Allergi mot en släkting?

Min bror kommer bara hit när han är sjuk och det är jag LAGOM trött på. Alla sjukdomar börjar med den ungen och sen sprider han det te oss. När han är frisk åker han härifrån och så är mamma sjuk och sen är det bara en tidsfråga när jag oxå tillslut är det. Nyss var det magsjuka nu är han megaförkyld och vad tror ni dumskallen gör just nu? jo han sitter på altanen! ute! och att man ska sova och vila när man har feber fattar han inte heller.
Mormor fyller 70 på lördag och är vi sjuka kan vi ju inte träffas. Anton kan vara sjuk hos pappa istället så jag åtminstone får träffa mormor. Träffar inte henne så ofta längre för jagf har inte kunnat köra bil.

Okej ja vet ju att jag sa "aldrig mer klaras" men lördagar är ju för dem över 20 =D nu är det ju bara så att mina små söta vännners föräldrar var ju uppenbarligen lite sega jämfört med mina. Fyll 20 år !

Nån ringde imorrse, mamma svarade. Jag blev så lycklig-nervös-exalterad-rädd allt på samma gång. "Snälla låt det vara high chaparall snälla" det var det inte... det var polisen...*gulp* men de sa bara att de fått min ansökan om ordningsvakt men att sommarens utbildning inte skulle bli av. de ska ha en i höst i stället över tre månader...pyttsan oxå.

Är det så fel att vara i behov av lite mys, inget mer. En bra film, tända ljus, mysig filt och en axel att luta huvudet emot haha MAMMA!

Jag vill ha singstar ABBA och Disney och en chockrosa slips. =P

Mitt rum är stökigt, å jag städade det häromdan heh, men jag älskar det. Belamrade väggar (och dörr) rött, mörkt trä och ni som sett mitt rum kanske inte tänker på det som jag haha men mitt rum är mitt lilla fort och sängen! ja min säng den är himmel***

Tänker måla naglarna idag och tro mig det är ett stort projekt när det är jag själv som ska göra det. Puss

Nu går vi och lägger oss alla barn

Okej jag måste berömma mig själv. Skulle sofia jobba på lithells skulle hon döda den redan döda korven. hehe
min humor suger... Doktor Bergwall duger bara till vissa frågor tydligen. vissa medicinska problem...oj de kom inte ut bra heh...
"Subtrahera kläderna. Addera männikorna och multiplicera vissa rörelse samt dividera benen, vad blir resultatet?" Det där kommer i grund och botten från Doktor Bergwall. Vem är den snuskiga av oss?

"jag ljuger hellre resten av mitt liv än att vara en man"

Min mor upplyste mig om något idag. ngot hon tjatat om sedan julas men jag har lixom bara inte velat tro på det. Skjutit det ifrån mig, inte velat inse. fruktansvärt. Det blri RIKTIGT olagligt att ladda ner musik 1 april. Eller vänta, det måste ju va ett skämt?
Kan inte folk bara svara på mejl försjutton! trött jag blir. vill inte vänta längre vill veta.

Kan ni inte tycka lite synd om mig? den tiden börjar ju gå ut nu. jag borde börja komma över den hela sydafrikanska grejen lixom

Raklödder i munnen alltså. "En gele som skummar och tar bort plack"

Okej ni vet ju hur folk klagar på bilringarna runt midjan...okej vad sägs om cykelhjul? Micaela kom förbi idag och godkände projektet (tack). Men tillbaka till fettet, vilket är svårt att bli av med när man inte kan springa. Jag kan gå nu, sakta, men inte hoppa eller springa. Men så fort jag kan så ska jag ut. ut ut ut! Och så vill jag bada.

Jippi jippi jippi nu är det på gång!

Hallå Linda var du på sexparty? vad fuskigt! Marina nu är jag ju hemma!


I don't wanna work today
Maybe I just wanna stay

I hit rockbottom today


Nyhånglad är ett kul ordBara för att man söker betyder ju inget, men allt är bättre än Lithells. Men som linda sa, ja det är bra att man inte behöver oroa sig.

Vad är det mig mig och häftiga bilar just nu? jag blir helt till mig haha

Och nu har jag en sak till att se framemot jippi! men det blir inte spikat förns om minst ett par dar. vill bara få vissa saker avklarade innan. dom två människorna som jag behövde "stöd" ifrån sa väl typ "äh jag litar på dig det duger" haha. mycket nytta man hade av er =P

Om jag någonsin ställer er frågan "vart skulle jag vilja åka? Venedig, Paris eller Amsterdam?" så kom ihåg att det är en kuggfråga =P

Känner mig gammal


So if your ever lost and find yourself all alone
I'd search forever just to bring you home
Here and now, this I vow


Alldeles för sant för mitt eget bästa...


Det här å leva på hoppet är inget smart drag, men jag vill inte vara iskall, inte igen... så tuff är jag inte längre. jag vill inte sluta hoppas. Hoppas på att så som illusionen en gång var kommer den bli igen. Men jag tror att jag kommer ångra att jag hållt ut i framtiden istället för att vara glad för att jag inte gav upp hoppet. En dag kommer det vara jag som står där på trappen med dolken i bröstet och ångra att jag inte gjorde slut på det hela innan illusionen blev verklig, innan jag sagt adjö till det som skulle trösta mig då.


Tänker ge mig in i skivornas värld nu.

Gud vad jag vill skriva. Skriva berätta, fantisera hitta på. Synd det där med avsaknad på talang =P men som sagt jag skriver bara för mig egen skull.

Mina inlägg var längre förr.

Begone oh evil snow!

Det snöar...IGEN!  =(
Trodde faktiskt det var påväg att bli vår innan förra gången för mina fräknar exploderade.

Foten (inte daniel) artar sig. Blir nog bra snart ett par dar till bara. Jag bygger muskler skitsnabbt! Det har redan börjat fyllas ut i det där hängfläsket som var där förut.

Okej nu har jag iaf EN sak att se fram emot. Stockholm! Jippi! Sen har jag väl mer eller mindre bestämt mig för det andra oxå men det hänger på två personers ord. Vi får se.
Idag hade jag tänkt å vara produktiv om två andra personer kan svara på mina sms.

Lithellsbrevet kom igår... Vet inte om jag blev glad eller ledsen över det.
Malin ringde oxå och tyckte jag skulle följa med te marieberg men jag skulle inte tro det. Foten blir bättre och igår tog jag mig faktiskt te postlådan

Har jag inte skrivit väldigt tråkiga inlägg på sistone? bättring!

Mormor fyller 70 år nästa helg och de tänker inte åka te Thailand och jag är putt över det =P

Imorrn ska vi släcka alla lamporna kl 20.30. påminner bara.


Now that I know what I'm without
You can't just leave me
Breathe into me and make me real
Bring me to life

Beautiful sky, twinkle little star

Ja jag vet att det inte skulle vara å bara ut å springa efter att stöveln var väck. Och ja kryckorna har blivit en del av min kropp. går fortfarande med en. Fotjäveln gör ondare nu när jag går på den än när jag bröt den!

Denna tid i soffan har även fått mig att inse att jag är enormt tvberoende vilket jag inte alls var efter italien utan nu blivit. Jag kan ge sidlånga analyser om alla karakterärer i grey's anatomy, that 70's show, gilmore girls (det är de jag inte följde sedan tidigare iaf). Men herregud nu tänkte jag på de serier som går senare på kvällarna HERREGUD.
Ge mig ett par vingar och en fot så jag kan springa ifrån mig själv haha

Det har tillkommit ny info om låten jag rekomenderade sist och jag är chockad. Folk är perversa! haha Doldabudskap hittar man överallt bara man vill leta.

Jag saknar stjärnhimmlen i sydafrika den var så otrolig....så nära...så maffig.
Sån där man bara vill lägga sig i gräset under och stirra på i timtal.... Va fan gör jag här....?

La la la...

Om jag nu inte vill mejla människan varför känns det som om jag borde det då? Nej vill jag inte kan jag helt enkelt inte skriva nått vettigt. End of story.

Jag har absolut inget att vara "nervös" inför imorrn men sån är ju jag....

Micaela är den ENDA som kan komma undan med att dyka upp oanmäld. "Men för fan jag skulle ju dusha idag"  haha

Låttips är Britney Spears "If U seek Amy" Fattar ingenting av texten men låten är inte tokig. =)

Ni vet det där att man är bara ett offer om man ser sig själv som ett, det stämmer.  Men jag kommer ofta tillbaka till det här hur andra människor ser på mig (ja vi utgår från mig just nu men det kan gälla alla). Det är ju det som är så skönt med att få åka bort och träffa människor som inte har en förutfattadmening om en själv man får en chans att vara sig själv. Ett fenomen jag tror många i klassen upplevde när de började på kvinnersta t.ex.
Grejen är den att du får aldrig nån av dina vänner att säga sanningen om en själv om man fråga (och jag vill kanske inte ha sanningen heller av dem jag tycker att jag står närmast så). Man kan vara ärlig utan att säga hela sanningen lixom och ärligheten är viktigast =D
Men det man då har att utgå ifrån är vad man själv tror att ANDRA tror haha nu blir det krångligt.  Så nu ger vi oss.


5,5 veckor på kryckor för att vara exakt (det allra första som sas om den tiden var 10!!!! veckor) har gett mig sånt behov av att få dansa. eller ja röra på mig iaf. Vill gunga med i rytmen och skaka på the bum. och som MArio sa "shake the bobie" han hörde fel när jag och kristin hävadade att vi skulle ut och "shake our budie"
Min kropp är gjord för att röra på sig...mitt psyke kanske inte håller med men så är det.

Soffan äter upp mig... eller tvärtom...

Den här dagen började inge bra (bråkade med mamma, jag behöver komma härifrån!), blev värre (fick för mig att jag är oälskbar och inte heller har förmågan att älska nån annan) och slutade lite bättre tackvare ett uppmuntrande samtal från ingen annan än soldat david. det var trevligt och väldigt behövligt.

Jag är så duktig på att spinna saker i mitt huvud och göra mig själv ledsen över det. TÖNT.  Tror det var cilla som skrev nånting i sin blogg om att hispa upp sig helt på egen hand och jag vet precis hur det känns fast inte riktigt av samma anledning just nu. Att det inte heller fanns nå vettigt å se på tvn kan även ha tillfört något till sinnesförvirringen.

Jag tror det var Linda som lämnade det senaste anonyma medelandet =P och jag saknar henne. Hon är en väldigt speciell person, tänker dock inte gå in på detaljer för då blir hon bara mallig höhö.

Allt vi behöver är lite uppmuntran ibland =P


You say it's all in my head
And the things I think just don't make sense
So where you been then? Don't go all coy
Don't turn it round on me like it's my fault
See I can see that look in your eyes
The one that shoots me each and every time

You grace me with your cold shoulderDet går verkligen utför

Såg ni filmen igår som jag rekomenaderade så kan ni svaret på den här gåtan:
"Säger du mitt namn så finns jag inte längre. Vem är jag?"


Det känns rätt overkligt.

Det känns så tråkigt. Har börjat tänka så här att det kanske är det bästa att jag inte KAN åka tillbaka för jag skulle säkert misslyckas och det var säkert bra att jag gjorde mig illa och var tvungen att åka hem för annars kanske det skulle ha visat sig att jag inte alls klarade det där.
Känslan att jag kunde klara vadsomhelst och att jag var perfekt för det där jobbet har försvunnit. Självsäkerheten var ömtålig.Över taket slocknar stjärnor vi inte visste fanns
Vi kan en del om ensamhet och håller I varann

Å vi ångrar vad vi ångrar och vi glömmer vad vi kan

Om vi kunde sluta fred, om vi kunde komma fram
Till vad vi faktiskt kunde få, var vi tvungna att förlora
Kan nån inte bara muntra upp mig. Det är snart över.

La vita é bella *****

Jag har en förmåga, vet ni det? Jag kan få en film jag vill se att dyka upp på tvn. Det är sant jag lovar! Men JAG måste verkligen längta efter den, det funkar inte om någon annan ber mig att "tänka" på en film åt den. Det har vi testat. Jag kan ge exempel t.o.m. transformers och sin city tror jag verde senaste. I kväll är det ÄNTLIGEN Livet är underbart på kanal 9. Sofia vet att jag har pratat om den filmen iaf. Lite mysko dock att den går som komedi, jag har då aldrig grinat så mycket åt nån annan film. Till och med när filmen var slut och ett par dar efter så så fort någn nämnde den ville jag gråta haha.

En annan sak. Har ni nånsin tittat på en film på ett annat språk med engelsk text? Det är inte det lättaste. =P

Det kanske inte handlar om att bjuda till utan att bara acceptera för sin egen räkning att man inte vill och klara av att vara ärlig om det.

Ett nödrop går även ut till Micaela.Fel person på rätt plats

Jag vill ha smörgåstårta!!!! Såg en studentklänning i tidningen å det första jag tänkte på var smörgåstårta haha

Så fort jag kom hem från sydafrika såg jag den här reklamen om Carribean Cruises på tv och sa det vill jag åka på! Men jag går ju på kryckor så det skulle ju få bli senare. Men så för ett par dar sen hävde pappa ur sig att han och anton skulle åka båt "VILKEN BÅT!???" Argh! Så idag bär det av för pappa och bror.
Men nu är det så förstår ni att efter som den enda ambitionen jag har för tillfället är att få dricka sprit så har jag och pappa gjort en pakt! Varje gång han köper en ny drink ska han skcika ett sms och så ska jag ta en shot. Vad exakt shoten ska innehålla har vi inte riktigt kommit överens om...
Bonken har han tagit för mig oxå så jag är tvingad att sitta vid fel dator.

Igår efter mycket funderande och övervägande så bestämde jag mig iaf. Visserligen är det ett tag kvar och mycket måste ordnas och kollas upp först. Måste även prata med lite människor men det ska bli av! Bry er inte om att fråga vad för det är det INGEN som vet.

KITT...jo jag är nog lite tänd på den bilen faktiskt hehe men sofia kan ta sig någonstanns där solen inte ofta skiner för henne! Hennes hypotes är bara sann ibland...

Linda vart är du? Jag ska bli av med casten (stöveln) så ska jag bli en bra kompis igen. Samma sak gäller Marina. Vart tar ni vägen?

Emma har öppnat upp ögonen på mig mamma och mormor för, här kommer det...sushi!

Och så en sista sak som oxå slog mig igår kväll och gav mig mer eller mindre rysningar och kallsvettningar. Tänk om jag inte hittar nå jobb (Chansen är ju större än att jag faktiskt gör det...) och det blir lithells igen i sommar fast ja svurit att aldrig mer sätta min fot där, för jag måste ha ett jobb! Eller ännu värre inte ens lithells, för den chansen är ju stor den oxå. Skön sommar iaf men totalt pank. Det där å gifta sig rikt kanske inte är en så dum ide egentligen.

I would always come for you

Jag är trött på min familj och facebook. Jag är trött på å bo hemma. jag har smakat på det ljuva livet och nu är jag fast här igen. Men jag är tacksam för mamma när det gäller foten helt klart min boro däremot Försvinn! Det är sånt jävla tjaffs hela sketna tiden.HÖRLURAR PÅ.
 Facebook känns så ...ja...ytligt. Kan va kul ibland kanske men inte just nu.

Drömde jättemycket konstigt inatt. Saker som aldrig i helevete kommer gå i uppfyllelse och det är nog bra. Det här är inget roligt längre.

Skulle jag kunna åka tillbaka i tiden skulle jag helt klart göra vissa saker annolunda men det betyder inte att jag ångrar mig. gjort är gjort. Men tänk hur annorlunda ens liv kanske skulle kunnat sett ut om man bara gjort så istället för så....
Jag är inte redo för det som komma skall. Skulle ju inte behöva taitu med nånting förns i maj! och nu är jag mitt uppe it. Panik!

Sofia tycker jag ska skriva mer om saker som har hänt för längesedan typ ta ett par trippar down memorie lane. Vad hon inte inser är att det är HON som påminner mig om allt jag minns inte ett piss haha.


Jag kanske är blind men ändå ser jag dig gå
Jag kanske är döv men ändå hör jag dig gråta
Jag kanske är stum ändå tror du jag skriker på dig
Om jag nu är hjärtlös hur kan jag då älska dig?

Jag trodde...

Ja nu har jag sökt iaf, men har ju inga planer på att plugga till hösten men det är lika bra att ha det iaf. Ska söka till ordningsvaktsutbildningen igen oxå men jag räknar inte med nå annat svar än sist =/ skratta ni. "haha alvida ordningsvakt haha knappast" men det är faktiskt nått jag skulle vilja bli. Inte på heltid men jag tror att jag skulle vara riktigt duktig påt oavsett vad ni säger.

Det blev biomedicinsk analytiker Döh! 1. Linköping. 2. Uppsala. 3. Umeå. Men jag skulle vilja åka och snoka lite på uppsala universitet så en roadtripp nån gång kanske? men som sagt inga dierkta planer på det just nu. Lite jobbigt dock att när jag varit säker på något tillräckligt länge så måste mitt huvud gå och börja fundera på om jag verkligen är säker på det eller inte. så onödigt

Min mamma är typ medvetslös, pappa jobbar och vi har ingen mat...suck. musiken på min dator har dock hamnat i ordning. =D

FWB ja vad stod det för nu igen? haha. Friends With Benifits. Då vet ni det. Love you Sofia.I'm tuggin' at my hair
I'm pullin' at my clothes
I'm tryin' to keep my cool
I know it shows

Din Valkyria

Det händer inte mycket ens uppe i knoppen just nu. Står rätt stilla och jag njuter av lugnet före stormen. Såg Arn - Tempelriddaren igår och herrejävlar jag gillade den!

Russian roulette is not the same without the gun

Ja jag har iaf bjudit till. Nu är det din tur.

Skjut det på framtiden så kanske nån annan tar itu med det. ja det blir nog bra.


I am fine
I am covered in skin
No one gets to come in
Pull me out from inside

Wishing upon a star

Jag trodde att man fick hur många önskningar som helst så länge de inte gick i uppfyllelse. Men nu är det så här att jag lärt mig att önskningar är rätt så komplicerade saker. Man måste specificera dem väldigt så de inte kommer tillbaka och biter en i arslet. Men samtidigt får man inte dra ut på tillfället då önskningen görs, jag menar, att göra en önskning är som att lämna ett röstmedelande, man har bara ett visst antal sekundrar på sig.


Please, hear me out


Do you know the muffin man?


Jag har nyss sett på en "dokumentär" om hur en trebarnsmamma blir påverkad av att röka cannabis och har nu ett otroligt sug efter att åka till Amsterdam. När jag fått ett jobb, vem vill följa med? Torsdag till söndag. Ryanair flyger från norrköping till en stad på bokstaven E en bit ifrån Amsterdam men man tar sig dit med en buss och sen ett tåg. Flyget går på ca 1000 kr tur och retur och boende runt 600-700 kronor för hela vistelsen, men det var nog inte det billigaste alternativet. Ja jag har kollat runt =P

Å hörru patrik. när skrev du senast i din blogg? typ...julas?


Take time to realize,
That I am on your side
Didn't I, Didn't I tell you.

But I can't spell it out for you,
No it's never gonna be that simple
No I cant spell it out for you

If you just realize what I just realized

strandsatt

Jag har hittat ett nytt band jag gillar, Blue Öyster Cult. Läser man om dem kallas de för typ "hårdrockaren med en hjärnas band" haha. Jättemysiga låtar verkligen, sen sa jag vad de hette till mamma och hon bara asgarvade. Deras låtar var visst mer eller mindre bannlysta på 70-80-talet. Jag trodde henne inte. Det finns ju inget hårdrock över den gruppen förutom dess namn, kanske. Men sen kollade jag in låttexterna och okej...jag förstår nu varför folk var emot dem förr haha. Men NU idag är ju texterna verkligen harmlösa.

Jag förstår inte vad som händer med vår värld!? Vad har hänt med dess människor? Har de helt tappat kontrollen över sina egna känslor och tankar?

Jag tittar på de mest lästa bloggarna här på blogg.se och det är ju INGA som är roliga att läsa. Alla handlar om något, och då menar jag mode, smink eller barn!!! Det behövs fler bloggare med något innanför pannbenet (jag räknar INTE mig själv till den kategorin så oroa er inte). Linda och Malins bloggar gillar jag å läsa,
Sofia sökte på internet så nej sorry ingen guldstjärna och föresten så svarade du inte på frågan egentligen. "Vart har JAG fått överskriften huawei ifrån?" hehe

Johanna kallade mig strandsatt och det tyckte jag var en rätt bra liknelse. Strand satt i soffan. Men jag skriver här i oxå att jag har iaf inte körtelfeber...som vissa andra.


Burn out the day
Burn out the night
I cant see no reason to put up a fight
Im living for givin the devil his dueHuawei

Det är lustigt att man kan säga någonting som man verkligen tror på, men ändå hoppas att det inte behöver vara sant.

Människor förändras inte, samtidigt som det är precis vad de gör.

Jag är väldigt inne i the sims för tillfället. Ett mycket bra sätt att fördriva tid på och det är ju vad jag gör bäst...fördriver tid.
Men ändå är det medmänniskorna som tjatar om att jag behöver komma ut, få lite miljöombyte. Varför? har det bra här under korkeken.

Den som kan räkna ut vart jag fått övertexten ifrån får en guldstjärna.


I've called the movers
Called the maids
We'll try to exorcise this place
Drag my mattress to the yard
Crumble tumble house of cards

This used to be a funhouse
But now it's full of evil clowns
It's time to start the countdown
I'm gonna burn it down


Mänskligt beteende

Jag hittade en fråga på Kennerbergs bilddagbok. Jag behöver egentligen inte göra något test för att få reda på om jag är beroende av min mobil, för det är jag, men frågan är hur mycket. och så är jag uttråkad.

Jag svarade på nästan alla men sen insåg jag att vissa av de där svaren hade ni inte med å göra =P haha
kanske inte det bästa å skriva i en blogg förresten


"När jag sa att det fanns monster under min säng gav pappa mig en silverkniv"


Remember those walls I built
Well baby they tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
Snälla klia mig på ryggen

Gud vilka elaka vänner jag har =D haha nej verkligen inte. Men hittills har jag fått tre, ja TRE erbjudanden att följa med utomlands lite senare i år. men jag har ju inga pengar!!! Vill gråta av förtvivland för hade jag det skulle jag hänga på utan att blinka!

Alltså skvaller är ett fenomen vi nu ska gräva lite i. Jag insåg att skvaller är ALDRIG positivt. När man får höra att man själv är inblandad först så hoppas man ju alltid på att det ska vara positivt, typ att berättaren (skvallerbyttan haha) har hört hur någon gillar dig eller liknande. Men har ni tänkt på att DET skvallret kommer aldrig fram. Nepp. Har ni någonsin varit med om ett positivt skvaller? Något som fått er att må bra? Och när ni gick på dagis räknas inte.
Jag har iaf inte det, men det kanske bara är jag?
Slutsatts: Det ska skvallras, det säger jag inget om, MEN det är ALDRIG positiva saker man får reda på så den förhoppningen kan vi lika gärna lägga ner.
Bevisa mig gärna fel.

En till sak. Har ni tänkt på att tjejer och killar tar av sig tröjor på olika sätt? Jaja det var något jag blev medveten om iaf. Visst finns det undantag, det beror väl på hår, vana och andra saker, men tänk efter. Tjejer tar tag i nederkanten av tröjan, korsar armarna och drar den rakt över huvudet. Killar tar tagi tröjan bak i nacken och börjer lite på huvudet när de drar den av sig.
varför jag funderat över detta dock tänker jag hålla för mig själv =P

De där orden gråter jag av varenda gång jag hör dem.

Carry on my wayward son
There'll be peace when you are done
Lay your weary head to rest
Don't you cry no more

Andas lågor och rök

Snälla bli inte ledsna på mig om ni läsat här i eller hört från någon annan att jag är tillbaka. Jag är ingen rolig kompis att ha å göra med för tillfället hursomhelst lixom och alla dessa frågor tar kål på mig.
På lördag kommer släkten, jag har ju fyllt år, och det bävar jag verkligen inför. "Vad blir nästa äventyr?" "vad ska du göra nu?" "har du sökt sommar jobb?" "har du sökt jobb?" "vad är planen?"
INTE FAN VET JAG!

Jag tänker ställa en fråga och jag tänker bara ställa den en gång (tror jag)
HUR kan man vara ihop med någon när man insett att den personen inte älskar en längre?
Och en fråga då till den andra personen: HUR kan man stanna i ett förhållande där man inte älskar sin partner längre?
Jag är mycket tacksam över att jag inte är i era skor...

Det är något fel på mina fingertoppar. de ömsar skin.

Idag har jag varit hos doktorn. Jag kommer bli kallad igen om tre veckor och kommer få ha stöveln på mig i tre till fyra veckor....pyttsan oxå. Vart är vi då? mars? april?
Sen har jag även tagit mig friheten att verkligen tönta mig med High school musical 3. hihi


It's Not My Style, to try an cheat and lie,
why do you sanctify something that already died.
I've got something that'll bring you alive.

Thank you and good day sir.

Alltså ni vet ju redan att jag förknippar väldigt mycket med musik och jag drar paralleller till låtar rätt fort. Så här tänkte jag försöka mig på en liten lista.

England - James Blunt You're beautiful  och  Gorillaz men det var flera låtar med dem.
Malta - Ebba Grön 800 grader som spelades på Filles mobil samt den där "mer och mer"
Irland - ja irlänsk folkmusik och rednex haha
Förra sommaren på LIthells - Sara Berelli Love song
Italien - Nickelback Gotta be somebody   och   The script  The man who can't be moved
Sydafrika - Nickelback If today was your last day
Mallorca - Nick o Jay Hot hot hot

Sen finns det ju fler så klart men de minns jag inte just nu haha

Anna is my hero. En tjej i sydafrika. Hon är 22 år har ett eget modellföretag. Har varit modell själv. Jobbar för bl.a. ferarri och kan det mest om de fina bilarna. Ridordförande i någon engelsk ridklubb. Är grymt snygg. Har fått två låtar skrivna om sig av två olika musiker. Hon är ihop med en av Londons rikaste "inneungar".
Men bara för det så är väl hennes liv ingen dans på rosor, men va fan! Jag har en idol iaf haha

Alltså jag tycker väldigt mycket om Fille så är det bara, även fast jag väldigt ofta får höra hur korkad jag är men jag säger bara "detsamma" =P

Jag MÅSTE HA suprnatural!!! give me give me! GIVE ME! avd gör jag när säsong 4 är slut? då går jag och dränker mig. livet är inget värt utan de "bröderna" haha


Escape

Jag ställdes inför ett dilemma här om dagen. Det var en vän som uppenbarade det för mig men det var jag själv som ställde mig inför det. Så jag frågade min mamma och räknade med att den äldre generationen skulle kunna belysa mitt problem med ett svar. Men ack så fel jag hade. Hon gav mig ingen vidare hjälp. svaret blev "vänta och se" något jag kunnat räkna ut själv.

men kruxet är detta: jag har alla svaren och jag vet hur jag ställer mig personligen till det oxå MEN jag vet inte om jag vågar ställa frågorna. Lustigt va?

Avril Lavigne - Complicated

But you become
Somebody else
'Round everyone else

You tryin' to be cool
You look like a fool to me
Tell me

Why'd you have to go and make things so complicated?
I see the way you're actin' like you're somebody else
Gets me frustrated

Honestly, you promised me
I'm never gonna find you fake it

RSS 2.0