Tro på mig

Idag åker mamma och anton...snyft...nu får jag sitta i kalla trappen igen. Deras iväg färd stressar MIG. Förstår inte varför.

Fy fan vad kallt det var i natt. Minusgrader. Vattnet i hästarnas badkar hade frusit och jag sov med fyra filtar och full sprutt på elementet.

Det är hästar som behövs flyttas, avmaskas, borstas men all min ork har bara flugit sin kos... Känner mig väldigt onödig just nu ärligt talat.
Å så är jag smått panikslagen över allt detta snack om barn och giftermål, hus och jobb. Herregud! Det är så mycket jag vill hinna med innan dess. Någon lägger krokben för mig, är det jag själv?

Hjärnan jobbade på högvarv iaf igår kväll. Det där livet jag legat och väntat på det har helt klart börjat nu sk avi bara se om jag kan hinna med det. Och om jag pallar...Jag vill vara den äventyrliga typen men är jag det?
jaja jag är väl inne i en svacka eller nått rätt normalt för mig faktiskt så fort jag går in i slutspurten av något.
Istället för att lägga i en sista högre växel i slutet av trean när allt behövdes fixas säckade jag ihop totalt istället. Det är alvida det...suck.

Detta kanske blev mycket text  men det är värt att läsa så skönt låt haha


Well I saw you with your hands above your head
Spinning around, trying not to look down
But you did, and you fell, hard on the ground
Then you stumbled around for a good ten minutes
And I said I'd never seen anyone look so dumb before
And you laughed and said I still know how to turn you on though

See you're not what I expected
But you're the only one who knows how to handle me
And you're such a great kisser and I know that you agree

I hope you can forgive me for that time
When I put my hand between your legs
And said it was small
Cuz its really not at all
I guess there's just a part of me that likes to bring you down
Just to keep you around
Cuz the day that you realize how amazing you are
You're gonna leave me

You're the only one who
Holds my hair back when I'm drunk and get sick
You're the only one who
Knows exactly what I mean

Castelfa...filentino....??

Först tänkte jag skriva här om dagen och dess grejer som ABSOLUT inte hade med julen att göra eftersom alla bloggare vid det här laget lär skriva om just vad de gjort på julen...TRÅKIGT.
Men nu var det så att min julafton var knappast tråkig haha

Jag å kristin åte julbrunsch hos mamma och anton och sen red vi på banan. Jag red barbacka med bett på fernando, å ja det gick väl inte bra men det gick definitivt BÄTTRE än förra gången haha. Så mysig häst om han bara kunde lära sig att röra sig frammåt för egen maskin. Men jag sedan hoppade av började magen bete sig konstig, den krampade å hade sig.
Lussebullarna jag smällt i mig var inte Alvidabullar visade det sig. "Kristin nu går jag å spyr" och så jag gjorde. FÖrst på toan uppe på slottet sen låste jag in mig på våran toa och satt där lagom utslagen och spydde om vartannat i typ en timme sen totaldäckade jag en stund, men sen var jag okej =D
Får jag bara ur mig skiten så är det ju bra. Men jag förvarnade folket för att jag resten av kvällen kanske skulle "lansera lite dofter" hehe.

På kvällen hade vi julmiddag som blev riktigt lyckad, vi skämde ut oss runt granen och åt gröt och drack "glögg"

Intresant julafton helt enkelt.

Mamma tänker tydligen köpa Castelfalfi....

Buon Natale!

God Jul!
Fast det känns inte riktigt som den julen jag kanskde velat ha. Det är trevligt här men det saknas lixom lite för många bitar. Förra jul och nyår var verkligen helt underbart =D men då såg ju livet annorlunda ut oxå.
Körde Karin till stationen imorrse. Hon är påväg hem nu men p.g.a dålig plannering är hon inte hemma förns den 25:e!

Det är så skönt å få ta det lugnt med mamma haha Fast hon är väldigt duktig på att försvara sin son när det är han som gjort nå dumt! Helt underbart å bada i varm"källa".  Varm pool snarare med svavel i hehe men det mådde jag bra av.

Idag har folk envisats om att klä en sketen gran å jag är inte intreserad. Jag vill gå å sätta mig i ett rum å se på en film, gärna i sällskap av min familj.

BASTA!

So is it goodbye?
Is it time to set you free?
Is it time to let it fly?
Is it time to let it bleed?

You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you
And the sun will come on through
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

En snabbis

Skrev ett inlägg häromdan men det ville inte datorn publisera... Det finns visserligen internet i mammas lägenhet men det är inte bra. Ja mamma kom i fredags! Jippi! Igår var vi till San Gimignano och åkte på sightseeing trevligt å få se sig lite omkring vi är ju så låsta här på gården lixom. Idag blir det varmakällor i Siena.

Nu när mamma är här har nedräkningen börjat. SNART får jag åka hem å träffa alla mina härliga vänner och sova i min säng!!! MIN SÄNG.

Micaela varför trodde du att jag var hemma nu?

Nya tjejer har det dykt upp oxå...man ska ju inte ha fördommar men....

Vilka vill följa med te ullared en veckodag vecka 3?


"Nate från gossip girl" i Italien

Okej ja jag måste ju berätta om den otroliga natten i Florens 13 december.

Klockan sex tog vi tåget från Castelfiorentino till Florens. Sen letade vi efter skolan är luciatåget skulle vara men p.g.a dålig info av Veronika och Marita så stod vi i en kvart utanför rätt port  utan att veta det och kom då precis för att se luciatåget tåga ut...skit oxå.

Sen tog vi oss till en irlänsk pub som skulle tydligen ligga VID katedralen...kataedralen är det the doum? Nej puben HETTE the Cathedral. Så där satt vi oss och drack oss lulliga och käka chips en och en halvtimma. Blev erbjudna drinkar av 14 åringar. NEJ TACK! När det äldre och mer attraktiva sällskapet som satt på den smala puben innan gick sa en av grabbarna "he's leaving girls run after him" haha
sen gick vi till YAB men det visade sig att de öppnade inte förns 00.30 så då skulle vi går till Twice istället men hamnade på baren Slowly...? jag är inte spontan när det är nån annan som bestämmer att det är det jag ska vara så jag blev lite putt. Träffade en rik fransman utanför toan haha. men vi gick iaf till Twice sedan.

Jag vantrivdes. Så mycket folk dålig musik, nej jag var verkligen inte på humör. Tjejen i gardroben tyckte även jag skulle betala 8 euro för att hänga in kläderna och jag bara inte en chans! Så ur med alla värde saker och så sutta jag den på en soffa som så många andra gjort.
Tillslut fick jag tjejerna att gå därifrån iaf. Fenomenet med ringen är nu ett faktum. Å detta land och dess killar de är ju galna!  Vi blev bönade av sju killar utanför twice. Det är så mycket killar på krogarna här så vill grabbarna ta sig in på krogen måste de har en tjej vardera med sig!

Jaja vi gick därifrån iaf och börja röra oss mot YAB. Då inser fröken Karin att hon typ har supit upp alla sina pengar och vill inte lägga 16 euro på inträde på YAB. Alvida blev då mycket frustrerad. Det kunde hon inte kläckt ur sig INNAN vi gick från Twice. Å jag som såg så fram emot YAB med röda mattan å allt. FUCK. men nej hon gick inte att övertala och vägrade låna pengar trots att vi erbjöd henne.

Ja då blev iaf uppraggade av en man som tyckte att vi skulle följa med till klubben 21...det visade sig sedan att han nog var inkastare och klubben SÖÖÖÖG. In och ut.

Vi hamnade hursomhelst igen på Twice...DÄr däckade Karin i en soffa med våra väskor och jag å Kristin gav oss ut på uppdrag. Eller ja kristin hade uppdraget hitta ett hångel och jag hade gett mig själv uppdraget att inte vara den mesiga blondinen som sist. Vilket verkligen var tur för gud vad vi har slagits med grabbar. "NO NO NO!" Hur säger man lesbisk på italienksa för det måste jag börja säga. Det var alltså galet dom kom från alla håll!

Men kolla men sen på de italienska brudarna så är de antingen stora som berg eller fulla som as. Kul för grabbarna å ragga på dem.
Vi klarade båda våra uppdrag och jag fick mig en liten bonus hihi... "Men vad trög du är det är ju dg jag vill ha" haha

När vi sedan går ut inser Kristin att hon måste gå på toa och fixa sin killes facebook (suck =P) så hon kutar in och ut kommer killarna. STOP! Skriker jag å säger att ni måste ge Kristin eran facebook och dom svarar att vi har träffat kristin och gett henne facebook och så frågar de ju om jag har å jag NEEEEJ!
Sen var det puss puss tack och hej. Helt underbart. Ingedalltande eller fjollande utan bara "det här var trevligt ha ett bra liv" det här kan jag vänja mig vid.
Sen kommer kristin ut och hävdar att de inte alls utbytt facebook. VA!? Jag och Karin blev helt paffa de sa ju det. Missuppfatta vi dem så gravt? Så ja kristin var ju knäckt heh.

Sen var det bara att traska tillbaka mot McDonalds och tåget. Tåget gick klockan sju så väl hemma gjorde jag hästarna på engång och sedan har jag bokstavligt talat sovit bort denna dag haha.


One night in Florence and the world's your oyster
The bars are temples but the pearls ain't free
You'll find a god in every golden cloister
And if you're lucky then the god's a he
I can feel an angel sliding up to me

One town's very like another
When your head's down over your pieces, sister

One night in Floence makes a hard man humble
Not much between despair and ecstasy
One night in Florence and the tough guys tumble
Can't be too careful with your company
I can feel the devil walking next to me

Krama mig! =P

Fille ska avliva sin häst på MIN 20 årsdag och tror att jag inte vet hur man lägger på en sadel. Känns finemang.... =/
I was ofended. Men det är väl mest för att det visade sig att jag har ingen bild att bevisa henne fel med. Min fotograf den dagen var bakis.... Sadeln låg otroligt bra på den hästen för att användas på många. Skämms lite då över att den bilden jag la ut var så extrem heh.Calippo har även lång ryggoch nada manke.
Fille du var verkligen på på bilddagboken. Är du arg eller nått på mig? =P  Jag sitter här å är totalt nedbruten och vad får jag läsa? va va va? kan du inte vara vara lite snäll förengångskull emot mig? hannah var iaf lite snällare hehe

Flickorna blir helt till sig när de får veta att det kommer 2500 ettiketter som ska sättas på nästa vecka = vi kommer jobba konstant, men när jag berättar att alla hästar i castelfalfi har svamp och ska börja tvättas i tio dagar då blir de galna...
Dock glömde mario en viktig poäng.... Om det nu finns en häst vi inte kan tvätta för hon kan man knappt få på en grimma...då är det inte mycket ide å tvätta de andra krakarna då hon bara kommer smitta ner dem igen.

Fick julkort från mormor idag och det spädde ju bara på hemlängtan.

jag kännermig verkligen ensam just nu....jag vill åka hem. Få en K R A M. Sova i min egen säng!! Titta på tvn. Städa och låta det vara RENT! Laga god mat. Ta hand om mig själv. Prata med mina underbara vänner. TRÄFFA mina underbara vänner (fille ligger dock lite risigt till =P hehe) Leva mitt liv! Ja jag är lite anti just nu.

Jag vill inte höra hur underbart det är å bada tunna när jag sitter här å fryser med både halsduk, mössa och vantar.

Bara det David hade som text på sin msn fick mig att bli alldeles fjollig å det hade inte ens ett smack med mig å göra! SÅ i behov av närhet är jag... jag grinar ju för fan te Wildfire det här är illa...

Lite häst och mycket lera!

Jag går hit upp för att få sitta ifred och tror ni då inte att greven slår sig ner brevid haha suck. trevligt dock...han bjuder på glass och popcorn hehe han var inte glad över att jag skulle åka hem så tidigt i januari men jaja.

Gud vad alla är på mig om Facebook. jisses. aldrig!

Micaela har du skaffat bil!!!????

Marcus är jobbig men linda jag hoppas du är medveten om att jag kommer å våldgästar dig i januari å du har inget att säga till om =D
samma sak gäller thomas och eddy i stockholm hehe

Jag suddar ut delar av mitt liv med hjälp av photoshop hihi. jag försöker så gott jag kan iaf.

Flys ben var hypersvullet igår så tjejerna ringde mario som fanns på plats och HAN avgjorde att en veterinär skulle tillkallas. Idag ringde Marita och när Kristin berättade vad som hänt blev hon skitförbannad av en massa löjliga anledningar som är så löjliga så jag tänker inte ens skriva dem. helt enkelt har människan en dålig dag kan hon låta den gå ut över någon annan.

Till och med folk som bara kännt mig i ca två månader har redan börjat skämta om att jag nog minnsan kommer jobba med korven nästa sommar oxå...det bådar inte gott enligt mig, men nog jävlar ska jag bevisa er fel.
Den hör bruden har större planer.
Har livet börjat nu? det känns som det...ibland.

Nu börjar klockan bli mycket och insikten om att livet går som saktast när klockan går som fortast har redan slagit mig.

pastans land

Nej nu har jag inte varit inne på ett tag. har lixom bara inte haft nån lust. men det har hänt så mycket så jag vet inte vad jag ska återger. Undra om jag om fem år kommer minnas hälften.

Söndags kvällen var ju hemsk. Ge tillbaka mina vänner! Ni är underbara att supa med =D Världens party utan kaos jag fattar inte varför folk måste spåra ur så totalt? men det gör ni inte (så ofta) tack och lov

Jag har hittat kameran!!

Andra advent vill jag bara få berätta hur vi spenderade förmiddagen. Jo vi låg och solade på en halväten höbal i bara linne med hästarna i castelfalfi. det är ingen dålig andra advent tycker jag haha
då tog en enorm massa bilder oxå med karins systemkamera så om nu internet bara kunde gilla mig lite mera så ska jag lägga upp bilder på bilddagboken av bara helvete.

Det finns en häst i Castelfalfi som heter Evelyn. Hon är svettfux, otroligt fin och kom hit med en hel drös andra hästar (8 stycken tror jag de var) som blivit vanvårdade mer eller mindre av en och samma man. Alla dom hästarna var och är supertrevliga (Dylan är en av dem). Förutom Evelyn. För mindre än tre veckor sedan kunde man (jag) inte komma närmre den hästen än MAX tre meter och man fick inte röra en muskel för då blev hon livrädd. Den hästen hade jag i helgen ett snöre om halsen och ledde!!! Det var helt otroligt. det var en sån där sak "nu drömmer jag, vilken sekund som helst nu kommer hon känna mitt härta banka och springa ifrån mig" Relationen är skör men hon är inte rädd för mig.
Jag kände mig som en tre åring som vill visa upp nått för mamma. "Mario mario kolla vad jag gör!!"
Var nästan samma känsla som när Fly reste sig. Känslor och saker jag aldrig trott jags kulle få uppleva.
Stolt var jag oxå. Det var jag, ingen annan, jag, som fick komma nära Evelyn. Jag hade lyckats med en häst =D

Jag och Karin invigde ridbanan i måndags på flicka och calippo och jag har funderat lite. Ja jag har och har alltid haft dåligt förtroende på hästryggen, inte så att jag är rädd eller nått utan alltid haft övertygelsen att folk som ser mig rida tycker jag är skitdålig och kass. Men grejen är den att att jag känner så är inte helt och hållet mitt eget fel (i gund och botten visst). Jag har alltid ridit med dem som är bättre än mig, vilket kanske varit bra, det är väl då man utvecklas, men jag har alltid varit "sämst" = jag får mycket mycket sällan beröm när jag rider, berömen går till den som gör det perfekt.

Här har ALLA facebook. hela montaione alltså...utom jag. det är för avancerat. skit på er haha

på samma sätt som jag längtar hem mer och mer blir jag mer och mer okej  med att det är här jag ska vara just nu. Men jag börjar bli rastlös. Jag är en sådan människa som behöver röra på sig tror jag.

Karin har visst hittat lite internet ovanför kylskåpet haha men det kan vara rätt skönt att få gå ur lägenheten och sätta sig ifred med internet oxå.

Jag vill gå på fest! Mitten på januari då kan ni ha då kommer jag haha.

Är du en man eller en mus?

Har sett adressen på bilddagboken flera gånger nu å tänkt att jag ska kolla in den. Nu gjorde jag det. HAHA. www.spindelut.blogg.se är Malin Broströms blogg. En föredetta granne till mig och husvagnsgungare! =D den människan har världens mest otroliga förmåga att få människor att le genom att vara negativ. Läs så förstår ni vad jag menar hehe. min favvo är helt klart bloggen om studentbostäder.

Jättekul, härom dan hade otroligt många läst min blogg. Undra vad som var så intresant då? heh...

Inget smart å försöka få tag på Francesca runt lunch. Hon är ju helt enkelt inte här då.

Äckelregn idag oxå. jag fattar inte. men jag hade ju sovmorgon iaf. som visserligen som vanligt försördes (jag får aldrig va ifred!). denna gång av martin the slajme dog. han var rätt tyst inatt och tjejerna tog tack och lov med honom ut på morgonen (men nån mat det gav de honom inte! det är visst mitt jobb =/) Så frammåt tio sa det pang så hade hunden smällt upp dörren och var dyngsur (regnet). Ingen av tjejerna kom å hämtade skithunden när jag smsa för de gillar honom inte. Då fick jag krupp. JAG FÅR ALDRIG SOVMORGON! så då stängde jag alla dörrar te hallen och la hunden där. Han yla, han skällde, han slickade sig onormalt länge och högt, han skrapade på dörrarna.
Dock är det inte hans fel att han är dum...jag vet. tjejerna skulle kunnat ha HÄMTAT honom! 
Han är inte bara mitt ansvar för fan!

Fredagar å tisdagar då regnar det...det är då vi kan rida. Men dagen kan nog bli okej endå. Vi ska åka å handla efter empasset och åka å spela instrument å roa oss. hihi. Kaos väntar på ingen.

Florens Hundstank o Lera

Den här bloggen ger bara halva bilden av denna vistelse.

Sitter i ett mörkt rum just nu så lite svårt att skriva. Greven och hundarna (idioter) missade mig å martin. tack och lov.

Idag var vi te Firenze (Florens). Det var jättekul. Sett det mesta man bör se och JAG har varit inne i en Guccibutik GAH!
Det var den sista stora utflykten tror jag. Mamma kan man ju sen sticka iväg med på äventyr.
Har ni någon aning om hur mycket bilder och statyer med snoppar det finns i Florens. Mina ögon är trötta på dem nu! =P

Nej fille jag har inte fått nått sms med nån sadel(???) Okej då vet jag hur det ligger till, det jag vill veta är hur du klarar det? hur du mår

Jag skickade ju faktiskt ett sms förut men jag skriver det här i oxå. FÖRLÅT micaela jag är en hemsk hemsk vän. Grattis åter i stora lass.....i efterskott....

Igår fastnade skon så hårt i leran så jag drog av mig den. Huxflux stod jag där i bara strumplästen =D

Min kamera har ännu inte kommit fram...grrr

Fick ett sms från Antonio idag om att ett brev kommit till mig. Frågan är vilken typ av brev. mohaha


Okej bra att veta. Bra att få det bestämt.

Å så regnar det igen. Alltså jag tyckte regnet på Irland var hemskt. DETTA är värre! Här slutar det lixom aldrig. Det regnar i en vecka sen är det kanon väder i tre dar och så regn igen.
Man vill ju lixom inte göra något med hästarna när det regnar heller. Å de är inte direkt för å göra något de ens.

HIttade en mycket mysko inspelning på min mobil igår. Jag TROR det är glenn som sjunger i dushen HAHA

Idag känner jag mig lugn. Jag har fått tittat på Fringe så det är väl därför hehe. Men min bror är ju pulvrad. Bad om de SISTA avsnitten men fick de första. Så ett avsnitt till sen är det kört och det kan INTE vara sista avsnittet.

Jag är fortfarande väldigt orolig för dig fille.

Å måste ni folk alltid sitta på msn så sketet sent =/ jag är pratsugen!


Suddenly naked I run through your garden
Right through the gates of the past and I'm finally free

RSS 2.0