Australien nästa

Jag var lugn. Sen pratade jag med eddys mamma =P haha
Jag vill tro att jag har koll på läget. Jag har faktiskt gjort det ett par gånger, även på kryckor så lite cred kan jag väl ändå få. Det är charter som det alltid går åt helvete med haha fan ta thomas kuk!

Är helt färdig. Packad och ...lugn, mer eller mindre

Gårdagens låt har jag nu hittat med Daughtry och den är mycket bättre. Synd att "Over you" har blivit så sönderspelad på radion, den är faktiskt bra! Jag är en textmänniska haha
Men det är dags att släppa det där nu. "I know I said I'm sorry but that's not what I ment to say"
Alla Daughtrys låtar är ju överlag bra!


Säger hejdå nu. Vi hörs om fem veckor. Men ge inte upp hoppet om mig tills dess. Lovar att vara tillbaka då.
Hur livet ser ut efter denna resa är upp till poliserna, men förbannad eller inte så stannar ju inte livet för det.

JAG SKA TILL AUSTRALIEN!!! =D

Det är synd på bra tjejer

Jag vill inte se jag vill inte höra och framförallt jag vill inte veta =P

Visst är det trevligt när man går igenom gamla väskor och hittar allt möjligt men jag vill ju hitta det jag letar efter!

Det gör ont i mig när jag tänkter på det. Tänker på vad jag kan ha förlorat, men lika ont gör det när jag minns hur ledsen jag blev. Sårad över att så uppenbarligen inte vara värd mer i dina ögon.
Den dagen du inser hur dålig han är så finns jag här, för jag saknar DIG, det gör jag faktiskt. Men känner jag dig rätt går väl du å känner dig påhoppad nu och då kan jag medela att jag sagt precis samma sak till minst två personer (var på väg att bli en tredje men hon fick tillbaka sitt förnuft) om inte mycket hårdare saker och de personerna är lustigt nog fortfarande mina vänner. Du borde veta.
Men är du vettig så borde du även ha slutat läsa min blogg vid det här laget =P. Alltså gör jag detta till en win win situation för dig.
Låtsas inte om detta och du anses vettig. Vakna och få tillbaka en vän.
Oavsett vad så säger jag lycka till i livet <3


Å vet ni vad som är ännu jobbigare än att söka ett jobb man vet att man inte kommer få?
Att söka ett jobb man verkligen vill ha!


När jag satt i bilen verkade orden passa så perfekt på allt, men sen när jag läser dem inser jag att det är nog ingen annan än jag själv som kommer kunna dra paralleler till vad jag menar haha jaja.

Westlife - What about now

The ways I loved you
For all the things that never died,
To make it through the night,
Love will find you

What about now?
What about today?
What if you’re making me all that I was meant to be?
What if our love never went away?

What if it’s lost behind words we could never find?
Baby, before it’s too late,
What about now?


This broken heart can still survive
With a touch of your grace
Shadows fade into the light
I am by your side,


Grymt trevlig dag

Jag är ju verkligen inte van vid att bli aktiverad =P att vara trött för att man gjort något är en väldigt skön trötthet hehe. Har haft en väldigt trevlig dag.
Bortsett från att tydligen ALLA i örebro har bestämt sig för att köpa en UV-lins storlek 58 så de är slut överallt! Eller, nja förutom på siba men där var den hundra kronor dyrare än på c. ohlssons.
Där inne sa jag på skoj att jag skulle gå å charma expiditen...heh... pinsamt lagom när jag insåg att han hört mig haha

Sen kan jag även medela att australienska dollar är i PLAST! eller nästan iaf.

Jag gick upp klockan ÅTTA imorrse! Okej det finner väl de flesta inte så häftigt egentligen men för min dygnsrytm är det det. Tid för vaccination imorrn har jag iaf lyckats tjata till mig. Tydligen ska även ALLA i hela örebro vaccinera sig denna vecka.

Bus behöver inte vara enkelt

Någon borde göra en studie på hur kaoset exploderar när min bror flyttar in. Det är faktiskt rätt otroligt.
Pang bom bang krash.

Jag har en riktigt hemsk natthosta som jag verkligen VERKLIGEN hoppas ska gå över typ inatt för alltså sova i ett rum med tio pers och hosta...det skulle nog inte vara så uppskattat heh.

Å kanon bra att tre arbetsdagar innan vi ska åka komma på att jag har ju en vaccinationsgång jag måste hinna med innan avfärd. GAH! Så jag måste gå upp imorgon å ringa. Suck.

Som sagt min bror kom hit idag och hade en mycket intresant liten sak med sig. Eller jag tyckte den var jättespännande iaf INNAN jag blev utsatt för den. En mattebok. Till en början var det avundsjuka, tro det eller ej. "Åh jag vill oxå plugga" MYSIGT var nog tom det lilla ordet som dök upp i huvudet på mig. Fråga mig inte varför. Men sen... sen när jag upptäckte att jag inte kunde lösa den där sketna dunder enkla ekvationen så var det inte så roligt längre... jävla pissmatte övergick min lycka i =P
Tack vare "Mia" (blink blink hon vet vem hon är) så insåg jag tillslut att ännu en gång var det bara jag som gjort det krångligare än vad det egentligen var. Som sagt busenkelt.

Blondare kan ingen vara

Tack till lilla fröken M, med lite solbränna så kommer jag säkert se ut som att jag hör hemma där nere =D
Brunutansolkrämen fick den effekten förresten som jag sa att den skulle få.

Hade närapå frostskador på låren igår när jag kom in. Har ni varit med om att ni blivit så kalla så det KLIAR när blodet börjar komma tillbaka? Knallröda lår kritvita smalben hehe

Å ja jag är lika besatt av Supernatural fortfarande, hur skulle jag kunna låta bli lixom? =P Mycket seriösa frågor har dock börjat dyka upp. Frågor jag tänkt skulle kunna besvaras men inte än...
Å det finns faktiskt de som är MER besatta än vad jag är av den där serien. Så det så! =P jag har kollat youtube. Å jag gör iaf inte de där videorna. Vissa av dem är dock faktiskt riktigt bra.

Det känns så onödigt å söka jobb man vet att man inte får.

Renegade

Bland det jobbigaste som finns är att gå i ovetskap(?). Att inte veta SAMT att själv inte kunna påverka beslutet man väntar på. Ja, det enda man kan göra är sitt bästa och inte sluta kämpa, men när man kommer till den där punkten då det inte längre ligger i dina händer? Vad gör man då?
Jo då hoppas man. Men hopp kan ha en förödande effekt på ens överlevnad om som sagt beslutet inte blir det du hoppats på.
"Get up and try again" funkar inte i all evighet. Jag har iaf inte tillräkligt med hopp i min själ, styrka i mitt huvud eller tid till det i mitt liv för att "försöka e n  g å n g  t i l l" Besvikelsen skulle helt enkelt bara bli för stor for me to try again...

De få som känner mig från ett tidigare liv vet att det är större sannolikhet att jag gråter innan än efter.

Och helt i ärlighetensnamn, när det gäller annat, så är jag trött på att vara den som alltid kämpar, får skit för att den är skrikig och jobbig. Någon annan kan väl ta å ställa sig upp för engångsskull.
Jag har tröttnat på folk som sitter ner.Oh momma I'm in fear for my life from the long arm of the law

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very
long

The jig is up the news is out they've finally found me
The renegade who had it made retrieved for a bounty
Never more to go astray
This will be the end today of the wanted man


Gröna citroner

Har ni försökt tina köttfärs genom vattenbad?
Låtbli det, det funkar inget vidare =P

Sen vette sjutton vad jag hållt på med, men två nätter i rad har jag blivit rädd för en ryggsäck som ligger på mitt golv i mitt rum. Har ni sett filmen Donny Darko ochden där läskiga kaninen som är med i den?
Väskan såg ut som det kaninhuvudet och det var skitläskigt!
Tog bara två nätter dock för mig att om jag nu blev så jävla rädd för den kunde jag ju bara helt enkelt ha flyttat på den =P

Det är helt otroligt och så fruktansvärt underbart! Mario ska ha barn. BARN!
Å på alla andra ställen här i sverige flyttar folk ihop...

Det är lite för kallt i Australien just nu... Det får ta å arta sig till dess.

Dörren behöver uppdateras

Pappa gjorde nio-minuters-knäck till jul. Seriöst det tog längre tid att sätta i sig en knäck än vad det tog för honom att göra en hel satts! haha
Mamma och jag somnade i soffan till kalle anka, men man har ju sett den förut =P
Julen är verkligen kort, men i år har jag sugit i mig av den som en svamp, pga bristen av den förra året. Jag gjorde precis som E och fru M kommer göra nästa jul <3

Klappat och klart! till och med provpackat för å se om jag orkar bära den hehe. 7 kg men slut produkten lär väl bli 8 eller 9. Jag kommer få åka naken till australien! =P
Å det var så dumt! jag kände mig så dryg. Ni vet när lite nervositet släpper, man lixom lättar och blir lite lycklig men tappar kollen på hur det man säger egentligen låter. saker man ångrar att man sagt redan innan man är ens färdig med meningen. lät verkligen som jag försökte "låta bättre än vad jag är" vilket blev så fel. det var menat som något snällt och omtänksamt...INNAN jag sa det. =P 
Men helt ärligt så tog nog jag mer illa vid mig för att jag lät dryg än vad hon gjorde. får hoppas det =P


Konstigt det känns å skriva 10 sistället för 09...fast det tyckte jag det gjorde mellan 08 och 09 oxå =p
Bloggen känns lite onödig. Men vem vet imorrn kanske den är ett måste, är ju egentligen ni som avgör.
Det är bara inte så kul längre för det känns som att oavsett vad jag skriver så måste jag numera försvara det. Folk läser in alldeles för mycket i struntsaker och det är inge kul att ständigt oroa sig för att göra fel, då kan man lika gärna låta bli alltihopa...

In med det gammla och ut med det nya... eller är det tvärtom? hehe dörren ska iaf bitvis plockas ner. irland tex ligger mig inte lika varmt om hjärtat längre.
Efter Australien kommer nog även halebop bli ett minne blott.

Gruppen Baseballs har gjort en massa låtar jättemysiga =D

God fortsättning är väl vad man säger? =D

RSS 2.0