Dead or Alive

There are no walls in freedom



Arvikafestivalen förföljer mig....dess låtar oxå...

Dagen började som vanligt tråkigt eftersom man inser att även denna dag kommer bli otrolig utanför korvväggarna och jag är inlåst bakom dem.
Maria är chockad över hur mycket kompiserbjudanden jag tackat nej till dessa två veckor haha

Jag har fått mitt korvkrig!! Överlycklig! Ungarna bättrar sig. Helt sjukt var det faktiskt när det andra skiftet gått hem idag var det EN ordinarie arbetare kvar, Karen, alla andra var vi sommarjobbare! Där av korvkriget hihi
När vi bara stod tjejer på maskinen gick det även tusen gånger bättre än vad det annars gjort när Daniel och Emil varit med och lagt korv. Girls rule!

Sen blev jag även ner sprutad med vattenslangen av Marcus och Karen! De jävlarna hade ju både mobilen i fickan och hörselkåporna på huvudet, men de han jag få av mig. Vurpade och ladade hårt på arslet och blev dyngsur. Stryk ska ni ha!

Nästa vecka börjar marcus jobba annat skift så inget mer åkande med honom, det är lite trist. Min samåkningstant är inte så rolig direkt.

Min bror tyckte det luktade illa på toaletten så han spejade herrdeo i hela rummet!! HOST!

Jag tycker om att bli tittad på, inte som en clown även om det nog oftast blir så, utan jag vill vara vacker, smart, duktig, rolig, snygg, het? haha ja det är mycket man vill... Lite man får.
Att vilja bli uppskattad är inte samma sak som att shoppa efter en ny pojkvänn. Det är jag inte i behov av, men andra saker kan man inte sukta mer efter. haha
Inga lika härliga drömmar i natt, tyvärr.

Å fan vad det var folk som hade läst min blogg igår. Synd att jag inte kan se vilka ni är för då skulle jag berömma er i texten, det ni! Skriv "hej nu har jag läst" eller nått =P så jag vet hehe

Världens skräckbild uppenbarade sig idag när äppelknyckarjazz spelades på radion. Visdomen kom över mig. Insikten över att han nog är en bättre människa än mig på den punkten. Men gud vad dum jag är! Det ska inte spela någon roll längre. Det gör inte det...eller... jag vet inte.



Å börja fundera på ett par andra saker är väl förtidigt nu egentligen


Nu ska vi grilla och fira USA:s nationaldag

Kommentarer
Postat av: Anonym

nu har jag läst din blogg ;) och ja, jag vet en som tycker du är het :D puss / Mickan

2008-07-05 @ 17:37:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0