smisk ska du ha!

PUCKO! Glenns mobil var död hela dan så jag fick inte tag i honom för att lixom typ bekräfta när jag skulle komma idag å puckot tänkte inte på att han BÖR ringa mig innan han åker iväg därför att saker förändras alltid och han får inte förutsätta att något är på nått vis för då står alvida utanför hans hus utan nyckel och ingen är hemma!!

Tackolov slapp jag gå te sjukhuset eller posten för david var jättesnäll och körde mig till akuten, glenn praktiserar där. Jag kommer inte in. AKUTEN ÄR LÅST haha. knackar på å får tag i nån man som hämtade en annan kvinna, båda såg allmänt besvärade ut när jag frågade om de kände någon Glenn Ahlström. Sen dyker en vitgestalt upp och jag visar hur tokig jag bli9vit på honom! Kvinnan blev lite chockad och glenn oxå jag hade ju nyss bett så snällt och fint om honom. GE MIG NYCKLARNA Å RING MIG PÅ DAGARNA!! <HEJ DÅ. jag fattade ju att han var upptagen men skäll skulle han minsan ha!

Jag har skrivit om summer of 69 till avslutningen om nån är intreserad. Kan behöva lite mer påhittighet om någon vill tillägga nått. Men duger den inte använder vi den helt enkelt. Jag lämnar inte ut den så nån annan kan skriva om den igen!
Lite intresant att den rimmar ju aldrig.

NU ÄR DET snart ÖVER! bara matte kvar
Panik över samhäll på första lektionen! Huvudet var som en geleklump! Jag kunde det ju men jag kunde inte få ner det på papper.
På Naturkunskapsprovet bildades en trend. 1,5 poäng fel. mvg?

Sofia om inte du vill dansa med din pojkvänn kan du väl åtminstonde låta andra göra det så HAN iaf kan få ha lite roligt. Nu tycker jag att det är dags för dig att dra på mungiporna. skolan är snart slut!!

Samma sak te malin. Skolan är snart slut! Jag lovar och då drar vi te mallis!

blev erbjuden sommarjobb på coop. men jag har inte sökt sommarjobb jag har sökt extrajobb hos er.
men jag ska ju packa korv så tyvärr.
Anna från irland sa att kunna packa korv och jobba på lager är "a skill". färdighet...nja håller nog inte riktigt med om det. Irländar grabben var söt haha de är ju tydligen det.
Jag som hade varit så dum och skrytit om vår braiga hästhållning här i sverige om att alla hästar får gå ut och vara i bra hagar å så får de se Strömsholm det första de gör...

Misstolka mig inte, strömsholm är jättefint, men bättrehästhållning har jag faktiskt sett!
Strålande solsken-dubbla täcken å sandhagar som inte är större än 20 kvadratmeter som de får gå max två timmar i varje dag.
Nej tack.

Musikalungarna sjön hairlåtarna bättre än de som sjunger dem i filmen.




Jag har blivit lurad

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0