Those three words are never enough

Idag har jag avrit här i en månad! Så vi ska ge Kaleidodisco en chans till. Enligt Francesca så ska ju stället vara bra bara man inte går dit på Halloween hehe. Skulle vilja sova lite innan men det kan jag väl glömma.

Jag red barbacka på Serena idag. Gick mycket bättre än vad jag hade trott, särskilt när hon var för trött för att dra i tyglarna haha. Upp för backen gick det segare och segare och till slut tog det stopp hehe

Vi passar även Martin, Sonnys hund för han skulle ner till Calabri å hälsa på sin familj tror vi... Martin har hursomhelst bunkrat i MIN säng. Jag sov lunch och då kom han in och la sig och sedan dess är min säng hans.
Det stående skämtet började med att ja jag tyckte det skulle bli mysigt å ha han i sängen i natt och slutatde med att jag är i desperat i behov av en kille... =P
Hur lång tid måste det gå innan man klassas som oskuld igen?
Men har man en svinkall säng å ingen i dela den med tar man vad man har ahha martin. Martin som för den delen rymde 45 min efter att jag tagit med honom ut. Vi hittade honom dock tack och lov...Halvvägs till Montaione.

Micaela jag har inte fått nått sms. Du vet att jag har ett nytt nummer? Se tidigare blogg =D

Har hemlängtan men vill inte direkt åka hem och vad ska jag göra hemma lixom? Här spelar jag roll. Jag gör nått vettigt. Jag använder mig av livet jag fått. Ge mig nått att se framemot hemma!


Drömmar slår in, men det är bara de drömmar du inte minns när du vaknar som gör det =P


All my people in the crowd
Grab a partner take it down!

All my people on the floor
 Let me see you dance
Let me see ya
 All my people wantin' more
 Let me see you dance

Kommentarer
Postat av: David tha Fluga

Hejsan. Jag har ju ingen blogg så därför tänkte jag att eftersom du tycker så mycket om när jag kommenterar din vill jag skriva lite här.Jag hoppa barbacka för första gången nånsin idag. En hel meter. Vet de inte e mycket för dig kanske men de faktiskt en dm högre än ja hoppat med sadel. Jag tycker jag e bra iaf. Säg att jag är duktig Corisia.

Aja hoppas du har det bra. Vill du byta plats med mig ett tag. Så du får frysa och bo i tält och jag får känna att jag gör nån nytta där det behövs?

Kram David tha Fluga

2008-11-23 @ 01:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0