Illusion är ingen lögn

Folk ser och hör vad de själva vill. Och bortser från saker på samma sätt.

Så där illa har jag inte sovit på länge. Jag var inte den ende som inte kunde slappna av =P
gick och la mig igen när jag kom hem och väcktes från en väldigt mysko dröm av marcus och johanna.
Mamma hde visst (i drömmen!) försökt att koka ägg i äggkokaren men det hade inte gått nå bra. Äggkokaren hade kokat ihop alla äggen till ett jätteägg men som ändå inte var färdig kokt och fullt med små ägg inuti.
Så istället hade hon tagit fram en stekpanna för plättar och lagt ägg i de runda formarna med skal på! och även lagt råa ägg i micron...
Drömanalys någon?

Stora tuffa Johan blir till nallebjörn när han dricker haha och det är inte rätt forum att diskutera klänningar och fetma i en grupp med bara killar men till det har man Anders. hihi i den kretsen trivs jag.
Jag dissade både satin och pjamasparty på klaras för det där =P men man får va glad för vad man får lixom.

"Det har du aldrig sagt!" "Nej men har du frågat?"

Jag vill ha en tatuering som står för "Shit happens" och Man skapar sin egen lycka

Nej jag får väl ha min egna kravall helt enkelt!

Jag har nu iaf ett par till jeans jag kan ha. Hade bara ett par jag kom i förut och de behövde tvättas! =S
PaintshopPro är så kul. Undra då hur photoshop är hehe

Nu ska jag sova bort denna helg. det är lördag idag! har massa filmer jag måste kolla på haha
och jag gör skivor för fullt micaela. det där kommer bli bra. men jag kommer inte nämna det här.

Efter helgen ska jag börja ta itu med vissa saker. man kan inte bara gå å vänta. Då har jag förhoppningsvis även fått ett intyg från Annelie. Sen får jag väl försöka muta fille så jag får låna hennes häst ett par minuter. haha =D


Fille och DC


Småttingarna bus

Virkgarn

Nu ska ni få höra. Igår kväll gick jag å la mig halv ett efter att ha tittat på cocktail och sex and the city. Kvart över två var jag fortfarande klar vaken och enormt pigg. inte en chans att jag skulle kunna sova. mycket ovanligt för mig jag är sån som ligger och vilar ändå även om jag inte kan sova. Men jag såg ingen poäng ens i att försöka igår. Så jag gick upp gosa in mig i en filt och läste ut da vinci koden. YBER bra bok! sofia får jag låna de andra två oxå?
Sen gick jag å la mig då var klockan kvart över tre.

Halv åtta imorrse vaknade jag. Glad, trevlig och pigg! För pigg! Underbart väder ute. Va fan jag går en sväng. Så kvart i åtta denna fredags morgon var det alvida och skolungarna som var ute och knallade.
Sen när jag kom hem t jag frukost och gick och la mig igen. Ni trodde väl verkligen inte att jag skulle fortsätta vara upp? =P det fina vädret är nu väck.
Sen när jag som bäst började slumra bort så ringer nån dummer och jag rycker till så mobilen flyger iväg! Orka svara.
Men dummern ringer igen inte mycket senare! Det var micaela...ag är inte förvånad. Å det är inte som om världen har gått under eller nått som hon måste medela mig om...neeej....hon undrar om jagville att hon skulle klippa mig idag.
Ring igen om nåra timmar! haha

Hadejag haft en fungerande cykel skulle jag faktiskt cykla till henne idag. Helt ärligt! Funderade tom på å gå mera men mamma ska iaf ut å åka så varför inte åka med henne =p heh
MIN cykels däck är DÖDA därför att min BRORS ex flickvänn skulle jävlas med HONOM. Idiotbarn. omogna små skitar te fjollfior! Låt andras grejer vara

Har man inget bättre för sig en torsdags kväll med fint väder, då ber man mamma att hjälpa en egoheten lite grann hihi

 So what - Pink
I got a brand new attitude
And i'm gonna wear it tonight
I wanna get in trouble
I wanna start a fight

So so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves

För analyseringens skull

Dom killarna jag faller för är för smarta för att falla för mig. det är ingen mening sagd i uppgivenhet det är helt enkelt fakta.
Som sagt jag har ju tid att fundera. (sova 13 timmar varje natt är underbart! sover igen 18 år av sömnbrist just nu! Åkte faktiskt buss igår utan att somna!)
fundera... ja...vi tar bort glenn (tänk om det vore så enkelt haha men jaja) då har jag under hela mitt liv varit... förälskad är nog tom ett förstarkt ord...betuttad! haha i tre killar. eller vänta nu fyra men han räknas inte. TRE! tror inte jag är sån som blir "head over heal in love" jag tror att sånt växer. man kan inte LÄRA sig att älska nån det säger jag inte men man kan älska någon mer med tiden.
hursomhelst: Tre stycken. De är och var mycket vettiga killar. Har kontakt med två av dem fortfarande. den tredje kan vara homosexuell har faktiskt ingen koll längre =p. Och ja ni killar faller för fel tjejer helt klart!
Jag hade en poäng med detta.... mja jag hänvisar till första raden!
den typen jag vill ha kanske helt enkelt inte pallar den typen jag är?

för när allt kommer omkring så handlar det ju inte bara om att hitta NÅN. man vill hitta DEN.
men stop! herrejisses jag snackar inte om giftermål och för resten av livet mojsan! DEN som känns bra JUST NU.

Å det var jag å malin som kom fram till. man blir inte mer än betuttad (gud vilket ord) om man inte får nån respons tillbaka. det stannar där. varför lixom slänga sig utför ett stup när ingen ropat nedanför stupet att den tar emot dig? den där nere m¨åste inte sen när du slängt dig kyssa dig hejdlöst och bära dig över en tröskel men den kan ju vara man nog att åtminstone ropa att "ja jag fångar dig (och jag tänker inte tycka illa om dig efter att jag gjort det)"

Har jag fel? snälla människor förklara då för mig istället hur det ligger till. jag vill veta. om ni nu ens förstår vad jag skriver. men det är ju som vanligt mojsigt och gojsigt när jag ska förklara nått precis som vanligt så ni borde ju ha vant er

Jag vet även att det finns två personer som kommer läsa detta och misstolka det. suck
jag skulle vilja kunna skriva mer jag skulle vilja kunna ge en djupare analys, men nånstanns måste man ju dra en gräns.
Kan man bli sexigare? =P tror vi provade min brors nya kamera. MYCKET gammal bild!!

Idag var första morgonen på länge som jag vaknade förbannad. jag var det på mig själv. ont överallt och jag har inte gjort ett piss! jag får väldigt ofta benhinneinflamation (eller det är det vi tror att det är iaf) särskilt nu när jag har varit ute och sprungig. hörihop med att jag blir kall och anstränger mig. men det går ju inte att jogga i longkalsonger då dör jag!
hur somhelst går det inte att få bort det. jag måste äta ipren. zonkräm funkar om det inte gör så ont och alvedon tar bort det men håller det inte borta länge.
idag var ja iaf förbannad för nu har det börjat komma i armarna oxå, men inte lika allvarligt.
det gör alltså så ont om jag inte gör nå åt det att jag börjar grina, och tro mig jag har testat allt, jag kryper bara ihop till en boll och kan inte gå på bena. har man då ingen ipren eller alvedon hemma så börjar man lätt fundera i tankarna "nu tar jag livet av mig" så hemskt ont gör det!!Har ju fått höra att en blogg ska handla om nått, ha ett tema eller nått. man ska blogga om något specifikt. Bröllop, mode, husbygge, sitt eget enormt intresanta politiker liv bla bla bla
men vad fan är det då jag håller på med? har min blogg nå tema? orka ha ett sånt ens. lixom hur mycket går det att skriva om ett bröllop...? man måste ju få variera sig.
men mellan vad varierar då jag mig?`
låt mig se... deprission....kärlek...romantik....shopping....musiktexter....allmänt nonsens.... hur i helvete orkar ni läsa? haha det där är väl inget intresant? eller? tacksam är jag hursomhelst att ni verkar tycka det.

Om man blåser i den ena blir den andra då större?

reklamen för vem kan slå filip och fredrik är ju rätt kul faktiskt

förstår inte varför jag tar åt mig så av det nu? jo det är för att nu förtiden är han inte tvingad att tycka så haha

igår var hemskt.... eddy och emma har gjort slut. å JAG var förkrossad.Blev det för mycket?

Sara Bareillis Love song är denna sommars låt

Head underwater
And they tell me
To breathe easy for a while
breathing gets harder, even I know that
Made room for me;
It's too soon to see
If I'm happy in your hands
I'm unusually hard to hold on to

Ja jag håller oxå med det förra var för dystert för så kan vi ju inte ha det!  =P
men marina och sofia ni lät ju nästan sårade. men måste man vara uppåt jämt eller? ibland kan man få tänka efter lite.
men något mer kunde ni väl kläckt ur er om det

Jag hettsäterhar jag märkt. äter det gör jag oav om jag är stressad, uttråkad eller nått annat. det går alltid att äta haha. har jag ingen matlust DÅ är nått fel istället

men vilken press jag fick på mig nu. måste muntra upp er.

Jag vill åka på kravall hallå! sen måste jag få mamma å få arslet ur vagnen så det kanske kan bli nå av helgen.
förstår inte vad det är för fel på bilderna på internet

Jag vet väl inte om detta hjälper men jag kan ju försöka. Jag letar efter en bok/pocket skriven av Tony Kenrick 1978-79. På svenska heter den "Inget att förlora" och på engelska "two lucky people".
Lyckas någon lägga vantarna på denna bok eller ens veta vart jag kan hitta den så säg te mig!!
Hittade den på amazon tror jag men då skulle de ha 28 dollar (utan frakt) för den! En pocket!

Påtal om böcker är jag frälst av da Vinci koden haha. jag köper allt rakt av som den rätta sanningen. här är man inte källkritisk det minsta. Förlåt till alla kristna där ute men jag idiotförklarar er faktiskt till viss del. Men akta er jag är inte heller rädd för att ge mig in i en sådan debatt.  =D

Jag och micaelas mamma hade väldigt roligt åt att micaela hade lagt ut 500 kr på lösnaglar och skulle sedan gå och boxas haha lycka till lixom.'Cause you don't need nobody to make it on your own
You dont need nobody you'd rather be aloneKolla där tom när jag verkligen inte har ett piss å skriva om så blir det nått iaf heh


"Arboga tyskan" är skyldig!

Alla dessa rop på hjälp

Vill ni ha en blogg å läsa får ni väl säga nått =P

detta har varit väldigt nyttigt för mig jag är inte rädd alls för att erkänna det för jag visste redan innan att det skulle bli så här. mest skitsnack.
varför kan inte jag få det JAG vill ha? på mina grunder? vilka är mina grunder?

jag vill vara inspration, kunskap, styrka, lycka, glädje, hjälp, tröst, Hopp har aldrig hjälpt en människa sorry.

Jag insåg igår i min ensamhet att jag har ingen kvar längre som vet något om tiden innan gymnasiumet. jo en, den människan kommer jag alltid älska även om vi inte pratat med varandra på flera år.
det är inget man ska älta, men jag vill inte glömma det, faktiskt. jag vill komma ihåg det så jag kan vara glad och tacksam för vad jag har idag. rikare har jag aldrig tidigare varit.

att skriva har alltid varit terapi, dock inte på det sättet det är idag haha tack och lov. hur som helst så slog det mig, särskilt efter att micaela ringde och tyckte att vi kunde väl bara träffas en stund.
Det där fanns inte det existerade inte. Ni fanns inte. men det finns en mening med allt det tror jag. den där skiten måste inträffa, den måste leda någon vart även om man inte nånsin får reda på vart.

En person kan historien, två till är medvetna om den....bitar iaf. de som fanns där då var inte ens medvetna om det då.

det jag vill minnas är hur enkelt en människa kan dölja smärta. hur lätt det är att inte se. Att man måste inte förstå allt för att ha förståelse. att ett enkelt "jag vill veta, berätta" kan räcka mil.

Jag blir sån här ibland, det är normalt så oroa er inte. jag sitter inte i skuggorna längre. Men till dem som gör det, säg aldrig "ryck upp dig" eller "det är väl bara..." för det är det inte å de orden visar bara hur lite man bryr sig.
Det jobbiga är att det kan vara svårt att förklara, alldeles för många kännslor och minnen för att kunna återberätta.

Jag skulle kunna skriva en bok om det, har nog redan gjort det om man lägger ihop allt. men som sagt tillslut blir den enda styrkan man har kvar att man är duktigt på att dölja det. men är duktig...
nuförtiden finns det kanske faktiskt folk omkring mig som skulle vilja läsa den boken. men saker har ju förändras. det är nog inte förns man tar sig ur det som man kan sätta nogorlunda normala ord på det.

jag skulle tom kunna skriva det här, men jag skulle bara känna mig tom och i hålig efteråt. minnena är mina och ska de delas krävs det vissa saker från den som vill höra. krav jag absolut inte kan ställa på en blogg hahaVar aldrig rädd för att fråga och pusha. den som har mest ont vet bäst hur man döljer det.
Ett leende är inte alltid ett lyckligt sådan

I can do it I know I can

Men seriöst. Hur vill ni bli kyssta? Har ni funderat över det någon gång ens? Det är ju jätteolika och ändå är det så mycket som hänger på just det. Vi tjejkompisar kan disskutera sex  dagar i ända, men har vi ens rört vid ämnet kyssar nån gång?

Jag blev förvirrad. Hur exakt kom vi in på mitt frieri till dig igår? Marcus du säger så lustiga saker ibland så jag tappar fattningen men jag kan kontra!...om jag får ett ögonblick haha det jag vill veta är varför du vill veta om frieriet kvarstår? som sagt det finns ju vissa saker man inte säger nej till helt enkelt eller hur? =P

Ja kvinnerstadagarna är ju mycket roligare när man själv inte är inblandad i det längre hehe
Å för en gångs skull var det inte jag som var seg!

Jag är så fruktansvärt sugen på klyftpotatis och borde sluta skriva blogg...jag får slut på saker att prata om

Spåret är 2,5 km så det är inte så värst men jag jobbar på det som sagt. ett varv är snart två men jag har ingen brådska lixom...dock håller nog inte min kropp med....ni vet min underbara balklänning jag hade på mig 5 juni i år.... den kommer jag inte i längre.... jag säger inte att jag är tjock för då sliter ni väl huvudet av mig men jag har defenitivt blivit STÖRRE. jäkla arsle.

Som sagt tiden är på mina händer så har ni korsat min väg den senaste månaden så lär ni vid det här laget ha blivit väl analyserad. dock föreslår jag att ni inte frågar om det för det är inga snälla analyser jag gjort. orka sånt tjaffs. förutom marina...den människan går det inte att hitta nå negativt med lixom...hm.... Marina dumpa Carl och bli ihop med mig istället HAHA eller hur gammal sa du att din bror var nu igen ? hehe nejdå jag skämtar bara

Jag är jätteavis på alla som börjar på universitet nu. men missuppfatta mig inte jag vill träffa folk, festa, flytta m.m. inte plugga, ha tentor och leva på nudlar.

jag har sovit jävligt illa på sistone. började i mitten av sommaren och varit lite så från och till nu. det går i perioder men är jävligt enerverande. för å vara ärlig skrevs det mesta av denna blogg igår natt när jag inte kunde sova.
så stressad men över vad?


Jag skulle behöva en lugnande hand på mitt bröst
en hand som fick mitt hjärta att lugna sig och mina andetag att bli djupare

Jag har ingen plan men jag har en idé!

Vilken segpropp jag är. å pratar man inte me människor på länge så blir det nå fel på ens mun tillslut

Vissa komplicationer har uppstått...hoppas bara människan är normal...

imorrn är det kvinnerstadagarna. ett fenomen som tydligen är mycket stöprre i år när vi slipper att hålla i det.

Älska JC reklamen. "These are my favorite jeans" "I'll wash them" "Really?"

Jag kan laga mat, jag tycker bara att någon annan kan göra det åt mig. =P
Hävda att kvinnor ska veta hur man tvättar och städar och lagar mat bara för att de är kvinnor och jag slår ihjäl er.
Skämta inte ens om det och särskilt inte om ni tycker att det anses som flört för det tycker verkligen inte jag.

Casanova är ju en jättesöt film! jag skulle då inte heller säga nej hehe
Å you go girl!


Börjar min blogg bli ointresant? =P vill ni veta vad jag gjort idag? Suttit vid datorn, sprungit spåret och handlat hylla och kartonger me mamma på IKEA. Lagat makaroner med köttfärs och oststås. Spännande va!?

Vädrar men får ingen luft

Jag förstår mig inte på min egen statistik. hursomhelst så är den väl positiv, fast mer eller mindre

Piss dag... fast jag är ju så dum. datumet har lycka över sig oavsett hur grinig jag är över det just idag.


You wanna show the world, but no one knows your name yet
Wonder when and where and how you're gonna make it
You know you can if you get the chance
In your face and the door keeps slamming

We live and we learn to take
One step at a time
There's no need to rush
It's like learning to fly


Fairytale romances every day

Strong
And you know and you know
Cos my life's a mess
And I'm trying to grow so before
I'm old I'll confess
You think that I'm strong you're wrongherre jävlar läste mina egna låttexter jag lagt ut igår å inte konstigt ni tror som ni tror. de handlar inte om glenn haha inte alla iaf lite längre får ni allt tänka och så desperat är jag inte hallå!

HEJ maria trevligt att du hittat hit. Hoppas allt kommer gå bra för dig i Kalmar. När jag är blind sen kommer jag till dig för det blir jag nog lagom tills du är färdig hehe
jag hoppas det även löser sig med eran resa, mitt tips är fortfarande att stanna hemma, men jag förstår dig.

GRATTIS SOFIA! jag har då lte å stå i idag haha

Jag har väldigt svårt att ta komplimanger. Jag vet inte varför men säger någon något gott till mig/om mig så är jag helt övertygad om att den står och ljuger mig rakt upp i ansiktet. Detta är inget ni löser genom att upprepa det snälla ni sagt det gör mig bara förbannad tillslut för ni kan inte övertyga mig. ni ljuger!
Men det finns tre saker jag märkt att jag faktiskt kan ta åt mig av när folk komenterar (säger någon något negativt om dessa saker är de de enda jag även skiter i om någon annan inte tycker om)
1. Min förmåga att gå i högklackat. 2. Skrivande 3. "Krogen dans" haha
Frågar någon vad det är för saker jag är nöjd med med mig själv så är det de sakerna jag säger.
Men tro inte att jag är sån som står framför spegeln och klämmer på de inbillade bilringarna, det där är bara de sakerna jag helt ärligt och stolt kan säga.
Det finns alltid någon som är vackrare, någon som är smalare, någon som är trevligare.
Näsan skulle kunna vara rakare, magen plattare, armarna starkare, håret mindre ruffsigt, låren mindre, rumpan hårdare. Jag vet ju allt detta så varför egentligen hänga upp sig på det? 

Man kan vara nöjd med sig själv utan av avguda sig själv för det. Du duger gott och väl som du är! Men har du inte dushat på tre veckor och folk inte vill vara i närheten av dig för att du luktar ja då får du skylla dig själv.
 
Jag minns saker när jag fått i mig lite alkohol. Sist var det den där måsen som hängde i Malin Broströms trapp.

Jag behöver saker att se framemot...

Sen är det även så att det har inget med att jag inte skulle tycka om mina vänner att göra, utan ibland är det baar enklare att göra det själv. Jag har aldrig varit sån som måste ha en tjejkopmis med mig när något ska göras eller om man ska träffa någon. Är jag själv är det bara mig själv jag behöver ha koll på.
Just detta har dock inget med mig å göra att ajg är osocial det är bara att jag ofta anser att jag klarar mig bättre själv i något nytt sällskap. Å detta är något som är bevisat sant för den delen ang mig.


Taget från Enwudds bilddagbok:

Har du tänkt på alla gånger kvinnor har blivit nertryckta av män för de anses vara det svagare könet?
Men om det nu är så hur kommer det sej då att vi kan:

*blöda i en hel vecka utan att dö

*ge mjölk utan att äta gräs

*bli våta utan att ens röra vid vatten

*få benlöst kött att stå

Tänkvärt eller hur ;PÄsh nu får det vara nog shabblet. Vi ses.


Går det att beställa en över internet? =P
Ett exemplar tack


Tungor läker ... de andra då?

This is the life
And you're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning and your head feels twice the size
Where you gonna go? Where you gonna go?
Where you gonna sleep tonight?Tungor läker va?? Ett tips: Om du inte vill få en tunga som liknar ett kardborrband rekomenderar jag att du INTE smäller i dig en hel polkagris (supersur) på en kväll! Bara ett litet tips lixom

Igår vet jag inte vad som hände men jag blev så otroligt rädd och övertygad om att allt kommer gå åt helvete för det brukar det ju göra...

Jag bevisade mig själv fel och blev väldigt glad och tacksam över det.

Ibland skulle man vilja veta hur andra människor uppfattar en. Jag tror jag tror  att andra människor tror väldigt annorlunda om mig än vad jag tror de tror. Hängde ni med? =P
För jag tror ofta ni tror jag menar en sak när jag skriver i gåtor när jag egentligen menar nått annat hehe jag tycker det är lite kul men ni kanske tycker det är förvirrande, där av ska ni ta mig med en nypa salt. 
allt är sinte som det verkar =D och särskilt inte jag.

Gör inte mina vänner illa! Släng det på mig istället. Jag är van och vet hur man handskas med det. Jag kan ta det.
Klart som fan jag reagerar, skulle inte du?

Man får inte ta livet för seriöst. jag måste påminna mig om det då och då. Se det som är mitt framför ögonen på er! Se dem som faktiskt vill er väl och vill ha er! Sluta kämpa för det som ingen grund har. Älta de gammla en sista gång och käka upp den sista rulltårtebiten. Du kan göra mer. Du måste bara vilja mer.
Det är så enkelt att säga bara, eller hur? Det känns för tungt, för trögt. ja jag håller med men vi måste ju börja nånstanns

Sommaren är kort det mesta regnar bort


Now the sun is fading and the rain is coming down
And I'm looking at your face but your looking at the ground
And you look at me and say
I'm your best friend every day
But I wish for something, wish for something more
Oh, I love you like a friend but let's not pretend
How I wish for something, wish for something more

Knapert är det

Vem är M som lämnar komentarer. tror det är micaela men jag vet inte säkert =P

Tobbe ska frukta mig det gör han rätt i! Man gör inte mina vänner illa ostraffat. Håll dig borta pysen. Hela dagen blev inte hel pankaka igår. mysig kväll med malin pankakor (hehe) och sprit. Världens underbaraste mor har jag som hämtar och skjutsar "Jag som trodde det skulle bli mindre körande för mig nu när du fått körkort".
Sen dök det upp en filur vi inte ska gå in på.
Malin och jag var te marieberg idag och jag har inga pengar! ska jag iväg kommer jag vara ruinerad redan innan heh.

Ska köra henne te tåget vi sju igen. Vår lilla malin gör lumpen och vi är så stolta över henne.

Jag fattar inte hur grå en himmel kan bli.

Nu ska jag ägna resten av tiden innan jag åker igen till mina naglar. Häxan har tröttnat på dem.

Alla vill veta skvaller om varandra lustigt bara att de alla frågar mig. jag som inte har nån koll och även om jag har det så säger jag inget =P

mörsmörs

Skulle inte tro det va

Ja sandra klart jag kommer sakna dig oxå, men folk ingår i olika kategorier och ja du hör ihop med Chris och Emil. Marcus ja, han är väl som vanligt en kategori för sig själv haha tyvärr men det går inte att specificera mera blir för många variabler så det skulle inte bli rätt.

den här dagen gick åt helvete helt enkelt. pankaka bidde det. men som om nån bryr sig...

Blev mycket låttexter igår, men det var bara en sån dag. en sån dag då man bara vill att musiken ska ta över allt och få en att slippa tänka.

jag skulle kunna skriva hur mycket som helst. skulle kunna sitta hela dagarna framför ett tangentbord och analysera hela världen. men med tankar och åsikter kommer konsekvenser.

that is never the case. Man får aldrig höra det man hoppas på.

Well you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but you're so hot that I melted
I fell right through the cracks
and now I'm trying to get back
Before the cool done run out
I'll be giving it my bestest

Listen to the music of the moment people dance and sing
We're just one big family
And It's our God-forsaken right to be loved

Scooch closer dear
and i will nibble your earVad lurad man känner sig när man går in på flybolagssidor för å beställa resa.

Ja det är ju verkligen tur att de inte skriver "Hej jag är kåt. Vad gör du?" HAHAHA


Everywhere I'm turning
Nothing seems complete
I stand up and I'm searching
For the better part of meUnder mitt täcke

Cowboys and kisses
Gotta find myself everytime you go away

Holdin on to you like a pair of old shoes
That you never throw away
Every road still leads back to you, yeah


Jag orkade egentligen inte skriva idag. en dag som borde vara så full med lycka över att helvetet är över känns bara...allmän. Är fortfarande sur över gårdagens inlägg som gick åt pipan. hoppas ni läser låttexterna men nej jag har inte kysst nån tjej så tolka den inte så.I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chap stick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it


Det hände ju mycket roligt igår, mycket involverade vatten =P men jag har ingen ork, bara lust.
Vi säger så här att jag har gjort två tabbar men båda var värda dem! Tabbar menas med att jag skulle blöta ner någon på nått smart vis ochde slutade med att jag blev precis lika blöt själv.
Jönssonliga på mallorca är på ställen VI varit hehe särskilt vår strand i Palmanova!!!

Fast lite gladare blev jag nu när Sofia gav mig den RIKTIGA Jason Mraz låten. Jag ska komma ihåg att hon fyller på TISDAG! uj stora flickan =P fest? hehe vi låser in katterna enkelt.

Ni killar är så spännande. ibland är det positivt idag inte. Detta grundas på ett kort sms från marcus men jag har tänkt på det tidigare (mycket där jag kommit fram te att killar är dumma startas från honom hm... undra vad det beror på =P haha)
nej men så här ligger det till. Pojken klagar på att han faller för fel tjejer hela tiden, de är upptagna. men jag tror det är så att är tjejen ledig är det ingen utmaning eller så är grabbarna faktiskt helt enkelt rädda för att faktiskt få till det. få gensvar. Är tjejen inte intreserad men har kille så kan den andra grabben skylla på att det var därför hon inte var intreserad. Blir han dissad av nån som är singel så är det värre för ALLA singeltjejer är ju desperata fjollor som bara borde slänga sig över er...eller hur?

Klarat mig hela sommaren från att göra mig ialla, men idag vid fyra då jäklar AJ FAN. sprang rakt in i en här snurr grejen (en sån det ofta finns innan karuseller) låret är nu så knöligt och buckligt på den fläcken att byxorna fastnar vid dem när jag ska dra upp dem! haltar gör jag oxå.
Kommer sakna Linda Sara Oscar Maria de andra kan jag faktiskt klara mig utan. Ja marcus dig saknar ja oxå men du ingår inte i lithells kategorien.

Okej då ska alltså livet börja nu...okej... tror jag ska sova lite innan.

Unloved
I bet you don't know how it feels
To be walking past your house at night
I bet you don't know how it feels
To stand outside and watch the lights

And I don't know why
I just can't seem to dry
The rain on my face
All the tears I've cried

I think of the day
When you pushed me away
What can I do when I still love you?

What can I do?
Where can I hide -
From all of these feelings I keep inside?
It's dark as can be
And you'll never see
Just what it's like to feel..
What it's like to feel unloved

I bet you don't know how it feels
When your life flashes before your eyes
I bet you don't know how it feels
The moment when you realize
That you lost all you had
All that's good - all that's bad
And everyone tells you, you should be glad
Your love for me is gone
I should be moving on
And find someone new - but I still love you

What can I do?
Where can I hide -
From all of these feelings I keep inside?
It's dark as can be
And you'll never see
Just what it's like to feel..
What it's like to feel unloved

If I could turn back time
If I could press rewind
Go back to the days when you were mine

What can I do?
Where can I hide -
From all of these feelings I keep inside?
It's dark as can be
And you'll never see
Just what it's like to feel..
What it's like to feel unlovedGud vad man gråter av låten.... kan inte sluta spela den

Fuck internet

FAN FAN FAN jag hartar internet hade nyss suttit och skrivit en låååång jätteintresant blogg och så ska den sparas och publiseras och FÖRSVINNER jag hatart!

Dåligt samvete för gräset

Jag tycker framförallt att en person kan vara väldigt orättvis emot mig när vi diskuterar en viss sak (gud vad hemlig jag är) och jag uppskattart inte har aldrig gjort, men förut hade jag viss förståelse för hur du reagerade men tycker nu att det borde vara dags för dig å ha lite förståelse och sluta jämföra mig med dom. Du vet att jag är inte som alla andra, du vet att jag funkar så där. ändå ska du göra dig märkvärdig och framhålla att dom minsan inte har hållt på lika länge. nej de kanske inte behövde det. de kanske inte har vetat om det sååå länge! jag hade inte heller velat vara medveten om det sååå länge. du vet inte, de kanske hade varit likadana om de vetat. DU vet inte!


Idag blev jag blöt. hehe men det var SÅ värt det! JOhan fick rejält igen för det stuttade korvpaketet. Jag blev visserligen BUREN tillbaka in i hallen för hämnd men det var värt det iaf. förra årets sommarjobbare var roligare.... de hade humor!
Emil är ett stort barn som snart kommer göra någon illa med den där trucken.
Skulle jag sitta där uppe skulle jag bara känna mig dum. vissa människor ska jag bara inte beblanda mig med på andra ställen än angivet.

Extremt seg dag.

Mormor lagar mat hihi mums gud vad lättlagad maten blir när nån annan gör den. =D

När man duschar kliver man in som en person och ut som en annan...förhoppningsvis iaf.

Hjärnskrynklare? Snarare hjärnuträtare eller tillplattare behöver jag. Vill börja kolla flyg!

FWB=VMF

Lilla lilla patetiska lilla människa

Det är korv! Kom igen! Hata Soran hata! ARGHH! förlåt mig men jävla utlänning! korv borde inte ens få klassas som livsmedel. Spelar ingen roll vad man gör så ska han va där å påpeka och han om någon tror att han är nått. Man ska inte vara stolt över att ha jobbar över tio år på Lithells!
Han borde bli pizzabagare som alla andra, men tror hans pizzor skulle smaka piss.

Okej ja jag kan varajävlig när det kommer te korvkastning. men jag kastar MAX en korvbit som är en tredjedel av sin riktiga storlek och jag siktar på kroppen. Jag suttar INTE iväg ett helt jävla korvpaket med chorizo irakt i fejan på nån eller falukorvar! Skärp er!

Stackars Linda.Hon har varit så på för att läsa te Socionom i höst och pratat en massa om det. Så igår hade hon satt sig vid datorn för att kolla upp allting och bröt ihop! hon ville ju inte plugga! ujuj
hon höll ju på att börja grina där nu oxå mitt framför ögonen på oss. stackare.
Jag börjar oxå allvarligt fundera på om jag verkligen skulle palla universitet. jag har ju NADA studieteknik....

Vart fan ligger Borås?

Jill Johnsson förstör mitt liv, samt Jason Mraz.


I wonder, if you could be, my therapy,
It's kind of awkward, but obvious,
It's what I need,
I'm not Michaelangelo painting a ceiling,
But your the last shade of red that I've been missing.

There's not a pill that I can take,
You're just a habit, that I can't break...

I'll bang on this piano till the feeling has come,
I'm standing on the edge but my feet can't jump


Mamma har börjat spela jullåtar...

I rather have a good old boy

Alltså detta kommer jag ju leva på ett bra tag och har väl sagt det te alla vid det här laget men iaf. =D
Förra veckan blev jag väldigt smickrad av Daniel.
"Är han inte intreserad av dig måste han ju va homosexuell" HAHA dock tror jag inte riktigt han insåg själv vad han sa.
Jag ba (för å vara fjortis) "våga säga det åt honom!"

I am sorry I can't be anything you want

Nej jag lever inte alls på gammla minnen hehe Klaras 18 juni

Emma och tequila


'Vad i helvete var det i den där? uff...


Tjena snygging!


Alltid redo!


Dennis och Herr Eddy


Jag heter Corisia på internet. Den dagen jag vill försvinna ändrar jag mig.

då är vi lika sjuka

I hela mitt liv har jag väntat på livet
Jag har drömt om att ha en riktigt dröm
Jag har sökt efter sanningen och svaren

Du sa: Du vet vi väntar på ingenting
Du vet ingenting väntar på ossEfter den här veckan är ingenting längre som förut. Alla går vi skiljda vägar, men som förhoppningsvis möts ibland.
Malin rycker in i tre månader imorrn. sofia ska läsa vid örebro universitet, micaela oxå som är så jävla nyfiken på allt! =P Foten drar te gotland och pluggar. petter linköping. Emma O har fått jobb som kundtjänstbrutta. Marie är på grisgård. David jobbar konstant och kan bara prata kor, han rycker in i oktober. Fille har fått jobbet förlängt och ska utomlands en snabbis med mig !!! hoppas jag verkligen.
Marina jobbar oxå arslet av sig av vad jag hört och verkar rätt nöjd med tilvaron. Hon vet vad hon vill och har ett mål. skitbra! Thomas har fastnat på lithells precis som jag, men hur länge vet jag inte. kanske blir han sån som jobbar där i 20 år nu. Eddy har visst planer på´Nya Zeeland.

Det lär bli en blöt vecka, men den kommer precis som alla andra tack och lov att ta slut.
Men jag är inte deppig. Jag har gått i skolan i hela mitt liv och nu efter denna vecka kommer det för första gången bli annorlunda! Det gör iget jag vill ha semester. jag behöver det. Inga intriger eller måsten. nervositet vill jag ska vara ett minne blott. bara vara tills jag blir grymt uttråkad på det oxå då kan jag med full kraft börja ta för mig igen och verkligen vilja det. bara gå på sparlåga och känna att man borde ju göra något roligt ibland är inte alls kul.

sen för er som inte fattat det än: jag blev inte dumpad!

When you grace me with your cold shoulder
Whenever you look at me I wish I was her
You shower me with words made of knives
Whenever you look at me I wish I was her


Jag vill få lägga min tid på mina vänner. jag har alltid varit den upptagna. de är värda så mycket och jag vill inte förlora dem. jag vill inte bli 40 och fortfarande leva på det jag och mina kompisar gjorde i gymnasiet.

jag har rätt att kräva mer därför att jag är okej med att den som inte pallar det går sin väg. de jag verkligen vill ha kvar men som jag vet inte pallar det utsätter jag inte för det heller.
jag saknar våra diskussioner. jag saknar att vi var på så samma nivå. ribban har lagts för högt pga dig.
är det nån som fattar vad jag egentligen försöker säga? jag vill prata och diskutera och inte bara om skitsaker. men jag har inget att komma med.
Linda Kör truck -- Johan packar falukorv (jag diggar stilen) -- Marcus och Daniel illusterar hur lätt det är att skära sig mellan tummen och pekfingret.

Sista veckan nu.

There is nothing sweet about me

nej jag orkar faktiskt inte bry mig så enkelt är det.

Jag är svår...jag vet på de flesta stätt, fråga vemsomhelst men det är något man får stå ut med, de som gör det märker hur mycket förtroende jag ger dem för det.
jag vill inte vara lätt, men inte för att detta egentligen hade något med slampighet å göra. inte alls. jag vill vara det som gör mig nöjd med mig själv. i vissa avseenden vet jag inte riktigt vad det är än, men det är det som kallas att leta sig genom livet.

Det där var nog bland det onödigste jag gjort på länge. kunde ju ha blivit kanon, vilket jag hoppades på oxå, men det blev det inte. jag saknar dig jättemycket och det kommer jag göra ett tag, men jag såg igår  att löftena du gav om tiden om ett år inte kommer hålla och det gjorde mig väldigt ledsen även om jag redan visste det.
(Lustigt det där att något man redan är medveten om kan slå en rakt i ansiktet Man borde ju vara förberedd)
Jag kan va väldigt naiv emot vissa, medans jag är skit hård mot andra.
Tack för att du följde med sofia.

Pidiz är ju så otroligt SÖT, men varken hon eller Elin visste hur de skulle ställa sig till mig. Jag skiter i hur Glenn skulle förklara det, det var uppenbart. De visste inte ens om de skulle hälsa eller inte. Kände mig felplacerad med de tjejerna redan när vi var ihop nu var det hemskt.

TVÅ personer som jag inte visste läste min blogg, sa igår att de gjorde det te mig. Lite kul att den ena heter Alexandra och den andra Alex HAHA gud vad bra humor jag har. Hej hej på er.


Jag är tuff, men jag vet inte om jag skulle kalla det styrka, tror inte någon annan heller skulle beskriva mig som psykisktstark. Men jag försöker nog kompensera det med skinn på näsan.
När jag blir nervös blir jag stressad. när jag blir stressad blir jag sjuk. när jag är sjuk vill jag vara ifred heh...

Igår var det stressigt. Jobbet var tråkigt som vanligt. Marcus försvann tidigare för att undvika vattenslangen. MES! =P hoppas du dock inte slutar läsa nu när du är tillbaka i stora linköping och har fullt upp. Lycka till.
 Frida blev nedsprutad två gånger på en timma haha
sen var det bara hem och duscha, hämta maria, mariberg, närcom, sofia och hennes söta babykatter utan ansikte =D sen blev det ännu stressigare jag var redan sen te sofia och så säger hon att demolitia skulle börja spela redan sex istället för halv sju. NU KÖR VI. det visade sig ju sen att det var typ en timma försenat men jaja. Gillade dem vid två tillfällen och det var när det var tunggung.
Det där var första gången jag åkte till linde med vetskapen att jag inte gjorde det för att träffa glenn, hela stan såg då annorlunda ut.

Åt med sofia och david och kände mig så lagom som tredje hjulet och körde sedan sofia te david. david har Fiiiin motorcykel. Ta ut pengar, nej mitt kort var TOMT! skit oxå. emma är en ängel
Mötte upp med Emma Linda och lindas Kalle. Hon skulle ju dansa med mig halå! men hon kände ju varenda kotte där inne så hon verkade upptagen. go är hon iaf.
Det går att vara väldigt tydlig med små medel på ett dansgolv.
malin blev dragen SÅ fort och jag hörde hem folk mellan ekeby-Almby och Ormhult!

Jag älskar min säng. Den är min trygghet. Det behöver inte ligga någon annan i den jag trivs med den som den är.
gud vad jag skriver heh. kul om ni orkar läsa. =D
döm mig dock inte för mycket efter bloggen det finns mer hos mig än vad jag skriver.

vissa saker skriver man ju dock bara inte om eller hur?  =P

vissa köper ny elektronikprylar för å gå vidare. Andra köper BH:ar.

Har solsting i regnväder


När du gråtit dig torr, du slagit dig blå och när du ramlat omkull
När känslan att ingen förstår dig är mer än du kan ta
Ligg då kvar, för det är okej att vara svag

Kom kampsång, kom kärlek till dom, som saknar nån om natten
Kom kampsång, kom längtan till dom, som tappat den på vägen
Kom kampsång, kom mod och passoin till alla oss som ramlar och
Famlar igenom livet på jakt efter något men inte vet vad

Se så ensam du är...

...ska vi vara det tillsammans?

vad det var i min blogg i måndags som fick dig att säga att du och robin inte var ihop har jag ingen aning om =P
men krogen tycker jag du ska me på imorrn!
Mamma syr just nu en klänning åt mig för morgondagen heh... vi får se hur det går jag har backup!

Världens fyndigaste varuhus.

<det var verkligen roligt igår. vi har rast och först kom Adam och frågade marcus hur roboten ute på terminalen egentligen funkade. marcus förklarade och adam gick. lite senare kom eva ner lagom tokig över att allt stod stilla där ute för att han som skulle sköta roboten var borta huxflux. hon går igen men kommer sen tillbaka helt hysterisk " Men för i helvete marcus gå ut å fixa det där då!"
alla i pausrummet vek sig av skratt.

I'm in trouble


Tell you something  that I've found
That the world's a better place when it's Upside down, boy

When your playing with desire
Don't come running to my place when it burns Like fire, boy

Sweet about me
Nothing sweet about me, yeahVissa människor kan man bara inte låta bli att tycka synd om även om man mest bara vill bli arg.

Å imorrn ska vi på gratisfestival sofia och jag. ska bli trevligt även om jag blev putt igår. ska inte bli det. allt har bara blivit så mycket tydligare. ush. naiv jag är egentligen.
Malin och Marinas lillebaby bror. haha allas bröder heter nått typ john, jon johan. Seriöst marina vad heter din bror!?


Du kanske tycker jag verkat borta i tankar
det kanske stämmer
som om jag hade nåt bättre för mig
som om jag inte lyssnade längre
och det gör jag inte heller

"Det är ju lättare att säga te folk att man är en slampa än att man är med barn efter en våldtäckt"
There is nothing in this world that I wouldn't do to be your mom.

Oh shit onsdag!


Labels or Love
Don't cry, buy a bag and then get over it
And, I'm not concerned with all the politics
It's a lot of men I know I could find another one.

Love's like a runway, so what's all the fussing for
Let's stop chasing them boys and shop some more

I know you might hate it but
I'm a shop for labels while them ladies lay and wait for loveLåt det vara över snälla låt det ta slut!

Bara måndag


Min vän <3
Tycker inte om hur vissa människor beter sig, slänger ur sig saker utan att tänka efter. Jag kan ofta vara en av dem men jag inser det fort som attan iaf och menar det sällan!


Marcus är den mest egopersonen jag stött på. Jag hade en hemlis och han trodde automatiskt att den handlade om HONOM! ha! Det socialaspelet på naturpacken har du inte lärt dig =P jag är ljusår före

Sara verkade sur idag hm...

Jo just det ni vet ju inte vilka alla dess människor är som jag pratar om hela tiden så här är en snabbis (annan variant av det avsaknas just nu...) Men vi nöjer oss med sommarjobbarna
Sara = Kvinnerstaunge. djurvård ett år äldre.
Maria= Gick på via i A-huset.
Marcus= Sköllersta unge som nu är playboy på Linköpings universitet.
Oskar= Lustig typ som kastar korv och åker med Maria.
Linda= Skit cool brud som har RÄTT sorts humor. MIN humor. (Hon ska med på krogen på fredag, vilka mer? =P )
Emil= oxå vialundare mitt hus. Verkar rätt trög men har väl sina ljusa stunder. har lärt sig lägga korv.
Micaela och Robin = Är ihop
Jenny-Ann = Blev rejält utskälld första veckan och har varit väldigt försiktig efter det.
Frida= Liten tjej som tror att hon är coolare än vad hon är, iaf utan de blåa förklädena. Hon har nog idiotförklrat mig för längesen. sånna människor brukar vara snabba med det.
Johan= Har jag jättesvårt för. Ser ut som om han hatar mig ena sekunden och nästa ler han och skratta.
Joline= typ den enda jag pratat med på andra skiftet och som är trevlig =P
Lite kort så där haha...

Det känns lite som att öppna pandorasask och det är jag nog inte redo för än. det får gärna vara som det är om jag måste välja.

Jag hoppas du pallar det där...eller det vet jag att du gör ! =D
men det var väl bra dags för dig att oxå få känna på det tuffa livet.

Sofia vart håller du hus?!

Nu tänker jag äta jordgubbar. Dagens middag. Äter jag tillräckligt många kanske jag blir en hihiBlack and gold
'cause if you're not really here
then i don't want to be either

i looked up into the night sky
and see a thousand eyes staring back
and all around these golden beacons
i see nothing but black


I thought
18 karat gold would save a lonely soul
But she don't sleep at night, afraid to turn out the light
Cause they kept pulling her hair
Wouldn't leave her alone
But if only I could read her mind
And release that stone

In her heart where the sadness grows
I'd operate with this knife
And cut a big fat giant hole
To fill with gold and light

Big girls don't cry

Det blev inte mycket te dag idag. Gick upp halv tre heh. sååå trött. kom hem tjugo i tre igår och hade kört hela vägen hem förutom typ 40 min då fille körde. Var påväg av vägen en gång det var då vi bytte.
Körde över en redan död räv och blev förföljd av polisen utan att jag visste det.

Hade jättekul igår även fast malin inte har en aning om hur jäkla negativ hon kan va ibland hon skyller bara på mig.
Jag vann en flodhäst! Andra pris, men skitsamma! haha fille döpte den för att retas med mig mig te Orvar men jag gillade namnet. Orvar the hippo.Den alldeles för söta marina åkte i egen bil med sin krulliga Carl, sin bror som är jättelik deras far och Carls kompis som var lite udda =P
har även hört att marinas mamma läser min blogg så hej hej til henne oxå! =D
Marina passade bättre i kaninöronen å ja jag ska ha maskerad så hon kan få klä ut sig till sexyrabbit haha

åker jag inte förns i höst så blir det overdressed party oxå! hehe å då får ni dra med er folk.

Jag kände mig vuxen i fredags. Nu hade livet börjat. Det kändes förjävligt men nu var det väl igång. Det är väl så här det kommer va nu? Det slog mig givetvis rätt i ansiktet även om jag var mer än beredd på det. det är bättre att försöka skratta åt det och glädja sig för andra.

Livet kommer bli orättvist rättvist.

Skrev en sak nu men det var för deprimerande så jag deletade det =P

De e hon jag vill leva med
De e hon jag vill åldras med
De e hon jag vill dela alla darJag vill inte ha hem någon hit idag och jag vill inte åka någonstanns. Kan vi inte bara ta å acceptera det nu lugnt och sansat?Do what you want, but you're never gonna break me.
Sticks and stones are never gonna shake me.
No.

Take me away: A secret place.
A sweet escape: Take me away.

Take me away to better days.
Take me away: A higher place.

Har lärt mig spela det sociala spelet

Inget värt att säga

Don't make me feel speciel if I'm not
I was born too late into a world that doesn't care
Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair

And the media couldn't buy your soul
And computers were still scary and we didn't know everything

RSS 2.0