seek and you shall not find

Eddy lyckades nästan...fick en del låtar. tack för det iaf =D sofia är underbar och fyller i lite, fast det innebär att jag inte får sova riktigt än.

Vi åker imorrn vi åker imorrn! helt sjukt. som jag längtat och nu är det dags. ja jag är väldigt nervös. det kommer ju bara vara jag och micaela lixom, så få.

Jag tror inte det gick bra...fast sista trodde jag ju det gick SKITBRA och det gjorde det ju verkligen inte...så vem vet. vi får se i slutet på september. jag har inga förhoppningar.... 25 har sökt, de tar in 18...kanske låter som stora chanser men jag kommer säkert vara en av de där sju stycken....

GODNATT vi ses om två veckor!!

- Tvärtemotbruden -

En dag kvar en dag kvar och jag svettas av panik för allt som ska packas (jag har packat för tre månader och har panik över två veckor. psyst! tönt!) och ´för att jag är så i extas. jag tänker släppa allt, eller jag ska FÖRSÖKA iaf. alla hämningar alla tråkighets fasoner, det är två veckor av mitt liv och jag åker med micaela som jag vet att jag kan bli förbannad på och när jag vet att jag kan det så blir jag INTE det =D
ni vet tvärtemotbruden här

Å för er som inte vet så fyller Sofia år på onsdag. hon har inte låtit mig glömma. Grattis i förskott men saknade skitunge! <3

jag vet precis när det var. Jag åkte under bron när jag skulle hem till micaela igår, den på 30 vägen där ingen kör i 30 =P) som jag insåg att man skapar sin egen lycka. Visst har jag vetat, visst har jag inte velat hålla med om det. men just då slog det mig hur sant det faktiskt var. när man ligger på botten är det ENORMT svårt att fixa lyckan, men när man väl tagit sig upp så inser man att det var för vad man själv gjorde och tänkte.
Jag vill skapa min egen lycka nu. Men ett hinder är kvar. jag måste förutsättningar till att göra det =P
där kom det...det som går att skylla på....


Can't forget to breathe slow
Count from one to ten
With my eyes closed
'Cos ladies take it in
And get comp- oh oh oh 'sure

Tjejen som ville för mycket

Micaela har gjort det igen =D klippt mig hihi. hon är duktig och framförallt, det bästa är att hon kan ta att jag är med och tycker HELA tiden <3

nu komenterar ni så där dåligt igen...

malin var inte glad över hur sent vi kom hem idag men helt ärligt har hon ingen annan än sig själv å skylla. hon ville vänta på david alla andra var kanon duktiga =P
tack för en jätteskön helg "mina" pojkar!! hoppas vi ses snart igen.

(jag höll på att expoldera av ilska och frustration där på bänken. håll bara käften och sluta tjata. jag står ju för i helvete på din sida! jag har inte sagt emot dig en enda gång på¨frågan så sluta disskutera det med mig då. man behöver inte fortsätta försöka övertyga en person som sagt OKEJ, sluta för i helvete å klaga på mig jag ligger på botten nu jag lovar!!)

Jag är inte perfekt, men skillnaden mellan dig och mig är att jag kan stå för det.

nu blir det mycket å göra igen. mycket som ska ordnas med... jag skulle behöva sy mig en väska heh...har matrial till det, dock dåligt med tid.

Linda flyttar snart. gud så kul för henne. Hon är orsaken till varför jag börjat fundera på Liu igen...men rent programmässigt så lutar det mer mot uppsala. jaja jag lär ju hinna ändra mig trettioelvatusen gånger innan det är dags.


They say the devil's water, it ain't so sweet
You don't have to drink right now
But you can dip your feet
Every once in a little while

Le om du vill ha sex med mig =P

Jag sov jättebra inatt, konstigt nog. malin pratade tydligen i sömnen emma kunde inte sova andra emma som jag sov med tyckte hon inte fick plats på madrassen men jag sov kanon =D
det var en skön morgon, lugnt och fint kom vi iväg till stan. alla delade på sig på fem sekunder. Emma H och jag gick lite ihop. men det är inte kul att sätta på sig en klänning, tycka att den är rätt okej och sen låta henne testa den, då vill man inte längre ha den då man sett att nåna nnan är snyggare i den =P

det slutade med att de andra skulle gå till ett särskilt ställe och äta och jag thomas och eddy skull eåka hem, men först ville jag inte på MQ och ett till HM sen var jag nöjd. de fick då i uppdrag att leta reda på topshop. de hittade det!!! duktiga pojkar. så det var jag och två små kvinnerstapojkar i den affären och jag höll ju på att dö haha! de är så roliga. folk måste ha undrat vilken relation vi hade haha. de var jätteduktiga och tålmodoga, men de drog gränsen vid att gå till expiditen och fråga om vart man hittar leggings hehe jag tycker om mina små stockholmsbratz <3

alltså allt engagemang har runnit av mig. det har varit full rulle i flera veckor och jag har verkligen inget emot att sitta själv i en lägenhet i stockholm en kväll. helt ärligt det skulle  vara underbart!''
jag vet att jag då ses som tråkig men tro mig att dra med mig på nått jag inte känner för skulle förpesta tillvaron ännu mer. å det är int emitt ansvar att få igång folk och organisera varenda gång så nu när jag faktiskt inte bryr mig kan de ju ta å visa hur jävla duktiga de jämt säger att de är =P jag står inte ivägen =D

Det är skönt å ha folk man kan få klaga hos när man blir smått galen. jag måste få ventilera men jag kan inte göra det åt de/den som behöver höra det för det är ingen idé håll bara käften och ventilera senare åt annat håll.

Kanske börjar det bli lite mycket tjat om turkiet här i men ha överenseende meed mig. jag åker snart och detta har varit planerat ovanligt länge för mig. jag MÅSTE göra en massa sittups när jag kommer hem från stockholm haha. å micaela det blir det varje morgon tio stycken i turklandet mohaha!

I wanna shake my boobies

Vi är i stockholm! Malin dricker godis. Jag vill sova =P emma H har sprungit in i ett fönster. Linus vill oxå sova fast dricker öl istället. Emma C är tyst men cool lite sprit så har vi ändrat påt. Eddy delar med sig av sin filt men har inte fixat min musik GAH! Thomas försöker lära oss ett nytt spel...det går så där =P det kommer inte gå haha jag försöker verkligen men jag orkar inte. malin är hyperengagerad!

tänk om man var spelutvecklare!

Malin till Eddy "har ni havregryn?"
Alvida "Ehm...tänk på vem du frågar"
Malin "Ja men de hade ju mjöl"
Eddy "Det är från Elin"

sista dagen! jobbet är slut. turkiet hägrar. nu är det shopping imorrn, voicefestival och "uppträdande" här i stockholm. sen rida med fille och *host* vaxning =S sen intervjuvn!!!
micke sa till mig igår "ring mig när du kommit hem från turkiet så får vi se" alltså VI FÅR SE, inget är bestämt. jag har lärt mig av mina misstag förutsätt att du inte får jobbet =P och sen säger marianne te mig "har inte micke pratat med dig om att han ska ge dig förlängt?" Öhm...nej inte med så tydliga ord. men ja, vi får se =D

galet hemma igen så skönt att få åka hit. SURT att få se deras lägenhet, lägenheten jag skulle ha flyttat till! visserligen är "rummet" jag skulle få inte ett rum...det är typ en gardrob heh. inget fönster.

Vi hade en mycket intresant upplevelse på motorvägen påvägen hit. om vart annat körde en bil med RAC på om oss och så körde vi om den för han höll inte jämna hastighet och när det hände för tredje gången började vi ana ugglor i mossen =P men det fortsatte! omvartannat i typ en timma! när vi väl svängde av fortsatte han men han både vinkade och blinkade en massa vi DOG av asgarv!!!

vill egentligen bara sätta mig å titta på supernatural men det tror jag inte skulle uppskattas. vill dricka men då kommer jag garanterat SOMNA

Jag måste ta ett djupt andetag och släppa det här nu. jag är påväg ner för en mycket farlig väg. jag känner det. men det är svårt i vissa stunder, vissa minutrar när allt annat är så tråkigt, så stressigt så påfrestande och jobbigt det är då man vill klamra sig fast vid det lilla positiva ljus man har, men det får jag inte göra för gör jag det engång till så kommer jag fastna. fastna i klistret och det är karlssons klister så jag kommer aldrig kunna bryta mig loss och då är det kört.
Titta inte direkt på ljuset och andas!

Ja, det är så det går till

Jag skiter i om människan mår så dåligt som en människa kan göra man säger ALDRIG "jag kommer ta livet av om du inte vill ha mig". Man gört bara inte!

Hoppas eddy klarar uppgiften jag gettt honom =P

Jag var på så fruktansvärt dåligt humör idag på förmiddagen. verkligen sånt här "jag hatar hela världen och mitt liv suger"-humör. Vad fille dock inte förstår är att det då är bättre att bara nicka och hålla med mig istället för att käfta emot!
de ska för den deln skaffa en till hund för er som inte visste =P

Jag var skitduktig. jag tog känslorna och stoppade undan dem i en lite ask och så gömde jag den i lillfingret. Klart. nu är jag stark och redo och vad tror ni dumskallen gör!? jo han dyker upp på jobbet och demolerar totalt min fina lilla mur. skit oxå <3 å ja jag har fallit. totalt jävla krashlandat är vad jag gjort. fallskärmen typ eldade jag ju upp.

det är väl ingen ide å sova en timma? vart tar tiden vägen?
köpte en lite cdspelare idag som ska med te turkiet. musik på telefonhögtalarna är ute! haha

imorrn åker vi direkt till stockholm utan att passera gå, alltså kumla. = direkt ifrån jobbet
Imorrn är min sista dag...

You got to understand there are on second chanse

I'm back! Sorry för avbrottet men pojkar kan ju ha den effekten =P

Det är EN vecka kvar! En jävla vecka det kryper i hela kroppen på mig (jag vill jag vill jag vill) och så mycket som ska hinnas med innan dess. men mest nervös är jag över tisdag hihi går det bra får ni veta hehe. sista veckan på jobbet och det slog mig faktiskt inte förns idag påväg hem från stallet. (skyller det på pojken oxå.)
märkt hur jag börjat relatera te annorlunda låtar på annat vis. tur att jag åker nu. inte bra...inte nu.

Jag har blivit totalt dödskär i Lilly Allens NYA - It's not me It's you. men nu hittar jag inte texten till den. men hon sjunger iaf balnd annat att "du är ju så undebar, du är den rätta för mig, så snäll så omtänksam, men i sovrummet är du bara dålig! och du är elak som inte bryr dig om att jag inte får skrika"

känns konstigt att jag ska åka te stockholm utan sofia... =( men det måste ju gå det oxå...

andra kommer hem efter en arbetsdag och tar en grogg, jag tar ett glas pepsi. mamma kommer hem idag suck....
så underbart å bo ensam!

ville skriva mer eftersom jag inte gjort det på FLERA dar! (eller skriva något djupare iaf) men klockan är redan åtta och jag måste både laga mat och dusha. hade hoppats på att hinna se ett supernatural avsnitt oxå men det kan jag väl glömma.
red bella idag och hon känns lixom "kort" i dressyrsadeln. alltså i steget, men tror det är en vanesak ´för på slutet gick det bra. precis innan jag kolappsa, som vanligt hehe

efter turkiet ska jag ta itu med migg liv. men INTE innan dess =P nu är det bara det som finns i mitt huvud...och stockholm...och kladdkaka tills på fredag haha

"Ska ru äta öpp den dä ell?"

Gömmer mig för vädret

Hej alla ni få glada människor som läser detta haha. just nu är jag placerad i maddes soffia i arboga med fille dator i knät och en blondi vid sidan om. samt har jag en man som jag inte minns namnet på i andra änden av soffan. Vi två väntar på att maten från igår ska bli varm i ugnen. att det no hade varit bättre å gått fortare å stoppa en bit var i micron kom vi på alldeles för sent.
han typ sover och jag spelar gammal rock. haha. micaela säger att jag gillar gubbrock =D

Flickorna är å handlar "frukost" så då passar jag på då jag inte lär vara hemma mycket denna vecka heller. pappa har ju för den delen kidnappat min bonk till öland. mammas satans blommor måste jag vattna. så de är min anledning till varför jag måste hem haha

kanon härlig dag igår. marknad. vovve. tornerspel!!! förfest i bra klass, mat, krogen och skjuts hem med en okänd pojke som det visade sig gick sista året på kvinnersta skog!!

Jag saknar Linda. jag gör faktiskt det! Å nu ska hon flytta ända till linköping lixom. bäst för henne att hon inte drar sig ur stockholm. gud vad turkiet närmar sig. läskigt =P

jag gick med på väldigt mycket igår. saker jag aldrig nånsin skulle gått med på om jag varit nykter! haha fixat hår, bestämda kläder och fixat smink. jag såg INTE ut som mig själv. men när jag vande mig blev det bättre. bild kommer med stor sannolikhet på bilddagboken hehe

Fille ska te stallet, madde ska flytta men de vill att vi nu ska åka å bada här i arboga! nej nu vill jag åka hem. undra varför hihi. ingen som vet ingen som vet eller...?

Spara och publicera

Imorrn åker dom!!! Jippi! Lite synd då bara att jag typ inte kommer va hemma i helgen. Fast imorrn ska det bli mys! Jag är faktiskt en väldigt mysigmänniska mohaha!

Ikväll är det fringe. det ENDA program jag följer på tvn!

Härligt väder idag. synd att man jobba. Att jag jobbar har folk väldigt svårt att fatta. förstår det inte. har jobbat sen början på maj och folk blir fortfarande förvånade.
På jobbet idag lyckades jag med sylvasskniv skära mig längsmed och under nageln! AJ!
Det är väldigt svårt för mig som inet är insatt att veta omd et finns mycket arbete eller typ inget. kan va tomt i hyllorna men finnas massor att göra.

Min bror är korkad! Smäller ivåran dörr bara för att det är enda sättet att stänga pappas dörr på.

Det har varit hallondagar nu. Sofia gav mig hallon och glass igår och idag kom mormor med det hehe. sen är jag ju rätt korkad oxå, för jag vill ju inte vara som någon annan så när det är säsong för jordgubbar så är ju inte jag sugen, men i början och slutet när de är DYRA DÅ vill jag minsan ha.

Läser en bok jag blir irriterad av. Hon har kännt människn i två veckor och hon säger upp sig från fint advokat jobb i Boston för att flytta till landet med en amn hon egentligen inte vet nånting om! Dum brud.

Köra-om-Alvida-dagen

Katter ska hålla sig bort från vägar!!

Tack emma. Tack för att du reagerar på vad jag skriver. det gör mig verkligen jätteglad. å sen att du reagerar positivt är ju bara en bonus! haha
jag vill säga att jag kommit en bit på vägen, men faktumet är detta att jag bara egentligen har lärt mig att acceptera att andra människor inte är i lika stort behov av "frihet" som jag och jag har lärt mig att acceptera att folk inte alltid klarar att jag då resonerar som jag gör.
Alltså, jag har inte ändrat mig angående att skulle JAG åka utomlands i sex månader så skulle jag inte klara av att ha en pojkvän hemma i sverige som jag då skulle gå å sakna 90 procent av tiden och inte heller då kunna njuta av något. MEN jag har lärt mig att alla är inte som jag. de flesta vill försöka, de flesta klarar inte att släppa taget bara pga av att de åker bort. jag förstår mig inte på er men jag fördömmer er inte längre =P

Så trygg som jag kände mig igår kväll har jag inte gjort på år och dar. Tänk att ett par armar från någon specifik kan framkalla en så stor lugnande känsla. En arm runt mig och jag kan äntligen pusta ut. strunta i allt annat och bara slappna av. Jag sov förlite i natt men jag sov gott.

Det är ju en sak jag kommit på. varför jag är sån som måste sova så MYCKET. 13 timmar är kanon för mig. MINST tio! Jag sover dåligt. jag sover "lätt" inte djupt. jag vaknar väldigt lätt, har svårt att somna och ja jag vaknar SÄLLAN, mycket sällan utvilad om jag inte får vakna av mig själv efter många timmar.

Nu vill jag åka till turkiet! Jag klarar inte att vänta längre. Att säga att jag vill ha det överstökat är helt fel, men jag vill hoppa över dessa två veckor nu och leva dem när jag kommer hem istället =P

Piss skit och prutt. Jag hade ju lovat sofia att följa med henne till stockholm 5 sep och så går min familj å bokar in kräftskiva då (internsupafest). men jag lovade ju sofia först och vissa bitar av mig vill leka "mamma med kamera och skjuts" åt henne, och vissa andra delar av mig är BARA avundsjuk =P
sofia ska på lumpenbal kanske jag ska säga

satt för den delen å klaga på sofia förut över att hon gör för mycket åt david (david behöver ta å skärpa sig lite. det är MIN åsikt, inte sofias! hon är för snäll. Alla ni pojkvänner därute behöver skärpa er!) men så gör hon omelett åt mig och jag bara tackar och tar emot. Fy på mig...

Men iaf...detta är allmänt men ja det är inspererat från vissa håll. Jag fattar inte hur ni bara kan ta skiten? För fan slå han på käften eller säg ÅTMINSTONE att ni tar illa vid er!

Patrik Isaksson - Hos dig är jag underbar
Detta skulle någon kunna säga åt mig och det skulle stämma allt för väl:

Jag undrar om Du
Hade kraft o ge Dig av
Eller mod o stanna kvar
Vågat bygga på nåt nytt
Jag undrar om Du
Har kunnat ge och kunnat ta
Kunnat öppna Dig som jag
Vågat vara här och nu

Am I alone?

Bökig jag är, eller rättare sagt min mamma och jag kan inte var aspontan. Spontanitet resulterar bara i ännu mera bökighet tycker jag...

jag hatar saknad. den känslan. jag hatar den. det är nog den känslan som kan sluka mig totalt. Den kan äta upp mig inifrån och ändå låta det fortsätta göra ont när jag till och med redan ligger på golvet och gungar.
Saknad är en läskig sak om man börjar låta den härja fritt. den borde sitta i sele och koppel. Det är vad jag försöker med nu iaf. men istället för att försöka slita sig har den slagit rot i magen på mig och ligger där nu och gror. Jag undrar hur länge jag kan kväva den. dö kommer den knappast göra i första taget och ett sött ord från honom och den kommer bryta ut och bli hänsynslös. säg inget snällt jag ber dig.

Ville ju bada den här veckan. verkar inte bli så. Vad sägs om nästa?

Fick världens bästa idé till en musikvideo för den där låten Evacuate the dancefloor med Cascada. HUR jag kom på den tänker jag dock inte förklara det kan ni nog räkna ut själva höhö.
Det ska va en tjej som står i sitt rum i BH och mjukisbyxor och som dansar och sjunger för fulla muggar!
As bra!

Å sofia! Bilden jag la upp på dig OCH david på bilddagboken borde ju som sagt vinna pris! Den är ju så grymt söt! Sluta skäll på mig. Ni är kanonfina! och det verkar alla andra oxå tycka =P

Naglarna måste bort de går inte att jobba med. SKit oxå
Träningsvärken var total idag efter ridningen il ördags aj aJ AJ!
När jag får jobba med Kai får jag visserligen verkligen jobba men dagarna går =D

Imorrn ska jag försöka få bilen fixad efter jobbet. ratten skakar ju förskräckligt!

Jag har gett upp hoppet om sommaren. Är jag den ende?

Den lugna helgen är snart ett minne blott

Nä nu får ni ju ta å komentera lite. Börjar känna mig ensam =(

Dags att resa sig. Dags att gå.
Dags att springa. Dags att sluta stå
Med dessa små kliv tar jag mig fram
Men det hela kan endast sluta i skam
För stegen är så små
att de det nästan inte räknas som att gå
Dags för längre steg
Ni var duktiga som teg


Jag har jätteskriv lust men verkligen ingen som helst inspration. Det där var ju rätt lamt. HIhi itta på mig lixom jag kan rimma som en tre åring duktig jag är....

Det var denna helg alltså. men för att ha varit en lugn sådan så känns det ändå som jag fått ut väldigt mycket av den. Framförallt sömn! I lördags sov jag till två och jag skulle mycket väl kunnat ligga kvar hela dagen men jag skulle ju rida med fille för ida så det var bara att masa sig upp.
Ridningen har för den deln skitkul!

I fredags var vi på spökvandring och det var grymtcoolt. jätteduktiga skådisar och det är verkligen en fredagsgrej jag rekomenderar. Vad som hände ska jag inte säga för då förstör jag om ni väljer att gå.
Efteråt körde jag hem Linda till Pålsboda. Är som fellingsbrovägen på natten. full med djur!

Nu kommer det vara full rulle fram till Turkiet. då är det det sen sitter jag här igen... utan jobb utan pengar utan planer. suck. men jag har ju av historien även lärt mig att det löser sig...efter ett tag iaf. lite funderingar har jag ju faktiskt även fast stockholm sket sig.

RSS 2.0