Hecklevete!

Varför? Varför? Varför har jag inte ljudet på på mobilen?! VARFÖR!? Så jävla klantigt. Ett jobb ringde och jag svarade inte, nu lär de ju ha ringt till någon annan. Givetvis ringde jag upp men det var ju försent, hon hade gått hem för dagen. HELVETE!

Någon som vill följa med till Australien i januari? =P Jag förstod att han inte skulle kunna, men det skadar ju inte att hoppas. Bara inte den där andra backar hehe
skulle bara vara kul att veta hur många man blir för reseplaneringen skiljer sig en del om jag ska åka själv eller med någon/några. Förberedelserna är iaf i full gång. eller det dyker ju upp nya saker helatiden så jag jobbar påt kanske jag ska säga istället =P

På torsdag kommer blodbussen till Kumla vårdcentral (kungsvägen) så det gör jag lite reklam för här. Förhoppningsvis FÅR jag ge blod den här gången. Varför inte göra det lixom?
Öppet kl 8.15 till 14.30 lunch 11.30 till 12.30

En nerkissad vitmatta ska även lämnas in på kemtvätt imorrn =P eller vit är den ju inte direkt, inte på OVANSIDAN iaf hehe undersidan var helt okej faktiskt. en ring hittade jag oxå intryckt i den.

Kommentarer
Postat av: Emma H

sketans otur... ha högsta volym på mobilen nästa gång.

auuuustraaalieeeeeen :D du ska dit och jag ska visa dig allt!

och vrf inte ge blod? för att man blir ett dallrigt spöke efter som inte kan stå på benen

2009-11-10 @ 21:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0