Att se världen

Herregud det är visst inte bara i Australien tiden går fort. Det känns knappt som om jag ens varit där... samma känsla var det när jag kom hem från sydafrika (fast det var ju lite annorlunda heh)

Utbildningen är fortfarande lika rolig. Eller man får ju inte säga kul man får säga INTRESSANT =P Men det kryper ju fram att pojkarna är smygrasister hela bunten, även de med invandrarbakgrund haha. vi är två tjejer och 13 (?) killar. Verkligen det bästa jag gett mig in i!

"Du jag sover här, det går väl bra?"
"Ehm...ja visst"
'
Idag fick jag glasögon och linser...japp jag är blind utan dem heh..typ. Väldigt ovant med linser dock. TYdligen var jag inte långt ifrån att förlora körkortet utan linser =S ajaj
påtal om körkort. gud vad kul det är att köra bil!! Buss i alla ära, men bil så kul helt enkelt. hade jag varit miljonär hade hobbyn helt klart varit drifting. tänk att få prova det på riktig bana i en VIPER! jag dreglar.

Snacka om ego man kan va ibland i natt drömde jag att jag vann både idol och eurovision haha fel låt vann förresten men alla sög ju! eller heh...manboy är ju rätt klatschig.
-------------------------------

I am flying
My heart is taking over
The world is flashing by
Higher higher higher
I will follow wherever it might take us
Chasing through the sky
Higher higher higher

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0