingar mig å sätta mig på en häst som jag behöver. för jag kommer inte göra det självmant....

Tjugo i sex

Linda vill du få mig att gråta? Är det vad du vill? Hur? Hur i helvete ska jag klara mig i helvetet utan både dig å marcus!? vad ska jag ta mig till!?

Vad är det med folks ex? Och ja särskilt de kvinnliga exen. Varför är vi så rädda för dem? De har ju inget å säga till om längre. Så varför bryr vi oss?

Mycket frågor har formats i mitt huvud de sista dagarna. Som till exempel vad är det för skillnad på bikinis och underkläder!!?? Varför är det så mycket "hemskare" å visa sig i underkläder när man utan problem drar på sig en bikini och visar upp?

När jag är så trött på en person så jag inte orkar käfta emot längre då är det illa....

Jag börjar bli mer och mer okej med håret nu när det är lite längre och inte så organget =P  jag är ledsen blond kommer jag va ett tag nu. och det är ju en sån befrielse å kunna skylla på hårfärgen så fort man är klantig.

Min bror har skaffat flickvänn....i stockholm! Men det är inte det värsta. Te sommaren flyttar hon och hennes familj te norge. Hur han lyckas fattar inte jag.

På tal om norge. Alla frågar vad "planen" är. Jag har verkligen ingen...allt blev bara skrot med foten. Sydafrika har blivit som en dröm, något jag aldrig egentligen upplevt. Jag har ett par funderingar, skola ingår inte i nån av dem dock. Nu ska ju emma gå å bli linköpingare oxå. Den staden är som en svamp!

Emma tvingade jag å titta på knight rider och micaela greys anatomy hehe jag ser ett mönster.
Ikväll är det The mentalist på trean, House på fyran och Desperate Housewives på femman. Vad ser ni på och vad tror ni jag tittar på? =P
Idag var jag med mamma te bilprovningen...forden gick inte igenom =(

Aktivera mig aldrig om jag inte ber om det ^^


Honey Im still free
Take a chance on me
Gonna do my very best and it aint no lie
If you put me to the test, if you let me try

Hoppet kom hoppet gick, men hoppet hoppade då fan inte!

Are you desperate to see me?
Are you willing to know me?

Jag fick ont i fötterna av att stå idag. STÅ! Suck Jag ser inte heller skillnad på ett elskåp och ett torkskåp.

Jag sa till mig själv att ingen mer förklaring är nödvändig och jag försöker hålla mig till det.

I många fall har jag faktiskt inget emot att bli bevisad fel.I've been walking in the same way as I did
Missing out the cracks in the pavement
And tutting my heel and strutting my feet
"Is there anything I can do for you dear? Is there anyone I can call?"
"No and thank you, please Madam. I ain't lost, just wandering"

Don't shoot the messenger

Jag hatar att jag jämt ska bli så nervös. Hjärtat bultar bankar och jag glömmer å andas. Det är ju så otroligt onödigt å bara förstör. jag vill sluta vara nervös men jag kan inte. hjälp mig.

Nu har jag gjort mitt och exakt, det har inget med mig å göra så kanske borde jag inte bry mig, men det var ju det där igen när det kommer te mina vänner, jag trodde att det var det som gjorde en till kompisar att man bryr sig om varann. men jag kanske hade fel. nu är alla nöjda och glad hursomhelst så då tänker jag oxå vara det =D

Aldrig mer i andra hand. "I'm sorry I just had a very shity life"

Jag tycker faktiskt inte att jag är orsaken till allt ont. jag har bara kanske en tendens att hamna i det. Det är inte alltid mitt fel! Sluta å skyll ifrån er. Å det är inte jag som vänder på saker å gör så att allt handlar om mig, jag står för vad jag själv tycker, kanske nått andra ska ta å prova på oxå.
Men det här är min blogg. så HÄR tänker jag va ego. vill ni va det? skaffa en blogg.

Men ja nu ska jag släppa allt och bara bry mig om mig själv. Nöjda?
"I am this close pulling my testicles again" Ross, Vänner.Nu är det fille som får mig att skriva detta (bara för å va tydlig =P) Visst ni kanske känner igen er i nått jag skriver, men det måste inte nödvändigtvis vara just er eller BARA er jag syftar på. salt. kommer ni ihåg? nypa salt?

Den som kommer på varför jag var gul på tresexti får en guldstjärna. Alla som satt i bilen med mig upp till stockholm borde veta varför om de kommer ihåg =P

Nu börjar jag bli trött på å göra skivor hehe men belöningen är god.

Jag är på god väg att ge upp facebook

Plåster i pannan

Micaela är en människa jag är väldigt stolt över. Hon har mognat något enormt det sista året och jag är fruktansvärt glad över att ha henne som vän. Visst har vi slagits, bråkat och undermedvetet hatat varann då och då =P men om det ledde fram te detta så är jag bara lycklig över det.
Det känns bra när man får se en människa förändras till det bättre och hon har genom det gett mig hopp för vissa andra.

Det är verkligen så skönt å bara prata. Linda dina öron måste ha blödit efter att jag åkte haha. Du kan verkligen ge mig hopp om livet genom att bara säga att du tycker om mig =D
Vem vet kanske kommer jag bo i Ekeby-Almby i sommar. Om universum vill mig väl (ha!) men nu har jag iaf nått å se framemot. Tack linda.

Dr. Bergwall säger att man ska ha hallonkräm på finnar...??

"allt det där kanske är sant men just nu vill jag inte ha någon annan än dig"

Vet ni stadium outlet är inte STADIUM! vad arg jag blev å vad löjligt! jag åkte dit bara för å få använda min rabattkupong som gick ut idag å så fick jag inte använda den! Grrr...

Det närmar sig and I'm so exited.
Mormor och jag

Het hetare eller hetast...or icy cold

Jag visste inte ens att sofia var med barn! =P

Jag behöver spela mer sims

Jag måste ta itu med mig själv

Jag måste göra det där ärendet


Jag skulle ha kollat på eddys dvd idag men det bidde inte så

Jag är tydligen mörk och sexuell....??? =O


Jag gillar inte webbkameror

Jag vet saker jag inte vill veta och förstår sånt jag inte borde kunna göra.

Jag är en hundmänniska för att svara på Lindas allmänna fråga

Jag kan bli otroligt förvirrad över småsaker

Jag fick enorma kinder (och vissa andra kroppsdelar oxå) i italien.

Jag menade det som en komplimang när jag kallade jennie wingman

Jag behöver sååå gå å lägga mig nu för förengångsskull så ska jag göra nått roligt imorrn.

Jag har blivit mycket mindre beroende av min mobil.

Jag vill inte jobba på lithells i sommar....men...

Jag vill inte stå utan inkomst längre

Jag är inte så tuff som jag vill verka

Jag önskar mig fortfarande en chockrosa slips

Jag bryr mig nog ibland för mycket men jag jobbar påt

Jag är i behov av sånt som förgör mig

Jag känner mig som en isbit med feber.


Det djävulen inte klarar fixar kvinnan

Nu har vi gått från lekis till dagis!

Var och solade idag och när jag åkte dit så sa de på radion att hade man vetat riskerna på 80-talet när maskinerna kom skulle de int eblivit godkända. Tack och lov för okunnighet! Sen vill de införa att endast de över 18 år ska få sola och inte mer än 15 min per gång. Suck. Tydligen har BRÄNNSKADORNA hos unga ökat markant. Brännskador?? Börjar det bränna så pass gå då för fan ur solariumet! Ännu en gång dumma ungar.

Jag tänker inte be om ursäkt för jag har inte gjort nått fel.

Jag hatar och älskar min mamma på samma gång, men det är väl rättså normalt. Idag hade hon ringt komunen och skällt ut kvinnan i andra änden för att de int eville såga ner trädet som gav oss skugga på baksidan haha
Vi har fått ny diskmaskin. Verkar som om vitvarorna går sönder på löpande band här...inte bra! Nästa stopp är spisen och det har redan börjat för idag exploderade fläcktens lampa...=S

Nu är det tydligen officiellt nu när jag äntligen fått veta det! Men tydligen var ju min och davids teori från början den rätta! HA! Eddy och Elin är ihop. Puss på er båda.

Det var mysko att Jennie var röd på tresexti...

Linda du ser till å höra av dig annars blir ju jag tvungen att göra det och det vet jag inte om jag pallar =P

Vi kom, vi såg, vi segrade...lite

Så grymt skön helg!! Jag har haft så kul och skulle ju egentligen vilja berätta exakt allt i detalj men det går ju inte.
Påvägen upp stannade vi vid Hällaköpcenter och fyllde på spritförrådet tackvare systembolaget och mig och emma som är 20 åringar =D
Vi tog oss fram, åkte bara lite förlångt denna gång men inget alvida inte kunde handskas med. jag bryr mig inte om vad pappa säger det är JAG som får volvon att spinna hehe till nästa gång vi åker till stockholm måste jag bli bättre på att fickparkera. (tack och lov för eddy och thomas parkering).

Att äta tacos med två ungkarlar som inte vet vad isbergssallad är för något är lite intresant men det bidde kanon. Alvida söp sig rejält rak och hade en dispyt med tunnelbanesnubbenibåset...jävla typ. ja jag var onykter men det var ju HAN som inte fatta =P har visst lite problem med människor som sitter i bås verkar det som.

Med tejp på tuttarna drog vi ut i natten.vi var på ett ställe som heter tresexit och ingången till det stället..mja... vakterna stod ovan mark och sen fick man gå ner mot tunnelbanan. jag var så inte på topp. tappat massor i dansväg och mina fötter bokstavligen grät efter den kvällen!
men jag har som sagt upptäkt det roliga med att sitta istället för å dansa. mycket utspelar sig på dansgolvet och det är som värsta dokusåpan å sitta å titta på det. Jag och thomas i tvsoffan haha "såg du fajten?" och så kan man ju lättare snappa upp lite snygga moves från andra tjejer oxå

David har gett snarkningar en ny betydelse. jag fattar inte hur de andra tjejerna kunde sova!! Taket var ju påväg å lyfta!

Runt två på lördagen var vi iväg på, alla utom tråkiga eddy. Shopping. Emma fick väldig snabbt en spännande blandning av grönt i ansiktet och alvida klagade på sina fötter. Tänk vad mycket lättare livet skulle kunna vara om man bara gick åt rätt sketna håll på en gång!
Jag har köpt bikini, kanske inte dagens samtalsämne men för mig är det stort. jag älskar min bikini! ge mig sooool. tror jag älskar den för att hade jag varit mörkhårig hade den inte alls funkat.

senare på lördagskvällen fick alvida den geniala idén (tredje person jag diggar) att hon ville spela monopol. de andra höll med. men vi hade ju inget. då kom david på "vi åker till min farmor och hämtar ett" ja...vad...smart... dit var ju inga problem men hem HAHA. nu har jag kört i stockholm ingen snack om saken...


Ett samband jag har märkt när det kommer till mina vänner och deras "dumma pojkvänner" är att tjejerna alltid blir förvånade över att hennes vänner (vi) bryr oss... hur kommer det sig?

Emma emma emma.... =/

 WARNING Babyboom i närke!!! Resultatet av "brist" på kondomer och mindre bra omdömme kanske? celibat stilen kanske inte är så tokig...om det där det där man måste välja emellan. herregud vad händer med vår värld? VÄX UPP!

Å vad roligt det är när man lyckas få reda på att nån mer läser min blogg. Vill ju egentligen veta vilka ni alla är men det verkar ju inte ni vilja =P

Sen gjorde jag en liten tabbe. En tjej vid namn Petronella ville att jag skulle adda henne, detta skrev hon i en komentar på bilddagboken ( alvida GLAD ) så det tänkte jag ju göra men inte just då...bara det att jag kommer inte ihåg vilken bild det var hon komenterade så mitt hopp är nu att hon ska läsa DETTA inlägg och adda MIG fina_corisia@hotmail.com. Sorry.

Inte längre oskuld ^^

Jag är idag en mycket stolt kvinna. Jag kan från och med idag byta däck på en bil !!! I rule!
Sen har jag även ÄNTLIGEN handlat på egen hand på systemet. det var ju på tiden JAG VET. men coolt var det. var helt övertygad om att en polis eller nått skulle hoppa fram bakom ett hörn och gripa mig eller nått. Och JA jag fick visa leg =P tror det lös om mig att detta var första gången haha

Imorrn åker vi. ska bli jättekul och jag är som vanligt nervös...va fan lixom. varför? vad i helevete har jag å va NERVÖS över? suck på mig själv. väskan är packad spriten nedtryckt och jag har fortfarande ingen aning om hur vi ska få in allt i bilen. HUMELSTA!!! inte glömma det!

Jag förstår mig inte på min egen familj...


SNälla läs låt texten (det är bara utdrag från den) Bon jovi Blaze of glory. Tycker inte om den kristna "tonen" eller vad mans ka säga över den, men när man lyssnar på den tänker man kanppast på kyrkan =P

I don't know where I'm going
Only God knows where I've been
I'm a devil on the run
A six gun lover

Well they tell me that I'm wanted
Yeah, I'm a wanted man
I'm colt in your stable

Mister catch me if you can

I'm going down in a blaze of glory
Take me now but know the truth
I'm going out in a blaze of glory

You ask about my conscience
And I offer you my soul
You ask If I'll grow to be a wise man
Well I ask if I'll grow old


Små komplicationer i chokladfabriken

Nej jag tycker inte om barn. så är det bara. jag är ledsen men de små varelserna borde låsas in och inte släppas ut förns de nått en respectabel längd och kan utala ord som "hej" utan att låta som om de knarkar!
Jag stod i badrummet och klippte luggen (barn pröva det inte hemma!) och så RYCKTE någon i dörren och ringde SEN på. Min slutsatts var ju då så klart att det var anton som inte hade nån nyckel eftersom nån ryckt i dörren INNAN ringklockan. Men nooo! Det var en massa småflickor. Vad i helvete tror ni hade hänt om dörren inte varit låst!? Hade jag då blivit stormad inne i badrummet av en massa snorungar.
Jag öppnade och en massa små äckliga händer sträcktse emot mig och de skrek "GLAD PÅSK". dumma barn påsken är slut. "jamen vi fick godis av dom där borta"
jaja vi hade ju lite godis kvar som varken jag eller mamma ville ha se det kunde de väl få men jag försökte vara pedagogisk och förklara att de får komma tillbaka nästa påsk, klä ut sig och ge mig påskbrev!! Föräldrar lär era ungar vad påsken går ut på lixom!
Okej ja bra. HEJ DÅ.
Fem minuter senrae ringde skitarna på IGEN! och krävde mer godis! Nähä glöm det. Jävla ungar.

Jag har ju tappat allt vad muskler heter, iaf magmuskler (och ändå kommer jag inte i jeansen heh). Min plan var ju då att jag så fort jag kunde skluue ut och springa för då kanske jag skulle kunna skaffa mig en såndär fin SLÄT mage. Detta är inte skryt men jag får magmuskler väldigt lätt och jag är en utav dem som inte tycker att magmuskler är så snyggt och feminimt (det är individuelt vad man tycker är snyggt lixom). Jag tycker inte det är fint på mig iaf. Men min plan sket sig för jag kan inte springa och nått behövdes göras.


Yo, ho, haul together,
hoist the colors high.
Heave ho, thieves and beggars,
never shall we die.

Who are you to say something like that to me?

When my time comes forget the wrong that I've done
Help me leave behind some reasons to be missed
And don't resent me and when you're feeling empty
Keep me in your memory

I'm strong on the surface
Not all the way through
I've never been perfect
But neither have you


Två avklarade 700 zilloner kvar... suck. lite nytt hopp har jag dock fått.

Myggorna går till anfall!

Okej det här är jättepatetiskt  men jag tänker skriva om roomraiders idag för idag var tre SVENSKA tjejer i florida med. Jag är absolut inte avis på dem för grabben utan för att att de var i florida! Fuskigt =P

Jag har en HEL gardrob med jeans jag inte får på mig. Tjejer vet hur fruktansvärt det är när det gått så långt. Förstår killar? =P Det var hemskt. Helt ärligt jag orkade inte testa alla för det var så förnedrande att inte få dem över höfterna GAH! ännu värre är att jag kan inte springa för att göra nått åt det. Jag går och tro mig det gör jag! Men foten är icke glad över det. kommer in efter en promenad och det ser ännu en gång ut som om nån stoppat ett äpple i min vrist. Jag fick i den i ett par av högklackat hos micaela, kunde inte gå men jag fick i den. PAPPAS mcstövlar däremot fick jag INTE ner foten i. hur länge kommer det här sitta i och hur gör jag för att bli av med det?

Saknar verkligen de där morfinsprutorna jag fick på sjukhuset. Gött säger jag bara.

De som vågar utmana mig angående om jag har "dirt" på dem är väldigt välkomna hehe lämna en komentar så skriver jag om jag hittat en bild =D mohahaha (lägger inte upp bilden i fråga förns efter ett godkännande från den berörde)
Om jag grät, skulle du torka mina tårar?
Om jag balanserade på en skör tråd skulle du hålla min hand?
Om jag bad om en kyss, skulle jag då få det?
Om jag bad om din åsikt, skulle jag då få sanningen eller din omtanke?
Om jag gjorde bort mig skulle du skratta med eller åt mig?
Om jag frös skulle det då vara du som erbjöd mig värme?Jag ber om ursäkt

En något bakis alvida blev dragen ur sängen idag. Skönt med fint väder då. Varför ska de killar jag gillar gå hem innan festen är slut? =(

Har man blogg tycker jag man ska skriva i den.

Detta just detta är varför jag inte vill bo i kumla längre. För mycket folk vet vem jag är och framförallt vem jag VAR. Och jag vill inte att andra människor berättar för mig vem JAG VAR för flera årsen, för de kände inte mig (de tror att de gjorde det dock) inte ens de som man kanske trodde stod mig närmast visste vem jag var. jag var inte dom och jag vill verkligen inte bli förknippad med dem... men grejen är nog den att de förknippar mig inte med DEM utan de tycker att det var JAG som stod för DEM. och det är så FEL. Jag vill inte vara här. jag vill inte att du ska känna igen mig. Du är säkert jätteskysst NU, men har du sett mig tidigare vill jag inte att du nånsin ser mig igen.

Det är det som är så synd. jag kan aldrig få människor som sett mig tidigare att se på mig annorlunda nu. och på sätt och vis är det väl inte mer än rätt då JAG SJÄLV inte kan se på dem på nått annat sätt, visserligen.
Och det är synd att man ska bli märkt genom dem människorna man är med.
Ja jag var (är) en bitch. Nån som hävdat det som brytt sig om att fråga varför? Kanske fanns det en anledning? Numera är det bara en vanesak lixom. =P

Som man bäddar får man ligga. de människor som det drabbar men som jag inte menar något illa emot ber jag om ursäkt till, men det är å välja mellan pest eller kolera och då väljer jag det som passar just för tillfället. = inget krossat glas eller tillkallning av polis.

Och nej jag tycker inte om folk som slår mig!!

Herregud kom och hjälp mig. i brist på annat läser jag de mest besökta blggarna och det skrämme rmig vad jag hittar "sjukt jäkla nice Påsk, asså! " GAH!

Min bror är en riktig player. Vi förstår inte vart han fått det ifrån.

Efter ett par historielektioner med Dr Bergwall har jag nog nu lärt mig att det är idag Jesus uppstår.
Micaela tittar nog förbi om en stund så ska vi äta glass i det finfina vädret.


Jag klamra´ mig fast vid en skylt och grät
Både skylten och jag, vi står kvar

Kom och ta mig långt härifrån

Nasse mormor och jag

Glad Påsk allihopa. "Mamma mamma det är en påskkärring här, vad gör jag!? Det är ett BAAAARN!!"

Just nu undrar vi var mormor och rolf håller hus. De brukar aldrig vara försenade och mobiltelefon vet de inte vad det är.
Pappa och anton kom hit på Nasse och jag fick åka en sväng oxå hihi (nasse=motorcykeln).
Anton gav mig en hjälm och sa att när man hade den behövde man inte sminka sig. Huh? Varför? Jo för att alla hans små fjortisbrudar har den hjälmen = den var full med foundation. UIIUIJJII! Seriöst det är ju snuskigt. Aldrig att jag skulle vilja veta hur deras egna hjälmar som de har typ varje dag ser ut.

...Du är så Vacker utan spackel...

Min bror (16 år) har fått för sig att han ska flytta till NORGE i sommar... resten av familjen är LITE skeptiska. En Rebecka är tydligen orsaken. hon var orsaken till färden till stockholm i veckan oxå. Stockholm blir det för min egen del nästa helg, men hur fan vi ska få in allt i bilen oroar mig faktiskt lite! Gah.

Så underbart väder idag. jag sitter på altan.

Som man bäddar får man ligga stämmer väldigt väl, även om jag inte förstår varför man är tvungen att sova i just den sängen man bäddat... Men jag är fullt medveten om att jag kommer få äta upp vad jag sagt och gjort i framtiden men jag är helt okej med det. som sagt som man bäddar får man ligga.

Och ännu en gång, det här är lekskolenivå... växer vi aldrig upp i denna stad?

Nu ska rockringen fram! hehe

Inkörd underifrån

Jobbigt det är när man vet att han har en massa man vill skriva och så glömmer man det!

Tror jag börjar piggna till nu. Var med fille folk igår och märkte verkligen hur osocial jag blivit. glömt bort typ hur man formar ord haha mamma och jag har ju telepati.
Går man på förfest hos fille så görs det rejält. henne kan man lita på =D sen gick vi på satin som nog är ett väldigt bra ställe om det är lite mer folk och kanske ett uppträdande. Men emelie var för full för att komma in så hon och madde försvann men trots att vi mest satt hela kvällen hade jag riktigt kul. det var skönt å få vara ute igen bland folk.
Något ännu mera intresant är att jag under hela kvällen dansade EN gång, foten orkade inte så mycket. Totalt såld var jag dock på ordningsvakterna. Fiiiina pojkar haha med jobb jag vill ha!

Och och och! På bilddagboken finns beviset jag har blivit "kallad" för megan fox. Jag ser INTE ut som megan fox...men jag blev OTROLIGT smickrad haha

Idag har jag planterat en mynta och en citronmellis men jag har inte gröna fingrar så de är nog döda snart heh.
När jag kom hem igår natt varvade jag ner lite först och satt på internet och läste lite. Å jag dras mer och mer till uppsala. Iaf när det kommer till utlandsstudier.

Det är så lekskolenivå på det här...

Älska sexans reklamer

Andra platsen är min plats


I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learningSå trött på mig själv. Går å lägger mig i tid men kan inte somna förns tre och sen då när jag vaknar av alarmet så är jag så trött iaf så jag kommer inte ur sängen förns klockan blivit ett. suck.

Get up prince of Troy. I won't let a stone take my glory.

Jag ska söka jobb hos fille, men det känns som om det börjar bli lite stor grej av det och jag tänkte inte så mycket påt tidigare men nu är jag smått panikslagen. Visst om det är ett annat ställe och man inte får det, men nu känns det väldigt annorlunda. Får jag det inte (vilket jag förmodligen inte får för nej jag är ingen konstnär på truck) så kommer jag känna mig mer oduglig än vanligt. Ursäkta nedstämdheten men det är bara fakta.
Och sen att det är fille oxå är ju skitläskigt. Hon är ju bäst på vad hon än gör. Det är lite jobbigt ibland å va med henne för hon är alltid bättre. Hon verkar tycka (när vi har varit utomlands å så iaf) att jag bara klagar och inte lyssnar på henne...men det gör jag...lite för mycket på fel sätt dock. jag är avundsjuk helt enkelt...andra platsen är min plats. (väldigt ofta) Men jag tycker JÄTTEMYCKET om dig fille! <3 är bara lite avis som sagt.

Men jag vet oxå att får jag en chans och lite TID så klarar jag det mesta (bara det att folk ger upp hoppet när jag misslyckas katastrofalt första gången så att det kan gå sen missar de). Det är den där första gången när man själv är ringrostig som fan och alla tittar på och bedömer. jag får panik!

I'm not afraid of dying.
I'm afraid of tomorrow


Sen vaknade jag på helt fel sida idag oxå. Vet ni hur det känns när ni så fort reser er ur sängen och bara vet att "jag borde nog inte konversera eller träffa människor idag" ja irriterad helt enkelt över att det är en ny dag =P
OCH så är det fult väder (inte dåligt väder, utan FULT)

Träningsvärk i ett ben

"Nu är lovet och värmen här och så är även ungdomsfyllan..." (nyheterna) Alvida skriker TJOHOO

Var och handlade idag och jag vet inte om det var jag eller mamma som blev mest upprörd över att micaela inte satt i kassan när det var dags att betala haha. "nej men vänta hon kanske kommer tillbaka" "mamma det sitter en annan tjej där nu!"
Sen går vi ut, eller försöker, dörrarna öppnade sig med snigelfart och jag funderade seriöst på att köra vagnen in i dem men det skulle väl bara sinka ner dem ännu mera.

Jag är påväg att backa ut bilen och det kör en bil förbi mitt arsle och sen så verkar den snorvalpen i den bilen inse att jag ska åka och att han vill ha min plats så HAN backade. MEN han backade inte mycket!! Så jag kom ju knappt ut men han stod där och VÄNTADE på "sin" plats "Backa idiot så får du platsen". Blekfisar te killar med keps och klubba i munnen borde inte ha körkort.

Påväg ut från parkeringen sen så hamnade jag bakom en annan TYP som stod stilla och helt plötsligt började backa så jag oxå blev tvungen att göra det! Sen kom en tant springandes och hoppade in i bilen. Visst om han väntade, men varför backa?
Idag var en såndär dag då jag bara ville gå ur bilen, slänga ner nävarna på idioternas motorhuvar och go bazooka. =P

Hemma sen när jag ska köra bort bilen så kommer en liten pojke springandes i bara kalsonger haha "jag har rymt! Från min mamma!" ni skulle ha hört hur han sa det jag höll på att skratta ihjäl mig ! han var så söt. sen sprang han fram och tillbaka, kunde inte riktigt bestämma sig om han skulle fortsätta eller gå tillbaka till mamma. hihi


jag har en fråga ( eller två förresten). Huvudtjejen i knight rider är hon med i house? och bruden i nya fast and furious är det samma som chucks ex?

VAD GLOR DU PÅ? HAR DU ALDRIG SETT EN JORDNÖT?

Isak och Annie

Sen så vill jag bara medela ett till exempel: skrev om en viss ILLUSION härom dan. Ja den skulle kunna upplevas som rättså hemsk om man tror att jag syftar på mitt eget liv med den. Men se på den, det gör jag inte. ILLUSIONEN (i detta fall) är en människa! Jag gillar att skriva i gåtor det är min grej. Det kan lätt missuppfattas då ni tror att jag syftar på något jag kanske inte gör men det är väl den smällen jag får ta då.

Efter att ha firat jul och min 20 årsdag utomlands har jag lixom tappat det här att högtider ska firas...det känns inget speciellt längre.

MDVIHO = McDonalds Vill Inte Ha Oss. Någon mer som passar i klubben?

Nu tänkte jag roa mig med en liten sak som slog mig igår hehe. Ni vet så här att man ibland träffar folk som bara ÄR sitt namn. Felicia är ensån person för mig. Och ibalnd träffar man sånna som INTE ALLS borde heta det de heter för det stämmer inte på nått vis. Andreas är sån t.ex. Sorry =P
Så jag tänkte döpa om några personer här till namn jag tycker skulle kunna funka (absolut inget illa menat emot nån! hoppas ni fattar det) och sedan ta reda på vad ert riktiga namn står för och det påhittade för att sen se vilket som passar bäst. Okej? (det ligger ingen vidare tanke bakom namnen, jag var mest uttråkad)


Sofia - Vishet.   Kristina - Den kristna.  Då måste jag väl välja sofia även om det tar emot hehe

Linda - Liten späd och vek.  Mia - Det fanns många förklarningar till detta namn men jag föll för "rebellisk och hav av bitterhet" haha

Emma H - Stor, väldig. (okej det stämmer ju inte =P)  Bella - Vacker och Gud är min ed. Ja emma du får heta Bella.

Micaela - "Vem är som gud?".  Sara - Prinsessa.  Det finns tre MÄN i sverige som heter sara!!!

Marina - Kvinna från havet. (fint) Cassarndra - Skina glänsa.

Felicia - Stor lycka (det beskriver dig bra!)  Laura - Segrare

Malin - Den älskvärda.  Helena - Lysande eller fackla.

Sen tror jag det har nått å göra med att den första personen man träffar med ett "nytt namn" BLIR det namnet för mig iaf. Sen var det här jobbigt så fler personer bidde det inte.

Själv heter jag Alvida som på Hindi betyder Hej då. Mer förklaring hittar jag inte. Men påhittnamnet är Camilla som lite oroväckande betyder offertjänarinna...hm... Mitt namn är så ovanligt så vill jag vara anonym heter jag Camilla. Tänk på det om ni läser en insändare i tidningen hehe Det finns 175 Alvidor i Sverige (dock framgår det inte om det är deras tilltalsnamn. Fem stycken ska finnas i Kumla!)
Om ni själva fick välja ert namn vad skulle det bli?


Sen vill jag tipsa om en blogg jag snubblade över i sydafrika. Hon har vunnit pris för den, men det var inte förns jag läste detta som jag fattade att vinsnubben var hennes pojkvänn haha.
www.baglett.blogspot.com

The Wine Merchant: I'm meeting Baglett's Dad tonight.
The Housemate: Oh my God, you'll be fiiiiiine.
WM: Should I wear a shirt?
TH: Well, he will be wearing poly shorts with a t shirt that dates back to a time when he had muscle tone. What time is he fetching you from the airport?
WM: 11pm.
TH: It's Boozy Lunch Friday followed by Boozy Dinner Friday so make sure Baglett phones him before you board to remind him. He'll forget.
WM: What do I call him?
TH: Well he'll definitely call you by one of Baglett's ex boyfriend's names so anything goes really.
WM: Do you think we'll get on?
TH: You're in the wine business right?
WM: Yes.
TH: He'll ask you to marry her.

Fiskmopp

Okej jag vet väl inte riktigt om jag ska skratta eller gråta över det där marina men jag väljer att skratta. För allt gåt upp och ner. det som är positivt verkar dock ha en tendens att inte hamna i bloggen för det är sånt jag rodnar över och inte vill skriva här i =P
ber om ursäkt om det är tråkiga och deppiga bloggar, men sen är det oxå så att när jag är hängig det är då det är roligt att skriva. Och jag SKA rycka upp mig! =P
Ena dagen då skriver jag "kom igen nu låt oss kämpa" och nästa är det "äh va fan det blir ju skit av det iaf" förlåt om det är förvirrande. Och helt ärligt...har mina senaste inlägg ens varit sååå deprimerande?

Idag fyller min mormor 70 år vilket skulle ha firats med buller och bång om inte min bror smittat ner mig så nu sitter jag här luktar skunk och har feber. Ja jag är kanon uppåt!!! Har såndär förkylningsontikroppenvärk. Det kom bara huxflux. Gick och la mig i torsdags mådde prima och vaknade vid kl fem på fredag eftermiddagen med feber och snor som inte är av denna värld!  Jättefint väder är det oxå. Åh micaela ringde och ville äta glass (vilket jag tänker göra hursomhelst) men hade jag varit frisk hade vi hållts med mormor.

Så denna härliga april dag tänker jag spela bort med the sims. toarullen ligger vid min sida, nässprayen i fickan och insvept i filtar är jag. Livet är underbart...

Har ni roligare liv så berätta om dem då! jag lyssnar gärna. säger dock kanske inte så mycket för halsen svider och öronen ska vi inte tala om. Jag gick upp för en timme sen undra om jag ska gå å sova middag? heh.

Buller och bång kommer det bli senare iaf tjohoo! det är klart nu.

Väck inte björnen som sover

Nu har det varit för många inlägg utan att nån komenterat nått. Nått måste ni väl ändå haka upp er på?

April, ny månad, ny fot, nya tankar, nya erövringar, nya kamper. Hur känns det? Jag är iaf inte redo för nått av det... Nej det är jag inte, sorry. Ta ett steg tillbaka livet jag återkommer....kanske.
Det återkommande känslan att allt går för fort samtidigt som jag bara önskar att den kunde skynda på lite gör mig smått galen.
Har fått höra att konstiga svullander är fullt normalt när man blivit opererad, men att läkaren sa att det skulle kunna ta ett halvår innan de gav sig var jag inte beredd på och nog är det konstiga svullnader allt.

Var och solade idag. gud så skönt. Blekfisen som varit i sydafrika...hm... Blev en kort solstund för växelmaskinen var urfunktion. Tydligen ska solstationen stänga för att huset ska rivas...det ska bli rondell. undra om mitt projektarbete har nått me  dä å göra? heh... förmodligen inte.
Sen lagade jag mat! Coolt va! på fem veckor har jag ätit tacos två gånger och räkor (sallad + macka). Jag har alltså ätit ordentlig middag tre gånger på fem veckor. Idag blev det kyckling och ris. Vi hade köpt nån konservburk med typ cocosmjäöl och curry (verkade väldigt mumsigt).
"Jag behöver väl inte krydda nått, vi ska ju ha i det där" "Äh det kommer ju inte smaka nått krydda på"
Det blev starkt!!! =D

Letade låt texter och fick syn på "asien girls for love and marrige" det stod vad de vägde, ålder, längd. alltså jag förstår inte. Vad är vittsen? det är ju hemskt. Ibland vill jag nog leva i min lilla bubbla. Låt mig tro att hemskheter inte händer i min närhetTell me that the will is still alive

Don't let go
'Coz it's just a step from heaven


Macho macho man

Fast and furios har för få fina bilar i sig!!! Skit i handlingen jag vill se drifting och hjul som snurrar och lack som blänker. Pimp my ride.Just nu är jag kär i impalor (de innan 1970) och mustanger (de nya lite rundare varianterna helst), anledningarna är jättetöntiga dock hehe
Jag skulle vilja veta om jag skulle klara av å drifta. köra så där. Om jag skulle ha tillräkligt med is i magen och snabbhet. Gud vad jag skulle vilja prova.

Dumma dumma dum dum lumpen! David jag medelar vi kommer att kidnappa dig. Du kan stå där framför kuren och se lustig ut med ditt lilla gevär, men det är bäst du ser dig över axeln då och då för huxflux så kommer du ligga i min pappas volvos bagagelucka! mohahaha
tråkigt att strippstångskursen var full, det hade varit sååå roligt. Men jag är iaf uppskriven som backup.

Jag kan köra bil! Livet är underbart...men inte gå fort. Är inte det lite motsägelsefullt. Tänker jag på vart jag borde vara just nu blir jag smått galen... Jag vet iaf vad jag vill nu och hur jag ska gå tillväga för att få det.


RSS 2.0