FETTON

Detta är varför jag är så sjukt trött på min klass! De tycker en sak låter skitbra och bestämmer att så gör de. Alvida tänker efter och protesterar det kommer inte alls bli bra! Sen går det en tid och alvida blir skälld på å hånad för att hon inte är ombord....SEN när det börjar närma sig och är försent för att göra något åt vad de bestämt DÅ kommer folk helt plötsligt på att det där blir ju inge bra!

JAG BLIR TOKIG

2 fönster = 8 sidor = 24 skrap

Hata sia... men slutbetyget kommer ju nu iaf SE snyggare ut när G:et blivit VG.

vattengympa verkar faktiskt lite kul

Vad duktiga folk är på att sminka sig. har aldrig känt mig i behov av att vara det men till balen skulle det ju vara kul

den komunala lampan

NU har jag listat ut hur man ser hur många besökare man har hehe.

För i helvete nån belöning måste man väl få för att man gjort sista provet =D
DET ÄR ÖVER inga mer läxor, inga mer prov, inga mer måsten  JAG ÄR FRI!

Allt är fixat inför balen. Jag blir ju inte brun jag blir RÖD av den svenska solen och sen blir jag vit igen.

Hörru fille när ska vi få köra den där stora trucken? Är väl inte jättenödvändigt för mig men har jag blivit lovad nått å betalat för det vill jag ju få valuta för det.

Jag är inne i en gråzon.

Allt detta gulligullgull och puttinutti pusselipussi UCH! Var omringad av det igår efter matten =P

Studera mig

Mamma snart känner jag mig som Paris Hiltons Tinkerbell. Alltså En överprålig chiuaua!

Det känns så ofräsht när nån sitter på bussen å hostar lungorna ur sig. Förlåt, men det går inte att låta bli. Jag knarkar c-vitamin, Qanjang, ipren och noskapin men det hjälper inte.


Love me love me say that you love me!

Nedräkningen har börjat

- Dose he make you laugh?
- He dosen't make me cry.


Gunilla undrade idag om det inte längre var rea på glenn idag när jag sprang efter honom utanför huset när han skulle åka haha. Nej nu var det bra, men ja igår var han billig.

Oceans eleven har hittills känts mycket som svindlarna

Skulle vara kul att få dansa lite med david oxå på balen. Anton med haha.

Idag blev jag sjuk för hela den gågna veckan. Alla sjukdom som blivit undantryckt för proven igår kom idag host host

rösten är typ borta men fingrarna kan knappra.


And whatever youdo, don't under any surcomstances.....

smisk ska du ha!

PUCKO! Glenns mobil var död hela dan så jag fick inte tag i honom för att lixom typ bekräfta när jag skulle komma idag å puckot tänkte inte på att han BÖR ringa mig innan han åker iväg därför att saker förändras alltid och han får inte förutsätta att något är på nått vis för då står alvida utanför hans hus utan nyckel och ingen är hemma!!

Tackolov slapp jag gå te sjukhuset eller posten för david var jättesnäll och körde mig till akuten, glenn praktiserar där. Jag kommer inte in. AKUTEN ÄR LÅST haha. knackar på å får tag i nån man som hämtade en annan kvinna, båda såg allmänt besvärade ut när jag frågade om de kände någon Glenn Ahlström. Sen dyker en vitgestalt upp och jag visar hur tokig jag bli9vit på honom! Kvinnan blev lite chockad och glenn oxå jag hade ju nyss bett så snällt och fint om honom. GE MIG NYCKLARNA Å RING MIG PÅ DAGARNA!! <HEJ DÅ. jag fattade ju att han var upptagen men skäll skulle han minsan ha!

Jag har skrivit om summer of 69 till avslutningen om nån är intreserad. Kan behöva lite mer påhittighet om någon vill tillägga nått. Men duger den inte använder vi den helt enkelt. Jag lämnar inte ut den så nån annan kan skriva om den igen!
Lite intresant att den rimmar ju aldrig.

NU ÄR DET snart ÖVER! bara matte kvar
Panik över samhäll på första lektionen! Huvudet var som en geleklump! Jag kunde det ju men jag kunde inte få ner det på papper.
På Naturkunskapsprovet bildades en trend. 1,5 poäng fel. mvg?

Sofia om inte du vill dansa med din pojkvänn kan du väl åtminstonde låta andra göra det så HAN iaf kan få ha lite roligt. Nu tycker jag att det är dags för dig att dra på mungiporna. skolan är snart slut!!

Samma sak te malin. Skolan är snart slut! Jag lovar och då drar vi te mallis!

blev erbjuden sommarjobb på coop. men jag har inte sökt sommarjobb jag har sökt extrajobb hos er.
men jag ska ju packa korv så tyvärr.
Anna från irland sa att kunna packa korv och jobba på lager är "a skill". färdighet...nja håller nog inte riktigt med om det. Irländar grabben var söt haha de är ju tydligen det.
Jag som hade varit så dum och skrytit om vår braiga hästhållning här i sverige om att alla hästar får gå ut och vara i bra hagar å så får de se Strömsholm det första de gör...

Misstolka mig inte, strömsholm är jättefint, men bättrehästhållning har jag faktiskt sett!
Strålande solsken-dubbla täcken å sandhagar som inte är större än 20 kvadratmeter som de får gå max två timmar i varje dag.
Nej tack.

Musikalungarna sjön hairlåtarna bättre än de som sjunger dem i filmen.
Jag har blivit lurad

If you know it through a wall, you know it to well

Det är ju "Det var en gång" ikväll. jag hade ju tänkt då å lägga mig! Somnade nästan innan samhäll idag. uff.
Den energin jag vet att jag kommer få straxt innan studenten, kan jag inte få den >NU när jag behöver den. två prov den här veckan, jätteenkelt. Sam och natur. men huvudet är så seeeegt! Matte nationellt nästa tisdag.
Dock vet jag att detta är inget jämfört med de andra i min klass. JAG hart bra.
Vad sa du Emma? NIO grejer som skulle in innan fredag?

Bakat kladdkaka idag mumsfillibabba. hellre det än å plugga som sagt.

Jag och fille, jennie och emma? ska åka te strömsholm med irländarna på onsdag. men var de bara två? Självklart att tvåorna som var där ni på våren har första tjing på grabbarna men det hade varit skojigt om irländarna kunna komma förra året. suck

Det där är ingen mellan bit! Det där är en gigantisk bit!

Å nu till det viktigste. MALLORCA 10 juni! hihi

You're a pretty sidekick

As irrisitible as chocolate!

Kul att vissa ha IQ nog att lista ut vilka människor jag skriver om när jag är bitchig. Uppenbarligen måste jag ju inte vara helt ute och segla när jag då beskriver vissa eftersom ni andra fattar vem jag menar! Då tycker jag att jag kan skriva va fanjag vill. Har ni problem med det skit i å läs.

Vissa spenerar hela sina liv med att klaga hos andra som inget kan göra. Klaga för er själva eller säg det till människor. Jag klagar hos mig själv, fast kanske lite mer officiellt =P

gud vad kul det är å kolla på hästhoppning. men komentatorerna skyller väldigt mycket på hästarna tycker jag.

tänkte helt enkelt skolka den enda lektionen vi hade idag, men det visade sig att jag är faktiskt sjuk. Feber och hosta morrse och huvudvärken vill inte ge sig. förkyld helt enkelt

"vi ses på onsdag" har jag missat nått? va händer på måndag tisdag?

Det går ju inte att skicka ut inbjudningar för studenten för min klass kan inte bestämma sig för nånting och sedan hålla det. Det går bara inte tydligen! Jag tror definitivt att vi hinner men som vanligt är det ju inte en jävel som lyssnar på mig. Så visst gå ut kvällen innan men bestämmer nu för det iaf så jag slipper höra att ni ändrat er i igen. då kan jag bojkotta den kvällen utan dåligt samvete.
Man vill väl inte direkt göra sig ovän med klassen sista kvällen på gymnasiet men det är väl endå mitt eget problem då. ridninge eller middag med klassen där antingen skriker alla på alla eller ingen säger nått, äter snabbt och åker sedan hem...?


Jag är inte bitter

Det lila partiet

Alvida ska bilda parti. Ingen erfarenhet av politik behövs ju uppenbarligen. Kolla bara på ber karlsson eller paulo roberto!

Det lila partiet! Låt Sverige börja om.
Det heter det lila partiet därför att micke börjar få allvarliga problem med att jag inte kan bestämma mig om jag är blå eller röd. Jag vara blandning= lila.

Sakfrågor:
* Privatisera äldreomsorgen.
* Sälj ut bitar av apoteket (= du ska kunna handla ipren och inkotinplåster i mataffären, men inte receptbelagd medicin).
* Stoppa Systembolagets monopol! Sprit ska finnas i affären.
* Höj skatten så vi får en bra barnomsorg och sjukvård för alla oavsett "klass".
* Jämlikt mellan kvinnor och män. Slopa allt som inte är det och ändra i lagarna omedelbums!
* Se över hur staten finansierar sig själv. Behöver politiker 100 000 kr i lön varje månad?
* Sattsa på den mindre lokala skolan, iallafall för de mindre barnen. Inga skolskjutsar gynnar även miljön.
* Börja miljötänket i skolan och i hemmen. Det ska vara lätt och roligt att återvinna. Den lilla människan ska känna att den har och kan göra betydelse.


RÖSTA LILA NU och låt oss pussla ihop Sverige med bitar som passar.


image18

Lite lagom kaos

Mormor och mamma plannerar student...uff
Kaos i köket. "Jo mormor man kan visste beställa glutenfria smörgåstårtor. Jag lovar och har sagt det till dig fem gånger nu!"

Hade tänkt å få vara hemma från skolan, eller mja åka direkt hem från glenn med tåg, men kom ju sen på att jag var ju tvungen att ge sanna pengar annars blev det ingen vidare student. IDIOTBARN micaela! fatta att du sårar andra när du bara tänker på dig själv och din pojkvänn. Finns det inte rum för fler i ditt huvud? trött jag blir.

Som sagt åkte ju iaf te skolan för svenska och idiot förklarade haha =D malin j när hon inte trodde att jag då tänkte rida i kväll eftersom jag var sjuk. Jag betalar 200 spänn per gång för det där då rider man även om man har så halsfluss!
Var väl bra att jag åkte te svenskan iaf fick då veta att jag fick VG på muntliga och MVG på skriftliga. En skön upplyftning efter hela ridskiten

 
godkända knoppar iaf. mycket godkända knoppar. jag var stolt över mig själv. I vintras kunde jag inte ens göra en.


Jag börjar få väldigt kallafötter och jag gillart inte! Varma fötter tack.

Fick malin att ringa Anton om balklädsel så en sak avprickad.

Glenn hade liten uppsättning igår som han fick ta med sig två personer på, jag och anton, å gud vad bra de är. Att få se människor spela och bli några helt andra personer mitt framför ögonen på en är så häftigt.
"Du har inte träffat en dum brud förns den har bett dig att klättra upp för hennes hår!" HAHA
Jag klarade av att se älsklingen "kyssa" någon annan heheh

image15

Yes ladies I will bend you

Vänner har utgått för några jävla norrläningar.

Har lite å göra har jag kommit på: häst, sam, natur och matte. Ska alldeles straxt ta itu med det..heh..he

Sprang spåret men den där kondisen som förut fanns hur länge som helst = jag kunde springa och springa och springa utan att bli trött, den är ett minne blott ska jag säga.

Filles Olle var med till skolan och förgyllde iaf lite av den annars gudsfärätna samhällskunskapen som tar livet av mig långsamt. Micke FÖRESLOG att jag malin och emma skulle åka till Bulgarien ISTÄLLET för Cypern. VA!? Inte en chans. Inte för att jag har nått emot att bli våldtagen, rånad och drogad på samma kväll, men jag tror det är lite för mycket för malin och emma.

Mamma och jag skulle idag sätta dit köksluckan som lossnade under en Alvidafest, det var svårare att få fast den än loss. Den är ännu inte sitt forna jag.

-Do you have any weaknesses?
-Ya, cupcakes...and porn.....Well not at the same time! I need one free hand.

Denna fick jag från patrik i karlskoga och jag har ju hört talas om den men inte sett. Hur kul som helst!
http://www.jesper.nu/filmer/Parodier/4742-Achmed_the_dead_terrorist/Kvinnor åldras som mjölk....

Gonna buy a hat?

Någon gång i ditt liv måste d ha kännt på Emma Olanders öron.

Å ligga med någon går inte att jämföra med att färga håret!

Jaha så det är så här det känns! Fick mitt första G i hela mitt liv igår. Kursen i sig spelar ingen roll och jag är inte förvånad, presterar man inte får man heller inte betyg för det, men piss att det drar ner snittet.

Jag kanske borde göra något produktivt nu

You think you love me but you don't love me, hear me baby you don't love me

Selly cat smelly cat it's not your faultvi ses ikväll

Is this the road to hell?

Nu skriver jag fort för nu fryser jag

Vi hoppas på klänning imorrn. och prov...

Fick smått panik igår över studenten. Altt är så mycket å så lite. Vissa kommer jag inte sakna som sagt heh. Andra kommer finnas k var, men som sagt jag är ju inte den bästa på att hålla kontakten =P så de som inte är nära oroar mig. Å igår kväll oroade de mig VÄLDIGT mycket.
Glenn oroar mig också men det var väl inget nytt. Älskar dig!

"Alvida nu har jag druckit en absolut päron grogg nu deklarerar vi!"

Hej jag heter michell och jag vet hur man lägger fram lagom värdelösa åsikter men får läraren att gilla mig iaf för han är sååå blåst så han lyssnar inte på VAD man säger utan HUR man säger det.

Snälla lärare sluta med dessa debatter. You're killing me! Jag kan ju inte hålla käften. Slutade med att jag bytte sida ang vatten idag på naturkunskapen "min" grupp skrek bara på mig. Fjollgruppen visste iaf vad de ville och hade inte malin f i gruppen =P, dock sanna... haha
INGEN TAR ILLA UPP NEJ NEJ puss

"Fille du kommer få så odrädliga, ouppfostrade skitungar! Men jag ska älska dem jag lovar"

Jag jagar bromsarna men är fastknuten till gasen

Vår dator är skitdum han blir av nån anledning helt plötsligt bara svart ibland och vägrar vakna upp. bäst å publisera innan


-Det är då bara å slå på Chris Rhea och röka på-

nej nu blir det ingen blogg

hade skrivit här i vad vi gjorde på valborg men sen skickade dumma sofia en länk till mig på msn som ersatte blogghemsidan och allt jag skrivit raderades!!
vad är det med mig och datorer. allt för en tatuerad snopp! fan oxå

men ajja nu blir det ingen återberättning av går dagen ki för er.

bakpulver och socker = baksmälla

har varit skitseg idag. har ju lite å ta itu med som jag tänkt göra nu i helgen...fast ... det är ju inte riktigt helg än...

RSS 2.0