Have fate in me!

Ännu en dag i korvhavet
det roliga med å jobba sen vecka är att man kan lyssna på pang prego
Å det är inte svårt att lägga korv! Herregud! Har man inte lärt sig det på en vecka borde man sluta för man blir aldrig bättre. Gnällde jag förra sommaren när jag stod med ronnie över att det gick för fort ökade han =D

"Jag läste din blogg" börjar bli en lite uttjatad mening. Kul att ni läser, men att börja en mening pået sättet och sen förvänta sig att jag ska förklara nått, det är ingen idé.
Jobbigt imorrse, när marcus frågade hur det var var inte gråten långt ifrån. ush vad töntig jag kände mig. då är det bara å pallra sig iväg så fort som möjligt =P

marina skrev i sin blogg att vi minsan inte skulle göra det te en vana att tro att hon skrivit i sin blogg varje dag, för det skulle hon inte göra. visst visst säger jag det blir ett beroende förr eller senare.

Jag känner mig som en berg och dalbana... Med solen blev humöret bättre iaf. Å det går ju inte att gå omkring å vara ledsen helatiden, det funkar ju inte. Sånt smittar ju å jag vill ju ha glada och trevliga människor runt mig. Mycket jobbigare å va dyster. men jag tänker inte lova något. Men tyck inte att jag är dum i huvudet om jag ena dagen är glada solstrålen och nästa ett regnoväder. jag kan inte rå för det.

när humöret gick upp kastade jag korv, gjorde bort mig och hade trevligt med Sara på slutet. en "intresant" människa. Jättetrevlig, men jag skulle inte vilja bli ovänn med henne och hon är precis som burktanterna "min korv!" haha
lite gulligt tycker jag.

Roligast på dagen var ju iaf malins "minideprission" över mig och glenn, haha låt mig skratta åt det snälla.
tänker man kortsiktigt så har väl inget förändrats... men jisses.

mamma kryper på golvet och slår ihäl sig.


Radio är en underbar uppfinning!


Hey hey you you I know that you like me --bra låt
Jag har ju faktiskt tagit studenten

det har blivit ett hål på min dörr

when you don't think you need love, that's when you need it the most

Något jag vetat om i över ett halvår hände idag


Jag känner mig alldeles för stark...alldeles för okej med det hela, för det är jag inte! Men jag vill inte vara den enda me de här känslorna. jag ville att han oxå kunde visa hur han kände.
gråter jag bara för att det är det man borde göra? jag vet inte. jag vet inte hur sånt här funkar. Men jag är så rädd för att inte kunna sluta grina.

kanske fel forum detta, men jag vill va ifred men endå ha människor runt mig.
Släng er inte på mig. vet inte hur jag kommer reagera. jag kanske kommer va skitcool, eller bryta ihop, var beredd på båda om ni tänker ge er på mig.

alla som varit hemma hos mig vet hur baksidan av min dörr ser ut och kan nog räna ut vad som hänt med den.
 Partybåt 2008 Magaluf

Ett krossat h....

Nu är det officiellt. jag är påväg å bli sjuk. jag är väl det men inte tillräckligt för å va hemma från jobbet än iaf.

gud vilket tråkigt jobb jag har! har iaf haft väldigt mycket tid att tänka på denna vecka och mitt huvud har kännts mer som en cocosnöt än mit teget huvud jag har inte kunnat fatta sakerna det hittat på.
vet inte om jag kommer ångra grejerna jag vill skriva här i, men för tillfället ser det inte ut som om det alls skulle kunna bli någon ändring

den här helgen är ett faktum. jag har vetat om den alldeles för länge. ska inte ljuga, bölade som en gris påvägen hit. försöker nu va positiv dock.
men det är rätt uppenbart...eller kanske inte. jag blev iaf som mest medveten om det alldeles nyss faktsikt. jag har väl inte all fakta i min hand inför söndagen och ha förutfattade meningar är väl inget bra så vi lämnar söndagen oanalyserad. men det gör ingen skillnad.

vi är väldigt olika. växt i från varan känns lite väl, men visst händer det mycket på två år...
jag har fått mer förståelse för vissa saker och mycket mindre för andra.
hur olika vi prioriterar egentligen. kanske blir du arg på mig för att jag skriver som jag gör, men det borde ju inte spela någon roll längre eller hur? du är medveten om dte på ett plan hur som helst.

jag är sån som hellre åker te stockholm över helgen, äter god mat och myser i bilen och ute.
Du kan oxå tänka dig det och tom gillade det, men du gör det nog i grund och botten för min skull vilket kan vara gulligt ...i början...
Du prioriterar dina vänner väldigt högt, något som lett både till stor lycka och sorg för mig. jag har aldrig varit i den situationen så jag KUNNAT träffa mina vänner kl 2 bara för att se en film. lyssnar jag på dig och dina vänner kan jag inte förstå vad ni får ut av varandra, men det gör ni ju ni älskar det och jag har alltid stått utanför det, men det har jag nog velat.

kanske skulle saker ha varit annorlunda utan arvika och mallorca, men det får vi aldrig veta eller hur? jag vet vad som behöver göras, frågan är om jag vill det...? ja vad fan vill man egentligen med livet? jo det vet jag, långsiktigt, men hur fan överlever jag denna vecka?

gud vad jag snackar skit.

rädd för att jag ska ta detta på ett lite för moget vis. jag orkar inte förklara hela harangen, trodde att bara säga att du skulle göra lumpen skulle räcka, men det funkade ju inte på nån.... folk kräver mer. sluta med det. det finns mer, klart det gör! Men that's none of your busnies!


försöker bygga mur för nästa vecka vi får väl se hur det går.
fille kom ihåg att jag är på din sida jag älskar er över hav och berg! alla MINA vänner


kanske kommer jag ångra mig, alla vanor är hemska att bryta, kanske är vi inget annat än just det för varandra, vanor? klarar jag av att vara så synisk?

Nej det gör jag inte it's love gone bad.... or out...

kram från mig i soffan vi hörs

Fel människa på fel platsPratar INTE om glenn i rubriken haha
Jag kan ju bara inte låta bli! Kolla så fina vi är! MItt nya älsklingsfoto. det förra var på honom och orlando i Anderssons stall. Har det fotot på dörren men vet inte vart det är längre digitalt.
Ni kan lista ut vart vi är påväg va? hihi

Jag luktar korv, men det ska jag straxt råda bot på.

Har kokat ihop en massa påhitt idag i mitt lilla huvud. Snart har jag ju huvudvärk för att jag INTE har något att tänka på! HA!
Vet iaf att jag ALDRIG mera vill ha ett jobb där allt ska gå på rutin. Förstå rmig inte på dessa människor. Är det stolta över vad de gör? Jag tycker att jag har rätt att ställa den frågan därför att jag tycker inte att världen skulle gå under om deras jobb inte existerade. jag äte rju lixom inte ens korv!
Men ett jobb där vissa moment går på rutin efter ett tag det är helt okej, tom skönt då man kanske är lite trött och inte orkar engagera sig.

Hur svårt kan det vara att lägga korv lilla människa! Har man inte lärt sig det efetr två dar då är hoppet ute för en! Och för honom har det gått tre...

Lite bakis på livet

When that man in the sky points his finger at yo, don't you ever think no one is better than you

Tänkte köra lite analys så här fördomsfullt innan jag verkligen lär känna folk på lithells. Eftersom jag inte kan allas namn än så passar det ju bra, nämner inte dem jag vet heller de döper jag om säger vi.
Fröken rödtott är mer ytlig än vad man tror, herr president dras till tjejer han inte kan få. Dam bilkörare är lik min faster på mer än ett sätt. Burkdamerna är trevligare än man tror. KOmpisens kompis trodde jag skulle bli vår nya sandra men nepp hon är cool =D

saknar alla grabbarna från förra året. kommer bli en seeeeg sommar Trodde två personer var syskon men det visade sig att de var ihop haha dålig radar alvida!

lite putt idag. alla ska ju göra sammaarbete JA jättebra och jag vill gärna visa vad jag går för, men idag blev det lite väl. bara de "starka" grabbarna får köra falukorv, men nog fan kan det vara lika tungt å packa på fyran! Stod tre killar på maskinen och soran lullade omkring överallt men endå satte de mig på det tyngsta och jobbigaste. folk som gick förbi försökte hjälpa till, men oftast på väldigt onödiga vis.

sorry malin inga inside scoop orkar inte göra så. säga samma sak te flera.

Seriöst lever jag alltså för godnattsamtal och sms? Vill jag vara sån? trodde aldrig jag skulle bli sån.
att se människorna på lithells skrämmer mig oxå... Visst jag kan förstå dom som jobbat där i över 30 år och börjar närma sig pension, det är vad de gjort hela livet det är vad de kan. Men de lite yngre som jobbat där i runt 6-7 år dom skrämmer mig verkligen! Vill inte bli sån.
Igår när jag letade lite jobb så slog det ju mig att jag är ju för fan ingenting. Jag kan inget eller jo det kan jag ju men jag har inbget intyg på det som jag kan visa en arbetsgivare.


Vårt kylskpå har lagt av... heh... undra hur mamma har tänkt å lösa det...?


Malin och emma i lite lagom onyktert tillstånd på Mallorca. Endast jag kunde öppna dörren de första dagarna.


tjofräsen är inne

Första dagen avklarad, 45 kvar, eller vad sa maria? Marcus gick hem vid tolv första dagen MES hehe
otroligt ont i bena. Regn, gör inget fult väder när jag är inlåst = bara bra. Ja maria var faktiskt inlåst idag!

Allt var sig likt, lite nyare och större maskiner bara som ingen förstår sig på. Vi var så mycket folk att te andra rasten var det slut på korv!

Är övertygad om att Tina har något emot mig. ska bevisa det den här sommaren. Snacka om att jag verkligen försöker stålsätta mig inför denna sommar vill mest bara bli av med den, men allt måste ju ta slut nån gång, det vet jag ju allt för väl vid det här laget. Även det jobbiga. skulle ju bara vara mycket trevligare om man hade nått å se framemot. Alla frågade idag vad jag ska gö te hösten och svaret var inte givande.


Piss skit och pung! Allt skiter sig. Västerås cruising är i helgen och sommarstad gotland är inte varje år! Senast var 2005! Suck


jaha nu säger fröken sofia att det ska va fest hos MALIN den 5 juli. jag hade fått för mig marina.... Trevligt hursomhelst. om man nu är bjuden haha
saknar vännerna och tyckte verkligen inte om det när malin antydde att vänner inte var nått värt för mig. då kände jag mig väldigt nedtryckt eller vad man ska säga...
Vänner betyder ALLT för mig, särskilt dem jag fått på gymnasiet, en helt annan sak är det att jag inte är den bästa på att hålla kontakten då jag efter en hård arbetsvecka kanske hellre stannar inne och tittar på en film än å går ut och spelar brännboll med dem i regnet.

jag är med på det mesta bara ni visar att ni vill ha mig. tvivlar ju så lätt vettni.

så ett sånt här sista fjortis/blogg ord att för att man ska vilja fortsätta läsa något vill man känna sig speciell och utvald så denna mening är tillägnad min trognaste läsare Sofia Bergwall.
"There ain't nothing wrong wiht the radio" Puss på dig och det är inte meningen att du ska förstå allt =PDet bli alltid värre frammåt natten
Låt korven leda dig

Marina informerade mig om hennes nya blogg vilket jag verkligen tyckte var på tiden att någon skaffade sig. Känner mig ju lite ensam ibland i denna jungel. men sluta för gudsskull inte läsa min.

Vissa blir jag så stolt över. Micaela har slagit sig fri. Låt det nu förbli så gumman!
Marina omfamnar världen. Malin sätter upp mål och vissa övriga har ron att bara njut kanske för sista gången. Ta vara på det.

Imorrn är det lithells. Marcus kallar det tydligen för att nu börjar helvetet, men vet inte om jag vill gå så långt. Lite orolig över vilka typer av människor det blir bara. Hittade ju inga jag kände igen på mötet.
Maten är fixad och jag funderar allvarligt på att gå å lägga mig. Igår gick jag inte ur sängen förns klockan tre och imorrse kändes det i ögononen som om jag gråtit hela natten, vilket jag endast gjorde på kvällen.
Börjar tro att mitt undermedvetna börjar komma i kapp mig.
Ni lär märka.

Har nu fått höra från fem olika håll att jag missade världens drag på midsommarafton. Men jag ångrar ingen ting. Tiden är knapp jag är en blodigel.


Måste leta info om sommarstad gotland och cruising i västerås. Vlka ska med?Även regnet måste väl ta slut någon gång?

mallorca på en nöt

Är hemma nu! Dåligt väder i början, jobbiga malin och emma och konstig syn på hur man super.
MEN härlig strand, snälla flickor som dansar bra och trevligt på underbar.
ÅNGRAR INTE ATT JAG ÅKTE, Även om det var tufft ibland. hade världens fjollhemlängtan i början och slutet. Glenn! haha

sen har ju jag å malin tendensen till att alltid gå på upptäktsfärd på helger när allt är stängt! fick se katedralenen i palma utifrån. trodde att det beror på att man åker dit i mitten av veckan vill sola och bada de första dagarna och sen när man väl blivit lite vänn med stället vill man se sig omkring och då är det helg...

Å jag som inte skulle shoppa heh... Ingen ridning bidde det heller men jag orkade inte angagera mig

hur som helst tvinga mig inte ta tag i saker som jag inte ens själv vill göra! gör det själv så hänger jag på istället.
Folk kan inte eller vill iaf inte dansa, bara supa.
Träffa en trevlig hallick och två trevliga skottar hihi

nu hägrar kalla lithells och mer info om resan lär dyka upp i doser allt eftersom.

Glenn hade iaf haft en vild student vecka....har inte dåligt samveta för nått längre. det ni! stackars emma hon blev så chockad.
glenn är inte dum. igår ville han verkligen se på fotbolls EM och det VILLE INTE JAG men han övertalade mig rätt lätt med jordgubbar och grädde hehe och jag hade jättemysigt med honom och hans föräldrar såg oss själva lite idem. Det där att vi bara är gulliga emot varann när vi är själva, tror hans föräldrar är likadana.
När t.o.m jag som varken bryr mig eller kan nått om fotboll tycker att sverige spela dåligt är det illa!

Jordgubbar och grädde idag! Mums.


Puss och Kram från lantfjollan

RSS 2.0