God Jul och Gott Nytt År

Verkar som att jag tagit juluppehåll =P men jag är nog tillbaka snart.

undertiden är här 10 frågor som alldeles för få pojkar svarade på på bilddagboken, men här kan ni ju vara anonyma =P det går det ju å va på bdb oxå men det kanske ni inte visste hehe


1. På krogen eller vid annan sammankomst tänker ni då på vad tjejen/tjejerna ha för skor?

Om ja, vad föredrar du henne/dem i? (höga låga stövlar sandaler sexiga söta fula)

2. När är man ihop?

3. Är att vilja prata i telefon med dig minst en gång om dagen att vara efterhängsen?

4. Är det okej att dansa med andra på krogen om man är ihop?

5.Hur fruktansvärt är det om tjejen har orakade ben?

6. Smink eller osminkad?

7. Stjärnfråga* Om du gillar en tjej vad skickar du ut för signaler?
Vad ska vi tjejer vara uppmärksamma på?

8. Bästa julklappen/presenten du kan få av din flickvän?

9. Vad tycker du om en tjej som legat med över tio personer?

10. Vilken typ av naglar föredras? (långa korta lös bitna)

onda ting kommer i par

det märks väldigt snabbt och tydligt när jag blir stressad nervös rädd eller arg för jag tappar hår. vilket djur är det mer som gör det? kaninen?
"Är du fortfarande intreserad?" Va fan är det för fråga? JA! jag är "intreserad". Att jag praktiskt taget bombhotat er gör inte det mig rätt "intreserad"? (å så kan jag inte ens stava till ordet). Tror det är TREDJE gången de frågar det och det är ännu inte SÄKERT att jag får. Gah! Jag har sökt tre gånger var av två av dem  har utbildningen blivit nedlagd och den första gången var jag för ung. Så ja det är klart som fan detta är något jag vill.
"NÄR kan jag få veta att det är säkert då?"
"Nja...det vet jag inte riktigt. Kanske efter nyår." Jo tjena... Ni tycker inte jag väntat tillräkligt. Kan någon ge mig klara besked här!

Rasar det här så vet jag inte riktigt vad jag sak ta mig till. Jag vill ju så gärna! Å bara därför lär det väl inte bli av... historien upprepar sig.
Tillbaka på ruta ett är jag ju redan, ska jag då behöva gå ner på minus!? Ash jag har ingen ork kvar. Ingen kämparanda. Men jag får väl göra ett sista ryck för annars kommer jag ångra mig i vår.

Jag spela betapet för svenka språket vara dåligt.
Bibliotekare bibliotikarier ... lustigt folkslag

Lussebullar!

Min tv-söndag har helt klart..."tunnats ut". Den är inte värdig sitt namn längre.

Alltså nu har jag käkat så mycket deg de här sista dagarna så snart ser jag ut som en sån klump! men det är ju så gott hehe. jul är mat och bullar i mina ögon =D
dock har jag lite ont i magen... men jag får ju skylla mig själv.

Väldigt tråkigt att emma och malin inte kommer vara i sydney varken när vi kommer dit eller åker därifrån, men vi BORDE lyckas träffa på dem iaf om de ska åka "våran" rutt. Antingen möts vi eller så kommer vi i kapp dem, beroende på vilket håll de åker =P
jag hoppas de har det bra<3 Kollat vädret och enligt mig är det inte det bästa just nu, men verkar bli bättre. Fast 18 grader och regn kanske är skönare än flera minus grader och snö som det är här.

Det är inte en fråga om han kommer dyka upp på tv, frågan är när han kommer göra det =D

Still learning how to fly.

Frys inte ihjäl =P

"Är du tveksam om en handling är bra eller dålig så avstå från den" -- Zarathustra

Serien Glee är ju rätt trorftig men musiken är bra!
Å filmen som jag vill ha är Europtrip. Den borde man bara ha. Men jag missade den bästa biten igår när de var i amsterdam och blev höga. sen fick femman krupp och jag missa praktiskt taget hela slutet...

Tycker det är jättemysigt väder så länge jag slipper gå ut i det =P

Ash då blev så lycklig över att jag kanske skulle kunna hitta henne på facebook, men den enda som fanns bodde i argentina... e-posten har jag svårt att tro att den fortfarande är igång, men jag får väl lov att testa.

jag som hade så mycket å skriva, vart tog det vägen?


I belive in Santa Claus

Jag gjorde en snöbollslykta igår. haha. japp det gjorde jag och det var kuuul! Tur att ingen såg mig dock. Vafan lixom när ska jag nästa gång ha rätt till att leka i snön? När jag får barn? Ja det lär väl knappast hända så hej då snöänglar och pulkåkning =P
Köksbänken var morrse full med små pepparkakshusdelar. Synd bara att jag upptäckte att den där pepparkaksdegen var rätt god. delarna minskar drastiskt i antal. Men nio små hus till stugbyn blev det. Underbart söta med kristyr på. Så söta att jag måste nog lägga upp ett bildexemplar =PFick julkort från Mario idag och jag asgarvade haha. framförallt åt mamma som inte såg VEM det var på kortet!
Det var ju Mario i riddardräkt =D

Häromdagen fanns det en artikel i tidningen om en kille som interjuvat en massa forskare om tomten. Bland annat fick man veta att han åker i 265 gånger ljudetshastighet, han gör över 152 miljoner hembesök under en natt, äter alldeles för ohälsosamt och borde behöva behandling för både diabetes och högtblodtryck.
För att dra släden skulle det krävas 1,9 miljoner renar och så bor han inte på nordpoolen för där finns det inget renbete =P
Men hallå alla vet väl att tomten är MAGISK. Renarna flyger. Tiden stannar under julnatten. Och renbetet importerar de ju!

Stirrar

Jävla piss dag. Australien kan inte komma nog fort. Visst ligger det snö på marken vilket jag finner mycket mysigt, den tar dock med sig vissa andra obehagliga problem... ash jag ska inte ens börja berätta.

Grubbleriandet är jag dock färdig med. Kom fram till att det var bästa att låtabil. stort av mig haha eller jag insåg snarare att det var ju JAG som kände mig obekväm med tanken så varför då utsätta mig för det.

Vill så mycket, vill ingenting.
Det är tyst i huset.  Det är en lyx att själv få bestämma när man vill ha ljud runt sig eller inte. Få förstår nog det. Fast när man väl får det är det inte längre det man vill ha.
Nästa år ska bli MITT år. Det här året har tillhört andra. Nästa år då ska det hända, då ska det gå, då ska det bli bra! Nästa år ska jag göra rätt, eller låtabli att göra fel iaf. Nästa år ska jag le, känna mig glad. Nästa år ska jag vara mig själv.
Jag vet att det här nog låter väldigt konstigt men jag saknar faktiskt mig själv. jag vet inte riktigt vart jag hållt hus på sistone.

Önskar att ljusstaken i fönstret kunde fungera.

Det ligger snö på marken

Idag ville jag åka skidor, igår var det bowling jag ville ha och i förrgår ville jag bada... hm...


Micaela kan han hälsa på men jag som står precis brevid ser han inte ens...
Klockan var snart tolv när vi kom till Strömpis igår och vi blev rejält chockade över kön! "jamen det brukar vara mycket folk" sa tjejerna. jamen brukar det vara SÅ HÄR mycket folk??!! Nej jag ställer mig inte i den där kön för att få vara där inne i knappt två timmar det är ju ingen ide!
Men efter att ha stått där ute i MAX två minuter och begrundat situationen så säger Susanne(a) några magiska ord till vakten och så gick vi in FÖRE hela jävla långa kön! ha! Där fick den bruden anastatus av mig! =D

Väl inne trodde jag jag dött och kommit till paradiset haha. vart har jag varit hela mitt liv. Släpp av mig på mitten av det där dansgolvet så står jag där resten av mina dagar. jag har hittat hem haha! jag minns inte ens när jag dansat så där senast. två timmar räckte väldigt bra när djen var bra och BARA spelade musik man kunde dansa till. Men ett tips från turkiet. Fläcktar!
Å det var snyggingar överallt! Så det är på strömpis de hållt hus? Micaela tyckte jag drog henne i linnet hela tiden men det var ju för att jag var tvungen att inte tappa bort henne medans jag såg mig om över allt =D
Vi gjorde en mycket vetenskaplig observation: De kommer i par!

18 åringarhoppar och knuffas. 20 åringar försöker iaf dansa.

Har man självförtroende nog att fråga om han har något att hämta hos mig så måste jag ju ge pojken pluspoäng haha. men som sagt man går ju inte på krogen för att ragga man går du för att dansa. eller hur? =P
Även om det fanns pojkar så gick det ändå minst två tjejer på varje kille. Å det är snygga tjejer ju! så killarna kunde ju verkligen välja å vraka. Som sagt jag kanske borde börja tänka om? hehe

Kvällen gick mot sitt slut och kön till gardroben blev oundviklig. En rätt söt, lagom biffig vakt övervakade oss. Han verkade inte SÅ märkvärdig, men så började några killar i kön bråka och seriöst jag lovar vakten växte tre decimter och så RÖT han TILL åt pojkarna.
Alltså jag blev så till mig att jag nästan...heh...ja..ni vet... WOW!

Det där sista gjorde verkligen kvällen å var jag inte knäsvag innan pga dansandet så blev jag det då.

Å så måste jag bara påpeka att våran ford låter mer wrooom än micaelas. hennes bil låter wriiiiim.


Det VÄRSTA som finns är när man skriver en massa, ska publicera och så blir det ... nått fel så allt försvinner och man får skriva om. då kan jag nästan klösa mig ur mitt eget skinn. blä!

Blå himmel med lite sot

"Mamma Erik vann idol igår"
"Jaha och vem av dem var det då?"
"Han som vann över Calle.." hehe

Don't ask me no questions and I won't tell you no lie. Den finns på grooveshark med Chris Cagle.

Klockan tolv igår var filmen slut men jag fastnade då vid något som hette Blue collar comedy tour the movie. Å jag skrattade mig fördärvad. Jag hade seriöst ont i käkarna! jag MÅSTE ha den på dvd.

Sen har jag även kommit fram till att jag är en björn som har tänkt att gå i ide. DET är VARFÖR jag inte kan sitta i jeansen längre heh.
Å s ajag föresten att jag har fått bränningen på min lilla dator att funka. japp. jag är stolt =D

Jag låg länge i sängen idag och försökte av göra genom den lilla springan mellan fönsterkarmen och persiennen om det var blå eller grå himmel ute idag.

En sjöjungfru till sjöpojken

Först så läste jag BAL. jamen okej om hon ska bort en kväll herregud jag klarar mig väl. sen läste jag ordentligt och insåg att det stod BALI! heh... Jag är så långt ifrån på hennes nivå som det går att komma.
"ja jag har blivit med bjuden till bali över helgen" gah haha nej jag är inte alls avundsjuk =P
Helt ärligt så är det till och med för mycket för någon som mig att ens förstå haha

Det är inte hästarna det är fel på, det är inte ryttarnas fel (eller jo mer eller mindre). det är ridläraren som är dum i bollen! Om hon säger "ställ hästen till vänster" så är det ju klart som fan att hästen sen blir ställd till vänster! Ett smart drag kunde ju ha varit å säga "ta för i helvete i yttertygeln" eftersom den bara hängde där och led sedan med höger. TADA! uff jag var självmordsbenägen efter första talet hon höll och jag satt på läktaren!!
Kan hon inte heller låta ungarna (plus gubben) rida MEDANS hon pratar dynga? =O
Det är ingen idé att säga till någon som inte vet hur man driver fram en häst att "sätta sig på rumpan" för sätter de sig utan att RIDA så är det väl klart som fan att den lite lata hästen stannar!
Hon är en jätteduktig ryttare men lära ut är en helt annan sak. Trodde väl bara att någon som varit ridlärare i över 15 år borde ha fattat om det hon säger inte går in i folks huvuden.
Ash!

Jag köpte en JÄTTEFIN "klänning" på Mallorca...dock har den aldrig blivit använd. gissa varför? heh. men nu har jag fått för mig att jag ska sy om den. planen är bra utförande kan nog bli värre.

Å så ligger jag efter i tattuerandet igen =P jag vet precis vad jag vill ha men inte riktigt vart. eller jo det gör jag...fast där vill jag egentligen inte ha en tattuering, men där skulle den jag vill ha passa =P

Redo att klättra

Att det ska va så svårt å gå å lägga sig. Det är ju lixom bara det att jag inte ser fram emot att inte kunna somna på fyra timmar...suck

Jag ska nog få iväg dem inom sinnom tid.
Fast det är en sak jag grubblar på. har gjort det ett tag. det är en sån där grej som kan vara lika bra att bara låta vara, men som lika gärna kan gå förlorad om jag gör just så...
Den tål nog att grubblas lite till på.

Mycket mycket trevligt att faktiskt komma fram till att det INTE var jag som slarvade bort mp3n. Det var mamma! ha! hittad är den iaf nu...men...den går inte att ladda på annat sätt än genom datorn. prutt.

"If enough people wants you to fail you probably will. But only if you let them convince you that failed is what you have done."

Tenacious Ds Tribute är ... SÖT! man måste bara lyssna på den en gång till.
 
"Play the best song in the world,
or I'll eat your souls

He asked us:
"(snort) BE you angels?"
And we said,
"Nay.
We are but men

How would you know

Det är skönt att bli förstådd och att få förstå.

2010 var jättebra! helt fruktansvärd...men bra! haha behövdes verkligen ses på bio. Men sällskapet var helt klart det bästa =D å nu har jag äntligen koll på vart java ligger. vet inte vad jag hade fått för mig haha

Biljetten är bokad och jag har så svårt att tro det haha! det kommer att bli bra.

Julklappar är ett problem... de som borde vara enklast blir alltid de svåraste.

Jag samlar ihop mina tentakler och skjuter ifrån!

Det finns inga texter till varken Anna Ternheims "Make it on my own" eller kenneth and the knutters låtar. hm...
"there is always someone who have said it better so why say anything"

"Volvosnygg"

Det var verkligen superenkelt å ge blod. Tror det gick på en kvart allt inräknat och det gör inte ont! =P
Fin tröja och bok fick jag. Men lite korkad är jag ju. ska ju te Australien och då får jag inte ge blod på sex månader efter det att jag kommit hem. så nästa tid jag har är i augusti 2010 haha men men jag han ju iaf en gång.

Jag vill så mycket. det kliar i fingrarna nått otroligt! Jag tror inte jag kommer klara att börja plugga till nästa höst... inte om jag känner så som jag gör nu haha men saker och ting kan ändras fort, det ärjag väl medveten om. Eviga frågan är bara vart jag ska få pengarna ifrån.

En låttext kan passa in på mycket.

Trots den OTROLIGA mängden människor så var det ändå mysigt på Liseberg. Bra med kjol. under en sån får man plats med hur många långkalsonger som helst =P å jag skulle gärna tagit med en kanin hem. men grön måste den va!

När jag släppte av Elin vid sibyllas i fredags så fastande bältet i dörren, men det märkte hon inte och jag blev tvungen att gå ur, eller nja...rammla ur bilen för att kunna stänga den ordentligt. Samtidigt som jag "rammlar" ur bilen ropar jag efter elin att hon måste ju stänga dörren och...ja...på nått vis lät jag inte nykter och tror ni då inte det stod två civilpoliser rakt över gatan. De tittade mycket intensivt på mig men följde inte efter iaf haha

Törstig på sol

Jag gör misstag, precis som alla andra, men jag försöker att låta bli att göra om samma misstag igen.
Lite jobbigt dock då bara när man inser att den första varianten kanske inte var så tokig =P

Hur mycket ska vi slå vad om att detta skiter sig nu bara för att jag ser framemot det haha

Mycket "korkade" idéer om nätterna nu igen. Sånna som ju givetvis verkar kanonsmarta mitt i natten. Å idag fick jag lov å gå ur sängen JÄTTETIDIGT för eddy skulle komma med sitt pass klockan ETT. Tror ni han gjorde det? =P
Tänkte gå å lägga mig igen men boken jag läste blev PRECIS bra. sista tjugo sidorna typ haha

Detta ska inte bli nån skönhetsblogg jag lovar men jag vill bara påpeka min egen facination (ett ord jag inte kan stava till uppenbarligen) över hur långt mitt hår har blivit. hehe


Watch out now
You'll find out
You'll cry out
There's no one above me
I play hard
Don't run far


Frosta av vintern

Detta satans mörker. Det är därför jag inte kommer ur sängen på dagarna. Det är ju lixom inte ens ljust när det borde kunna vara det! Å frost är inte snö! Frost är ett hån mot mig. "Haha det är så kallt så du får frysa arslet av dig utan att du får göra snöänglar!" =P

Jag vill inte komma till "landet är för stort" men jag är på god väg. Visst det är väl inte Dyyyyrt att flyga, men det kostar iaf mer än att åka buss...
Vi får se, en sak i taget.
Visst hade jag väl inte tänkt mig någon solaochbadasemester men lite bada vill jag ju! Jävla maneter.

Gick förbi fängelset häromdan och det lukta mat! Vilket monster det där stället har blivit förresten. Har inte sett det på länge men det har ju verkligen expanderat åt alla håll! Uppåt nedåt, sidorna.

Hade ont i bena igår och kom då å tänka på den underbara massagen jag fick nere hos Linda =D

Å så gör jag lite reklam igen. 7 december (tror det är på måndag) kommer blodbussen till kumla. Gå dit =P
är hur enkelt som helst och ni gör en mycket god gärning.

Brandman till pyroman

GAH!!! Nu har jag blivit utskrattad av en berlinsktelefonist haha! Å varför i helvete har det inte framgått att det är skillnad på eVisitor och ETA? Som europeé kostar det inget. Lätt färdigt! Satt bara i kö i hundra år men skulle det vara så svårt att säga för nån annan?

Helt ärligt så förstår jag inte att hon ens vill att jag ska bli ett fan av wild coast. Det är ju inte som att jag gör någon vidare reklam för det. Eller hon tyckte ju då inte att jag gjorde det då jag hoppade omkring på kryckor framför hennes rika gäster...hm... facebook förstår jag mig inte på heller =P

Det är läskigt hur lite som behövs för att få mig totalt ur balans. Lika läskigt hur lite som behövs för mig att återfå den.

Är grinig över att det inte finns fler freak kitchen låtar på spotify...


A neighbour stole my VCR
Can´t afford to fill up my car
It´s been a while since I paid the rent
I wonder where that money went

Fox & Scully just disappeared
Well, I could always sit here and grow a beard
Broke a rib trying to find the bed
The lights are out and the phone is dead

Or is it my head


Take your hypocritic pointers
And shove ém up your ass
Don´t need your condescending attitude
Find somebody else to harass


RSS 2.0