Han ska va ung, villig och motorburen

Jag har inget emot sjuksköterskor eller de som vill utbilda sig till det, men JAG är det INTE och därför stör jag mig lite på att som BMA:are är det dem jag kommer bli "ihopbuntad med"

Alltså det här är jättelöjligt, jag vet, men jag blir så lycklig jämt när jag hittar något jag letat efter. det spelar ingen roll vad det är. För väldigt längesedan fick jag ett bröd på ett ställe, det var underbart gott men av någon anledning fick jag aldrig veta vart det där brödet kom ifrån det dök alltid lixom bara upp där borta men jag har själv aldrig sett det någonstanns. Men så idag på willys där var det =D

Jag har en idol! Han heter Oscar Wilde.
 "När folk håller med mig får jag alltid en känsla av att jag har fel"


Finns det inte nån som kan som en riktig man
dricka öl och åka hoj
Finns det inte nån som kan som en riktig man
dra från snuten mest på skoj
Vart finns det grabbar som gör rääcer
av min lilla brandgula pusch dakota


Det går ju bara inte att låta bli å le när man lyssnar på knutters =D


Asfalten är framme

Jag tycker faktiskt väldigt mycket om bibliotek. Rent pengamässigt är det ju underbart haha. Glömde dock bort att jag hade svensk maffia liggandes är hemma.
Alltså jag ser inte mig själv som en "fantasy-gillare" men jag tycker stephen king och terry pratchett är väldigt bra.

Bodaborg och självskyddsheldag är ingen bra kombo alls. Jag känner mig som en 82 åring och så har jag ont i muskler jag inte ens visste fanns =P

Boldgivartanten sa fel åt mig jag behöver inte alls vänta ett halvår efter Australien. Får gå redan nu i april.

Tycker man inte om supernaturel så kan man iaf kolla upp musiken som spelas i serien för den är bra!

Söka sökte sökt

Nu har jag bestämt mig! Eller har jag det? heh. Anmäld är jag iaf. Lustigt, har änmält mig två gånger tidigare och blivit antagen te första handsvalet och ändå satt jag här och skakade av nervositet. "Är det här rätt? Är det där vad jag vill? Vågar jag? Kommer det går bra?"
Har jag inte på sistone gett mig in i väldigt mycket jag inte har en aning om? Jo det har jag nog och jag tror det kallas livet...=D

What do you say to taking chanses?

Awesome smittar

"Så det är så där du ser ut?" haha går ju inte att jämföra sin nya syn med den gammla när man har linser så det var inte förrns igår kväll när jag hade glasögon som jag verkligen blev chockad.
Folks annsikten framförallt är mycket tydligare. Saker och ting har konturer! McDonalds skylten är inte luddig längre haha

I can see the world. Awesome! =D

Nu är det bara hörapparaten som fattas

The hitch hikers guide to the galaxy blir faktiskt bättre. Å nu kan jag faktiskt ha boken i knät och ändå se vad det står!!! var tvungen att hålla upp den nära annsiktet tidigare.
Alltså jag är ju knappast ensam om att få linser men för mig är det fortfarande häftigt. hihi


Att se världen

Herregud det är visst inte bara i Australien tiden går fort. Det känns knappt som om jag ens varit där... samma känsla var det när jag kom hem från sydafrika (fast det var ju lite annorlunda heh)

Utbildningen är fortfarande lika rolig. Eller man får ju inte säga kul man får säga INTRESSANT =P Men det kryper ju fram att pojkarna är smygrasister hela bunten, även de med invandrarbakgrund haha. vi är två tjejer och 13 (?) killar. Verkligen det bästa jag gett mig in i!

"Du jag sover här, det går väl bra?"
"Ehm...ja visst"
'
Idag fick jag glasögon och linser...japp jag är blind utan dem heh..typ. Väldigt ovant med linser dock. TYdligen var jag inte långt ifrån att förlora körkortet utan linser =S ajaj
påtal om körkort. gud vad kul det är att köra bil!! Buss i alla ära, men bil så kul helt enkelt. hade jag varit miljonär hade hobbyn helt klart varit drifting. tänk att få prova det på riktig bana i en VIPER! jag dreglar.

Snacka om ego man kan va ibland i natt drömde jag att jag vann både idol och eurovision haha fel låt vann förresten men alla sög ju! eller heh...manboy är ju rätt klatschig.
-------------------------------

I am flying
My heart is taking over
The world is flashing by
Higher higher higher
I will follow wherever it might take us
Chasing through the sky
Higher higher higher

RSS 2.0